InfoCsill#24
Úristen, nálad komoly a gond, te már keményen hallucinálsz, először csak össze-vissza írtál minden hülyeséget, de már olyannal is vádolsz, amit én soha le sem írtam (a folyamatos dzsungel mániád, amiről csak te beszéltél eddig, én soha egy szóval sem írtam semmilyen dzsungelről, ezt csak te irkáltad folyamatosan, egyszer azt írtad volt dzsungel, utána meg már azt, hogy nem volt, már nem csak hogy magadnak mondasz ellent, de még engem is megvádolsz meg nem történt dolgokkal)
Had idézzelek:
" Hogy nem ugrott be neked elsőre, hogy q kontinensek vándorolnak, és ezért lehetett az Antarktiszon 80 millió éve dzungel..."
Most meg ez az állításod:
„A sarkkörön nem volt dzsungel... ”
Én ezzel kapcsolatban sosem foglaltam állást, egy szóval nem említettem soha semmilyen dzsungelt, ez csak a te fejedben zajlott le hallucinációként, és csak te írkáltad ezeket saját magadnak ellentmondva.
Csak hülyeségeket nyögsz be folyamatosan, és mikor erre fényt derítek, ferdítesz a lehetetlenségig.
Első hülyeséged: szerinted 80 millió éve nem a sarkkörön volt a kontinens.
Tény, hogy 80 millió éve ott volt a sarkkörön a kontinens és tévedtél. Hülyeséget írtál. Ez van. Ezután csak ferdítettél, hogy akkor már mindegy a 40 vagy 150 millió is... Hogy mi? Szóval már az is mindegy, hogy 40 vagy 150 millió év? Te aztán tudsz ferdíteni meg terelni, ahelyett, hogy beismernéd, hogy hülyeséget írtál, hát ehelyett írtál egy még nagyobbat ferdítésként!
Második hülyeséged:
Szóval a fentiek szerint már ott tartunk, hogy mindegy a 40 meg a 150 millió év. Gratulálok!
Harmadik hülyeséged: szerinted nem azért nem jegesedett el a kontinens, mert melegebb volt a sarkkörön, miközben az ábráról az is tény, hogy akkor melegebb volt, fagypont felett volt a hőmérséklet, és ebben is tévedtél.
Még valami hülyeség?
Szóval igazából eddig csak azt produkáltad, hogy hülyeségeket írtál (hogy 80 millió éve nem volt a sarkkörön az Antarktisz, hogy mindegy a 40 vagy 150 millió év, és hogy nem a melegebb hőmérséklet miatt nem volt jég a kontinensen)
Miközben azzal sem vagy tisztában, melyik kontinens milyen időskálán hová vándorolt és neked a kontinensvándorlásnál még a 40 millió év és a 150 millió év is mindegy, ezek után vicces, hogy azzal vádolsz, hogy nekem nincs fogalmam a kontinensek vándorlásáról. Ugyanis eddig csak azt bizonyítottad be, hogy neked nincs fogalmad úgy semmiről sem. :DDDD
De Dr VolJin, kérem, folytassa, van még popcorom. Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.30. 23:16:36