• ntex
    Elhiszem, láttam a képeidet, tényleg durva dolgokat lehet kihozni belőle. A hibák nálam is megvannak, nálam is sokan csak álldogálnak, pedig mindenkinek meglenne a feladata. A legjobban az idegesít hogy Abernathy Farm-nál lenne két őrposzt két házszerű építmény tetején amikre be is osztott a mod két settlert, viszont sosem fent a helyükön állnak hanem bent az építmény alatt a platform lábai között... -.- Próbáltam manuálisan felküldeni őket, meg build módban szó szerint odavezetni őket hogy nyomkodtam nekik a GO gombot, de mikor fel kellett volna menni a lépcsőn mindig elakadtak, visszafordultak, lényeg hogy nem mentek fel. Végül fogtam magam, felmentem az őrposzt helyre azt moveto player konzol paranccsal odateleportáltam az egyiket, utána a másikat a másik helyre és azóta végre ott vannak ahol kell lenniük... Nem találnak fel a lépcsőn, vagy ha kicsit magasabb platformot hoz létre a mod, nem tudnak rá fellépni a settlerek, van hogy látom mikor kínlódik egy settler hogy hogy jusson át egy egy lépcsőn vagy hogy jusson fel valahová, téblábol, megáll gondolkodni, és egyszer csak mikor már úgy dönt hogy "okay, fuck it..." fogja magát és arréb teleportálódik a célirány felé az NPC, majd megy tovább a dolgára.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.09.20. 21:19:10