Kroki105#10188
Kösz, de hát örökké lövöldözni kicsit unalmas
Nem tudom mennyi idő volt, azért annyira nem lehetett sok. Ezzel a moddal egyszerűbb építeni, nagyon adja magát hogy mit hova. Sokkal nagyobb fantázia kell ahhoz, hogy az eredeti építőanyagokból építs valami értékelhetőt.
A pepecselés szerintem inkább a belső rész összerakása, kívül tudom hogy mit hova miért rakok, hogy nézzen ki, látom ahogy növekedik, de belül a székek, asztalok, szőnyegek pakolgatás már nem olyan muris. De apránként az is meg lesz, és utána tök fasza végiggrasszálni az egészen. Az előző kastéllyal ellentétben itt most az egész bejárható, pincétől a helikopterig... Így modokkal már-már Sims szerű építkezést lehet csinálni, a nagy különbség, hogy itt építés után is van mit csinálni, míg ott 3 napig szaratod a karaktered, aztán megunod a francba.
Most majd a medencével fogok tökölni, a BYOP moddal csinálom. A fénnyel van gebasz, ugye az egész egy nagy hodály, olyan 6x5 négyzet alapú, és két emelet magas, de nem találok olyan lámpát, ami két emelet magasról bevilágítaná a földet. A víz alatt meg a lámpák nem igazán szuperálnak. Majd még lesem a nexust, hátha látok valami fénnyel babráló modot. Ha meglesz a medence majd azt is lefotózom.