• UUUU
  #20
  Na de nézzük meg milyen is lenne, ha tudná az emberiség, hogy ez csak egy átmeneti időszak és nem egy állandó posztapokaliptikus világ.
  Valószinűleg a hadsereget azonnal az utcára vezényelnék, hogy elejét vegyék a zavargásoknak.
  A technikai személyzet a károkat próbálná megszüntetni illetve kijavítani. Valószínűsíthető, hogy azonnal katasztrófa állapotot jelentene be az összes kormány, és az analóg technikát próbálnák elővenni, amivel az elektromosság nélküli, élelmiszer,vízellátás,távközlést stb próbálná pótolni.
  Közben a lakosságot nyugtatni kell, hogy ez csak átmeneti állapot. Stratális rendszerek állnának fel, kijárási tilalmakkal, a csoportokból a hozzáértő embereket pedig ,a munkához vezényelnék ahol szükség van rájuk. A pénz értéktelenedne, de mivel csak átmeneti az állapot és ezt mindenki tudná, nem veszitené el az értékét, viszont az árak az egekbe szöknének. Akinek nincs semmilyen készpénze, azok megszívnák keményen, ezek közül biztos többen próbálnának fosztogatni, mert nekik nem sok más lehetőségük lenne,
  ha csak nem járatosak a túlélési gyakorlatokban. Márpedig aki ennyire a bankkártyára hagyja teljesen utalni magát, azok közül sokkal kevesebben foglalkoznak a túlélési praktikákkal.
  Honnan is tudhatnák azt, hogy mi a Foltos Bürök, vagy Zamatos Turbolya, a Vadmurok, az életében nem látott még csicsókát, ami lehet elötte van az útszélen és jól lakhatna vele, életében nem állított fel egy zuhanó vagy hurokcsapdát es most ugye esélye se lenne az ilyen nulla tudással rendelkezőknek az internetre hagyatkozni. VAz átmeneti időszakot viszont ilyen helyzetben átlehet vészelni, hiszen itt nem többszáz éves intervallumot kellene túlélni. Az pedig egy hűlyeség, hogy 2-3 hónap alatt szétesne minden, ebben a helyze4tben biztosan nem, ahhoz annál több kell, nem egy pár hónapos vagy éves áramszünet.