Andule#10138
En nem szeretem a VATS-ot (amirol a Fallout3 tehet legfokepp) szoval alapbol kiesnek nalam azok a buildek amik arra epulnek. Dokit anno szokoevente ha hasznaltam mert egyreszt sztem magam csinalni amit lehet, masreszt ritkan jartam "varosban". Akkor meg ha mar ott voltam betoltam egy radaway-t, kiittam a csapot, kajaltam es lefekudtem szunyalni es letudtam egyben minden vackot rogton.
Kezdeskor ha vmi csoda folytan tuleltem egy lovest/bokest egy harcban akkor nem volt kerdes h megy-e a stimpak vagy sem, mert hogy detto lvl1es enduval kezdtem szoval ez mar eleg vegjatekos perk szoszolos kombo volt, de marha tapos is egyben. (Olyan lvl85 korul raktam ki) Nappal kapasbol volt 18-19es endum szoval nem tudtam olyan gyorsan sprintelni h elfogyjon. (Mondjuk az inkabb vmi bug-nak koszonhetoen akadt be egyszer sztem).
A vegere kiraktam olyan perkeket is amik "nem igazan" erdekeltek, csak ugy poenbol igy volt h a rozsaszin sugarmeghajtasuva pimpelt baseball utovel, amelyik az egbe kuldi a delikvenseket neha kritikalnal, mentem ghoul tanyat tisztogatni egy szal semmibe. :D