• Kroki105
    Én ezt használom a CBBE mellé: ezt itt ni
    Több fajta skinből választhatsz, a tisztától a vizesen át a piszkosig. Plusz beállíthatod az ellenség skinjét is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (A raiderekre mindig piszkosat rakok, mert hogy azok gonoszok. )
    De ahogy nézem hasonló mint az FSM.
    Ilyen hajmod is van pár, az ntex által használtak előnye, hogy ezekben meg van oldva a kalaphordás is. Ahogy néztem, a skyrim csomagokat is pakolgatják át falloutra, ott sajna nem lehet kalapot rakni, max ha outfit studioba pöcsölsz vele, és beállítod.
    És igen, a "tfc" vel van szabad kamera mozgás, de ott minden mozog tovább. Én inkább a "tfc 1"-et használom, az lefagyaszt mindenkit. Mellé benyomod a "tm" -et, a HUD eltűnik. Esetleg ha probléma a gyors kameramozgás, a "sucsm x" paranccsal tudod módosítani, ezt 2esre szoktam rakni. Az x a 2es, csakhogy én is megértsem.
    Ha fotózkodni akarsz, érdemes pose modot fölrakni. A legegyszerűbb ez: pose Gyárthatsz egy gyűrűt, azon beállítod melyik pozitúra a neked tetsző (van hozzá játékon belül és kívül is cucc, ami alapján kiválaszthatod hogy melyik a szimpatikus). Van egy puska is, amivel a társaid pózát adhatod meg. Ha utána beszélsz vele, kijön a pózból. Van benne olyan opció, amivel a mimikát is lehet variálni. Érdemes menteni előtte, mielőtt nekiállsz szarakodni ezzel, figyelmeztet is a mod.