• Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Nem trollkodni akarok, se beszólni, de hogy a francba létezik az, hogy ha a magyar csinál egy zsidózós Auschwitz filmet akkor a magyart megdícsérik, megveregetik a vállát, és like a sir üzemmódban kiértékelik a film tartalmilag igencsak erős érzelmi és történelmi vonatkozásait pozitív irányba. WTF?? Miért? Komolyan azonnal a Sorstalanság jutott eszembe, és bár nem láttam a filmet, szerintem itt az újabb klón.

Elismerés, meg ilyen-olyan díj, igen...kíváncsi vagyok, hogy ha ez a film mondjuk nem Auschwitz film lenne, hanem mondjuk teljesen más random történetet mesélne el, akkor is ekkora lenne-e a felhajtás.

Miért érzem azt, hogy biznisz számba megy respektelni ezeket a filmeket? Mintha valakit megbántanának azzal, hogy ha nem "lájkolják" úgymond az ilyen témájú filmeket. Erőltetett respekt, és az évek előrehaladtával ez annál erőltetettebb lesz.
    Bután hangzik, de kezd nagyon nagyon erőltetett lenni ez a téma, és még mindig sok ember gazdagszik meg ebből a történelmi eseményből.
    Ezt én így gondolom és kérem valaki véleményezze ezt az álláspontomat mert meg akarok nyugodni, hogy nem vagyok egyedül.

Azért azt a végére odaírnám, hogy se náci, zsidógyűlölő stb nem vagyok, ez egy puszta észrevétel, hogy ezen témájú filmekből mindig siker és pénz van...
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.05.25. 10:44:31