• Kroki105
    "Mondjuk 1 bökés és hal ha sneakból támadom meg" - a halat meg már egyszerű kicsinálni, mert csak vergődik.
    Szerintem nálam az armorsmith extended mod a hibás (hogy túléltem). Na meg a very hard ugye. Elkezdtem már le is szedegetni a szövésizéket a cuccaimról. Az már picit nagyon op hogy két aknán átsétálok. Az a mod nem valami ésszerű.
    Ugyanígy már a p90es-t is eldobtam. Kis szinten még nem tűnt fel hogy egy VATS sorozattal szitává lövök egy raidert, az még normálisnak is mondható. De ez nagy szinten sem sokat változott, igaz 50es tára van, de az pont elég volt egy mirelurk királynőnek. Ok, 50 golyó, de hát attól még nem kéne berogynia. Főleg hogy a hatótávját is egy sniperéhez mérték. Ellenben pl a kÍnai rohampuska látványosan veszít a Vats pontjaiból ha távolodik a célpont. Távolra meg van egy sniper, így váltogatva egész hatékony. Most lett meg a railroados csóka kispisztolya, VATS ba tud vagy 15 lövést, Agim ugye 13, viszont pisztolyra nem raktam pontot, így a sebzése egyelőre vicces. 13 agi már enged 3 sniper lövést, az nagyon tetszik.