1447
-
#845 Azta :O -
RED BULL F #844 Ezzel én is tisztában vagyok. Nem is azt mondtam, hogy csak szuper autók vannak a játékban, hanem hogy kb az autólista felét csakis azok teszik ki, ami egy ilyen játéknál (ami ugye főleg a régi, sikeres Underground szériát próbálta meg célba venni) nem az ilyen járgányoknak kellene mérvadónak számítaniuk. Ezek helyére lazán be lehetett volna még tenni jó pár régebbi utcai, vagy japán járművet, amit szépen lehet csinosítgatni. A szuper autók maradjanak a Hot Pursuit-ben, és annak szellemi utódjaiban,. Ezek egyszerűen nem illenek az éjszakai versenyzés stílusába. Csak hát marketing, ugyebár. Mint már említettem. -
Quqa #843 Tök ilyen volt a NFSW-be is csak itt szépek a szinek.
Van valami limit mennyi réteg mehet rá? -
#842 akármilyen is a játék.. azért a matricaszerkesztő legalább használhatónak tűnik :D
-
#841 nemsokára mehet majd neon is alá -
#840 Teljesen jó. és ez még nem egy nehéz dolognak számít amúgy. :D -
#839 na mondjuk ezzel igy el lehet szuttyogni egy hangyafasznyit -
#838 -
#837 Azért én ennek örülnék a játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#836 Úgy, ahogy utánad is írták, azért mégis van benne olyan autó ami egy 1.8-as F Astra végsebessége (1.7D-snek és 1.4 i-snek 150 a vége) (170 km/h), a Volvo 242-nek. Szinte annak olyan alakja van mint egy Fiat 242-esnek (ennek a kocsinak vette át a forma alakját a zsiguli(Lada)).
Bár a játékból hiányolom azt, hogy ha már van GPS a játékban, akkor mér' ne lenne km számláló a km óra alatt? Ezt a '10-es Hot Pursuitban megoldották, de úgy látszik ezt hanyagolták azóta.
#830 ha a Ghost Games türelmes lenne, és egy új játékot kezdene el, aminek teszem azt NFS: Reborn cím alatt futna, a játékélmény és a grafika meg a bejárható terület qrvanagy lenne(Mondjuk Magyarországot megcsinálják benne, úgy, hogy mindenki egyszerre egy megyét, bár ahhoz inkább magyarok kellenének mintsem hogy az amcsik "bevándorolnának" hozzánk emiatt.(USA-ban minden máshogy van) Bár van egy másik lehetőség, megcsinálják teszem azt Amerika nyugati partját, bár ha egész USA-ba belefognának(The Crew copy :D bár nem 80 km-es utak hanem több ezer bár ezt lehetetlennek gondolom hogy ilyet megcsinálnak, elég ha Mo.-t megcsinálja az ember úgy hogy teszem azt van 40 modellező és kb. 2-3-ra jutna 1 megye, és akkor mindenki modellezgetne minden épületet, mint amikor a Google autó feltérképezte Magyarország nagy részét a Street Viewba) az kb. 40 év lenne míg mindent lemodelleznek A-tól Z-ig), mint #829-es említette, hogy az évtized játéka lenne. -
#835 Na ne adj ötleteket nekik! -
#834 Az autók ingyenes DLC-k formájában érkeznek, csak az alkatrészekért/fejlesztésekért és testreszabásokért kell valós pénzzel fizetni! What a great deal!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.11. 20:59:38 -
#833 Többek közt alkatrészeket is remélem adnak hozzá a DLC-kben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.11. 20:51:53 -
#832 Azért itt szépen beleszaladtak a 90-es évek csodáiban. Le is hidaltam. Tény, hogy régen ezek az autók nem voltak úgy értékelve, mint most -
RED BULL F #831 Mert ha nem az aktuális űrhajókat licenszelnék bele a kor játékaiba, a kutya se venné meg őket. Ez kell a népnek. Vegytiszta marketing, barátom. -
#830 Igen jó is volna. De sajnos ehhez a kiadónak türelmesnek kellene lennie meg még ezer dolog. De még mindig az nyugtat hogy bejelentették hogy nem lesz fizetős DLC mert igy azért a játék kevés lenne. Hátha mire ki jön PC-re összedobják egy játéknak:D -
#829 Mennyi kibaszott munkát beleölnek olyan oldalról a játékba, amit a játékélmény minősége nem érdemelne meg.... Ha magát az irányítást és a fizikát és egyebeket is ilyen energia befektetéssel csinálnák, mint a zenéket pld. Sztem az évtized játéka lehetne.... -
smog15 #828 És milyen jó, hogy 50-el megy és 4500-at pörög a motor -.- csak kéne egy manuál váltó :) -
Ha lassan mész cinematic módba megy a kamera
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.10. 19:58:33 -
#826 Ok, akkor már értem miért álmodozol, bocs :) Nincs ezzel semmi gond, de ilyen ugy se lesz.... mindenki szeretne egy minőségi TDU-t de nem sok esély van rá.. -
#825 PC-re belövik ezt a váltakozást majd pár perces intervallumra... :) -
#824 -
#823 15 vagyok, bár ha valami hülyeséget mondok tudom hogy ezt megkérdik tőlem(középsuliban is XD).
