-
Sziasztok, szerintetek milyen lenne, ha egy olyan NFS jött volna(vagy jönne) ki, hogy The Crew nagyságú mappal rendelkezne? Mert én most azt gondoltam nemrég, hogy ha Magyarország megvalósítható lenne úgy(tudjuk, Mo. 93 ezer km² területtel rendelkezik, de a játékokba mindig csak Budapest méretűeket csinálnak vagy kb. 10-ed Mo-nyit(The Crewra és a TDU2-re gondoltam jelenesetben) , hogy az országhatárt is átlehetne lépni a szomszédos ország első megyéjéig(onnan már úttorlasz lenne, tehát vissza kell ott fordulni valahogy)?
És olyan autók lennének benne, hogy sz*r autóktól kezdődve(Trabant, Lada, majd Opel F Astra hatchback(dízel és benzin motorral) majd egy OPC Astra 2015-ös(150 LE körül), meg Suzuki Swift, Peugeot 406-os autó is lenne benne, Seat Ibiza(tehát ilyen személyes utcai használatra tervezett autók), utána jönne a Seat Leon meg ilyen 150 LE körüli cuccok, és benne lenne a mostani NFS 2015-ös autólista ezenkívül meg lenne benne jópár régi autó(pl. Jaguar E-type, Mercedes Benz 300 SL) és Off-Road autók(pl. Hummer H3), úgy mint a Test Drive Unlimited 2-ben? A tuningolási lehetőség viszont olyan lenne mint az NFS 2015-ben de a motorokat is lehetne módosítani, amiket a kocsikhoz kiadtak (pl. Opel Astra esetében dízel motor (17D,17TD..), benzinmotor(Z16LET,Z18LET,Z20LET...) az irányítás tökéletes lenne és a játékélmény kb. akkora lenne mint az Underground 2-ben csak 100x felülmúlná azt.
A grafika NFS 2015 szintű volna, és az IGN meg minden szirszar értékelők megadnák a játékban a 9 pontot a 10-ből minimum.
Nektek mi a véleményetek erről?
BTW, a játék rohadt jó(főleg a tuningolás és a freeroam tekintetében) csak túl sok a bug, az a baj manapság, hogy mindent bugosan adnak ki, a Windows 10 is bugos(ezért jön ki most Novemberben update), a Sims 4 is(túl elhamarkodták).... Megáll az eszem, minden már így jön ki? Mert ez nem jó. Inkább ne adják ki, és fejlesszék még egy fél-1 évig, majd utána ha "tesztelő" consumerek kipróbálták és kifogástalannak találták a cuccost, akkor nyomassák a köznépnek, de mostanában mindenkinél ez a szokás... Még jó hogy a PC-s kiadást csúsztatják.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.11.08. 21:20:56