Szóval a kommentek alapján android sokkal faszább csak érteni kel hozzá és akkor csodákra képes elég egy 20e készülék is. Brávó. Nézük a piaci igényeket, kik a célközönség? geek-ek? nagyon nem. Ha valami használhatatlan és belasul vagy szar mert kilép és minden baja van az lehet a felhasználó hibája is de a rendszeré is hogy ilyeneket engedet az alkalmazásboltjába...A felhasználó pedig vált és viszlát jön egy másik telefon. Az emberek 90% leszarja hogy bezárja a programokat meg hogy ezt azt takaritgason ki. Ez igaz pcre is. Menjen és kész. Az alma ezt tudja. Érdekes hogy a több éves készülékeik sem akadnak pedig nincs benne erős vas ( ami felér egy fasz méregetéssel hogy most 8-meg 16 magos proci van benne, ÉS?!) Ugyanezt megteremtette az alma asztali és laptop gépeken is. Nehogy már az ember legyen buta mert szeretne egy könnyen kezelhető rendszert amivel mindent megtud csinálni amit szeretne.
Netezni, dolgozni, fozózni, játszani.
Ha azt nézné mindenki hogy mennyire korlátozott egy szoftver és hogy mennyi minden lehetőség van benne és e szerint választana akkor PC ken linux futna. Mobilon pedig azért más a helyzet mert android térnyerése is csak atól ekkora mert megszámlálhatatlan gyártó használja fel a rendszerüket. Ennek ellenére is meglehet nézni az alma piaci részesedését.
Ennek Android Alma vitának annyira nincs értelme. Mert ez egy Geek oldal jó hogy többsége azt nézi igy ugy korlátozott. És persze hogy birka az aki az almát választja. A tömeg nem csak divatból vásárol, mert akkor nem venné meg a következő készülékeket sem ha rossz lenne a felhasználói élmény. :)
Amugy nekem is 5 évig iphoneom volt most van htc m8am és elégedett vagyok vele. A váltás csak azért volt mert nagyobb kijelzőt akartam. Mostanában már lépet az alma kijelző terén biztos hogy következő telefonom az lesz.