Csak mindig ilyen 200 fölött száguldó kocsikkal lehet menni a játékban, ezért elképzeltem azt, milyen lenne, ha csak 150 lenne a játékban a kocsi végsebessége :D "Utcai" versenyzés szar autókkal XD -
#822 Muszáj volt megnéznem az életkorodat :) -
#821 Semmit nem szívtam, csak eltöprengtem ezen hogy ha ilyen lenne. Ha ilyen autós játékot csinálnának biztos hogy jól megtudná fizetni a fejlesztőket mert GTA 5 áron(azaz 18 ezer Ft) adnák el és azt senki nem tudná megunni mert gondolj bele egy magyarországnyi nagyságú térképen mekkora bejárható területet és mennyi küldetést kapsz XD
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.11.09. 15:13:01 -
#820 az még a kisebbik gond, de az NFS szerverek általában 2-4évig szoktak csak müködni -
#819 Játékfejlesztés 2015. Így lehet totálisan bevédeni valamit úgy, hogy abból ne legyen tört változat. És ehhez még hozzájön a jó kis Denuvo DRM is PC-n csakhogy a PC-s játékosok érezzék a törődést.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.09. 11:58:02 -
#818 A Need For Speed (2015)-ben nincs offline játék - mindig online vagy. -
#817 azért ez így durva..
állítólag egyjátékosba volt, nem online
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.09. 11:22:41 -
#816 Aha és a játék vége fele választhatnál hogy F1, Nascar, FDrift vagy űrhajó pilóta szeretnél lenni. Álomnak qrvaszép, csak sosem lesz még csak hasonló sem
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.09. 10:59:00 -
#815 Rögtön H3 Hummer...amennyire elpuhult bling-bling terepjáró lett a 3. generációra, off-roadban egy félig elrohadt erdész Lada Niva elverné...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.08. 22:40:09 -
#814 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elnézést de ezen befostam -
#813 és miért akarnék egy szar F astra-t vezetni a játékban?
amúgy mit szívtál? :) -
#812 Sziasztok, szerintetek milyen lenne, ha egy olyan NFS jött volna(vagy jönne) ki, hogy The Crew nagyságú mappal rendelkezne? Mert én most azt gondoltam nemrég, hogy ha Magyarország megvalósítható lenne úgy(tudjuk, Mo. 93 ezer km² területtel rendelkezik, de a játékokba mindig csak Budapest méretűeket csinálnak vagy kb. 10-ed Mo-nyit(The Crewra és a TDU2-re gondoltam jelenesetben) , hogy az országhatárt is átlehetne lépni a szomszédos ország első megyéjéig(onnan már úttorlasz lenne, tehát vissza kell ott fordulni valahogy)?
És olyan autók lennének benne, hogy sz*r autóktól kezdődve(Trabant, Lada, majd Opel F Astra hatchback(dízel és benzin motorral) majd egy OPC Astra 2015-ös(150 LE körül), meg Suzuki Swift, Peugeot 406-os autó is lenne benne, Seat Ibiza(tehát ilyen személyes utcai használatra tervezett autók), utána jönne a Seat Leon meg ilyen 150 LE körüli cuccok, és benne lenne a mostani NFS 2015-ös autólista ezenkívül meg lenne benne jópár régi autó(pl. Jaguar E-type, Mercedes Benz 300 SL) és Off-Road autók(pl. Hummer H3), úgy mint a Test Drive Unlimited 2-ben? A tuningolási lehetőség viszont olyan lenne mint az NFS 2015-ben de a motorokat is lehetne módosítani, amiket a kocsikhoz kiadtak (pl. Opel Astra esetében dízel motor (17D,17TD..), benzinmotor(Z16LET,Z18LET,Z20LET...) az irányítás tökéletes lenne és a játékélmény kb. akkora lenne mint az Underground 2-ben csak 100x felülmúlná azt.
A grafika NFS 2015 szintű volna, és az IGN meg minden szirszar értékelők megadnák a játékban a 9 pontot a 10-ből minimum.
Nektek mi a véleményetek erről?
BTW, a játék rohadt jó(főleg a tuningolás és a freeroam tekintetében) csak túl sok a bug, az a baj manapság, hogy mindent bugosan adnak ki, a Windows 10 is bugos(ezért jön ki most Novemberben update), a Sims 4 is(túl elhamarkodták).... Megáll az eszem, minden már így jön ki? Mert ez nem jó. Inkább ne adják ki, és fejlesszék még egy fél-1 évig, majd utána ha "tesztelő" consumerek kipróbálták és kifogástalannak találták a cuccost, akkor nyomassák a köznépnek, de mostanában mindenkinél ez a szokás... Még jó hogy a PC-s kiadást csúsztatják.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.11.08. 21:20:56 -
#811 A teljes film:
-
#810 hang terén biztos hogy nem az NFS nyert :) -
#809 Akkor még van min dolgozniuk ha csak annyi, szörnyen kevés az egy streetracer arcnak...
-
smog15 #808 Az igen bár nekem nem lenne fura ETS2 után :D -
#807 Redditen olvason hogy a kocsik végsebességük elérése során van hogy 9x váltanak. xD Még jó hogy nincs manuális váltó benne. -
#806 Kell nekik sinencsúszós semmirevaló driftet imitálniuk. Itt meg tipikusan visszanyal a fagyi
#803 Javítsák ki: tegyenek bele fizikát is
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.06. 08:09:45