56
-
aru #14 A film gyenge! A nézése folyamán végig azon gondolkodtam, hogy mikor kerül elő Mad Max! Közben majdnem az egész filmben ott van a negyedik vonalban..... -
Yserac #12 "összehasonlítani ezt a régi filmekkel? kérlek ne nevettess.... "
Na jah, jobb lett mint a régiek, de azért nem jobb annyival, hogy ne lehessen összevetni. (Legalább a második résszel.)
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.05.26. 21:45:09 -
jack76 #11 Arra lennék kíváncsi, ha nem Mad Max lenne a címe akkor is ekkora hype-ot kapott volna? Szerény véleményem szerint ez a film inkább nulla volt. Az első két részt imádtam, a harmadik vicces (siralmas) de ez a negyedik?!, vagy hányadik. Kár hogy már a második részben eldurrantotta Max barátunk az "utolsó V8"-ast. -
kissssss #10 most őszintén téged megrázott volna ha a "főszereplőt" már az első üldözéses jelenetnél agyoncsapja egy kamion? mert én észre se vettem volna az eltűnését, na ennyire nem volt semmi "kézzel fogható" max karakterében....
drágalátos lolerzó hamaszodat rakták volna bele akkor is fölösleges lett volna mert a színész itt lényegtelen.... a karakter amit el kellet játszani na az volt a nagy nulla, látom szövegértelmezés nem az erősséged. -
kissssss #9 összehasonlítani ezt a régi filmekkel? kérlek ne nevettess.... -
#8 Felesleges volt, ja persze. Mert ha Lorenzo Lamas lett volna a főszereplő, akkor is biztos megnézted volna. -
creed13 #7 Hogy őszinte legyek én rosszabbra számítottam a bemutatók alapján.Pedig nem egyszer megvédtem a filmet látatlanul.Tény, h nagyon pozitívan csalódtam.Poénos, h a párommal néztük meg, aki az elsőn kívül nem látott több részt.Én, mint rajongó vagy inkább a film régi motorosa ültem be, a párom meg miattam jött el inkább.Ő mondta, h egyáltalán nem volt rossz film, 30 perc után már minden belefért a látványba, karakterekbe, sztoriba.És szerintem ez nagyon igaz!Ha nyitott erre az ember és képes befogadni, és nem úgy ül be, h de röhejes kocsik, meg de röhej világ ez, meg de röhej karakterek, akkor teljesen élvezhető a film.Max nem beszél?Mégis miről beszéljen egy olyan világban, ahol minden nap túlélés?A régi részek jobbak voltak?Ugyan, csak azoknak akik a maga idejükbe látták, ha most megnézi egy tizenéves körbe röhögi, h mekkora unalom és gagyi.Az, h a képi világot turbózták szerintem egyáltalán nem rossz dolog, sőt ma már a megnövekedett ingerküszöb miatt kötelező .És még a gitáros/dobos masina is jó dolog, hisz a régi csatákban /persze törzsi stb/ is voltak dobosok/fúvosok, amik buzdították a harcosokat, mint lélektani hadviselés.Csak itt éppen így oldották meg, ami szerintem belefért bőven.A sztori meg...aki jobbat tud kitalálni azt szívesen hallgatom.Egy olyan világban, amiben minden a benzinről/vízről/élelemről/túlélésről szól mi más köré lehetne nagyon építkezni?Én nem tudom, de a következő részből majd kiderül, amit megint csak nagyon várok... -
#6 csak ott Mel Gibson valóban őrültnek hat.. itt ez a fószer meg inkább infantilisnak -
#5 Nem mintha a szerep megkövetelné hogy 7 mondatnál többet mondjon Max. :)
Gondolom nem láttad az előző részeket (vagy nagyon régen), de ott sem tartott egyetemi kurzust Mel Gibson sem. Szólt pár jó mondatot, néha beszólt, meg pózerkedet és...ennyi. -
#4 én jól szórakoztam, bár kicsit tul erősnek éreztem egy két dolgot, ezt a képen szereplő gitárost is, sztem tök felesleges volt, még "őrültebbé" tenni ezt a világot mint az előzmény filmekben volt -
kissssss #3 ezért tom hardyt leszerződtetni és kidobni rá dollármilliókat teljesen felesleges volt, az egész játékidő alatt(filmnek nem nevezném) talán ha volt egyetlen egy összetett értelmes mondata akkor már sokat mondtam, most komolyan ezt egy értelmi fogyis is eltudta volna játszani kb ennyire egy nagy nulla volt szegény maxnek a karaktere.... még a félkarú csajnak és a háremnek is több és értelmesebb motivációi voltak az egész kocsikázás alatt mint a behaluzot gyíkzabáló maxnak.
ezt az egész "filmtekercs" szökevény marhaságot egyedül az akciójelenetei mentik meg a teljes beégéstől.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.05.26. 18:37:23 -
#2 többet vártam..
látványban király volt, de egyrészt Tom Hardy figurája sokkal kevésbé volt nekem hiteles ehhez a szerephez mint anno Mel Gibson, másrésztSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baromi unalmas hogy az elejétől eltekintve kb ugyanaz van a film feléig, ott megállnak picit szusszanni, aztán visszafelé lejátszák ugyanazt :/
-
A1274815 #1 Az első és a harmadik képhez: "Do you know how I've got these scars?"