12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #9995
    Az amissa pálya 45% -ban van kész. 3 cave van. Egy a piramisban,egy a piros erdöben és 1 a havas hegy tövében. A piramisban találtam erekjét a ládákban. Piros erdei -ben isteni szintü tervrajzokat és jobb fajta cuccokat kapsz. A végén van egy kút ami a kijárat. Sajnos hibás még ez a rész mert a kút alján van az utolsó láda és mire elérnéd ki teleportál. A harmadikban szintén sima cuccokat adút közben,a végén ami van az ad erekjét de ott meg egy Reaper king vár tárt karokkal. Szerintem türelem még az erekjéhez. A pálya készitője azt igérte 1-2 héten bellül lesz egy nagyobb update. Ezen kivül van még néhány hiba. Még nagyon új ez a pálya.
    -----------
    Ezzel az új gtx 1050ti -vel van egy kisebb gondom. Már bekapcsoláskor is nehezen indul el. Szinte azonnal kikapcsol. A biosban van egy beállitási lehetöség. Valami abnormális power dologról is. Valami védelem lehet. Mert ha kikapcsolom simán elindul a gép.
    A kártyán van egy 6 pin.-es power csatlakozó. Ez nélkül nincs kép. Ha bedubom a tápot meg olyan mintha kevés lenne az áram. Régi a tápm és mindössze 600W-os. Elég jól lelassult a gép. Kivettem az új memoriát hátha tényleg kevés az áram. Simán pörög a gép.
    Az ark ki crashel.Felraktam új drivert, dx-et újra. Inditási opciokba is bele belepiszkáltam. Vagy kicrashel dx11-re hivatkozva vagy pixelesre törik a kép. Ilyent a régi gépem akkor csinált amikor rossz volt a tápegységem.
    Letöltöttem 3 benchmark programot. Gyönyörüen futnak, ultra meg high ultra felbontáson 30-35 fps-t mérnek. Letöltöttem a truck simulatort, szintén simán megy. Most töltöm az Atlaszt. A kártya eladója is irt valamit hogy nem kompatilis ez a kártya a win 10-el és win7 ajánlott. Nekem win7 van. Viszont dx11 van a gépemen és a benchmarkokban is csak dx9 vagy dx11 lehet választani. Elképzelhető hogy ez a gtx1050 ti dx10 en futna ? Vagy miért van hogy más fut csak az ark nem ?