• creed13
    Hogy őszinte legyek én rosszabbra számítottam a bemutatók alapján.Pedig nem egyszer megvédtem a filmet látatlanul.Tény, h nagyon pozitívan csalódtam.Poénos, h a párommal néztük meg, aki az elsőn kívül nem látott több részt.Én, mint rajongó vagy inkább a film régi motorosa ültem be, a párom meg miattam jött el inkább.Ő mondta, h egyáltalán nem volt rossz film, 30 perc után már minden belefért a látványba, karakterekbe, sztoriba.És szerintem ez nagyon igaz!Ha nyitott erre az ember és képes befogadni, és nem úgy ül be, h de röhejes kocsik, meg de röhej világ ez, meg de röhej karakterek, akkor teljesen élvezhető a film.Max nem beszél?Mégis miről beszéljen egy olyan világban, ahol minden nap túlélés?A régi részek jobbak voltak?Ugyan, csak azoknak akik a maga idejükbe látták, ha most megnézi egy tizenéves körbe röhögi, h mekkora unalom és gagyi.Az, h a képi világot turbózták szerintem egyáltalán nem rossz dolog, sőt ma már a megnövekedett ingerküszöb miatt kötelező .És még a gitáros/dobos masina is jó dolog, hisz a régi csatákban /persze törzsi stb/ is voltak dobosok/fúvosok, amik buzdították a harcosokat, mint lélektani hadviselés.Csak itt éppen így oldották meg, ami szerintem belefért bőven.A sztori meg...aki jobbat tud kitalálni azt szívesen hallgatom.Egy olyan világban, amiben minden a benzinről/vízről/élelemről/túlélésről szól mi más köré lehetne nagyon építkezni?Én nem tudom, de a következő részből majd kiderül, amit megint csak nagyon várok...