Kroki105#10238
Mégis csak bug lesz ez a sinthes dolog. Történt hogy az Acéltesók megkértek, hogy vigyem el az egyik írnokukat túrázni. A célpont a szatelites hely, ahova az elején Aberathyék zavarnak. Menjünk gyalog, gyorsutazással ennek a küldinek ugye semmi értelme. Bár őszintén, nem értem minek az írnoknak testőr, én lopakodok, csúszok -mászok, az a féleszű meg mintha a Prydwen hídján mászkálna. Belefutottunk félúton két szinthbe is, az írnok azonnal tyútyúzta őket a lézerjével, de nekem zöldek voltak. Még akkor is, mikor a nagy tűzharc közepette odamentem közvetlen a sinth mellé. Tudtam volna lőni, de nem volt piros, ráhagytam az írnokra, ki is nyírta őket.
Nem tudom mitől lehet, nincs semmilyen frakciómodom... Mindegy, együtt lehet vele élni, mert hogy újat nem kezdek, az tuti
Van egy másik dolog. A BoS hajó hídján van egy doki, aki elküld vérmintákat gyűjteni. Szerintem ez is ilyen véget nem érő küldetéssorozat. Azt mondja hogy átalakította a pipboyunkat hogy tudjunk mintát hozni. (Gondolom telepatikusan, mert én biza nem adtam neki oda.) Ez hogy működik, mert nem sikerült rájönnöm, pedig lőttem kutyát, legyet, szúnyogot...? Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.09.23. 20:40:42