• Andule
    Azt ha egy hulyegyerek jatszik azt en se de ha vkinek a stilusa bejon akkor en megertem a tobbi reszet. En spec jatek mellett szoktam nezni/hallgatni az emlitett 6 ember vmelyiket es ok az esetek 99%ban olyan jatekkal toljak amik alapvetoen erdekelnenek csak a backlog/prioritasi listam aljan kullognak vagy netan altalam is x-szer vegigtolt jatekok es erdekesnek tartom h ok hogyan veszik a kihivasokat. Ez szamomra absz nem mukodne ha nem lennenek szimpatikusak emberileg. Regebben mikor meg neztem tv-t vmi dokumentumadora kapcsoltam es az ment a hatterben de egyreszt egyre kevesebb jo musor volt masreszt egy jo jatek beszippant es nem igazan lehet a musorra figyelni.
    Es ott van az Irgum altal emlitett nyelvtanulasi resz is boven. Anno en is kaptam ilyen tanacsokat h nezzek nemet/angol nyelvu csatornakat (emelt nemetes voltam meg egy masik evezredben) de hat egyreszt nem volt masreszt a francokat se erdekelte a hirado vagy a Cobra elf; stream vagy yt video nezesevel meg megiscsak a hobbidat gyakorlod es eszrevetlenul tudod nagyon gyorsan fejleszteni a hallasodat/szovegertesedet es az akcentusok szokasaban is hasznos segitseg lehet.

De persze a legesszerubb es egyben legegyszerubb valasz a miert nez ilyet az ember kerdesre az h mert szorakoztatja. (Hallottam mar olyan indokot is h lenyugozi az adott streamer jatekbeli tudasa/tapasztalata) En akkor nezek furan mikor vki azt mondja h ez a resz kapasbol kiveszik.

A forditoi hobbiert/munkaert pedig maximalis tisztelet a reszemrol hisz vki a sajat idejet/energiajat aldozza arra h vki masnak jobb, teljesebb elmenye legyen egy jatekkal.