• ntex
    Huh... Köszi, hát ez tényleg elég masszív modlista mindenféle jósággal :D Át is böngészem majd miket használsz aztán merítek belőle. A Horizon-t szerintem továbbra is mellőzöm, a Better Locational Damage nekem eléggé bejön, tényleg megszünteti teljesen a bullet sponge enemyket, tetszik hogy (Synth és robotok kivételével) bármit meg lehet ölni egy jól irányzott headshottal az enemyhez megfelelő kaliberrel. A Sim Settlements-et lehet én is hanyagolni fogom, annyira nem érdekel az építgetős része, pont azért raktam bele hogy maguktól épüljenek a falvak de rájöttem hogy igazából tök felesleges, mert még az alapanyagokat sem használja el az építkezéshez (bár lehet ezt a configjában be lehet állítani). Majd minden faluba felhúzok pár viskót meg pár alap szükségleti cuccot aztán jóvan, ez a settlement major téma úgyis körülményes révén hogy csak a companionok tudnak leaderek lenni ami elég bullshit alapból sztem. Tudom hogy van leaderes mod, de azt néztem hogy nincs frissítve az azóta több új verziót megélt Sim Settlements-hez így inkább nem raktam fel nehogy galibát okozzon.