• Andule
    Azt kerdeznem akinek van tapasztalata a Horizon-nal, h mikepp lehet full felgyogyulni mindenbol?
    Vmikor sikeresen begyujtottem sztem egy agyrazkodast (ghoul-ok pofoztak rendesen korabban) meg ki tudja meg mit mert h a perception-om az ha a statoknal nezem akkor egyes, "okosszemuvegben" is, pedig alapbol 7es lenne. Perkeket az utobbi szerint tudok tanulni de kicsit zavar mert gondolom ezzel osszefuggesben van egy konstans hullamzaseffekt is a kepernyon. A beleelest segitette de lvl7re vegre elertem h tudjak dokit letenni SH-ba es ugyan elment ra az addig gyujtott penzem fele de sikerult kigyogyitani magam elm minden szarbol ... kiveve az emlitetteket. Es fogalmam sincs h ez mitol lehet mert bar eleg sok mindent nem jelez ki a stat menu alatt imho de a bezizzent feju pipboy figura mar eltunt es normalisan nez ki. (Gyanitom azzal jelolte a concussion-t)
    Szoval vkinek van vmi otlete?

Amugy a mod irto fasza eddig, batran ajanlom annak akinek van turelme hozza :) (most lvl8ra elertem h van vegre egy 5.56os vadaszpuskam, egy shotim es tudok annyi loszert csinalni amivel elvagyok egy kor erejeig. Eleg fasza h nem kell odebbsunnyognom ha 3nal tobb ellenfel van elottem :D )