12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • lammaer
    #2976
    Hú, végre egy ember az én időzónámban (hétköznap 7-8tól indul nálam a móka olyan hajnali 2-3ig ha éppen nagyon benne vagyok vmiben:) ) és olyan izléssel mint az enyém (értsd: PVP de szorzós szerveren, egyszerűen 1x harvest meg taming szorzóval nem vagyok hajlandó játszani :) )

    Sajnos a Scorched Earth nincs meg (egyelőre, nem tart semeddig megvenni de ki akarok élvezni mindent, 300 óra Island után kb 1 hete kezdtem el játszani a The Center Mapon), jelenleg a HUN Hydra szerveren. Moddolatlan, de 4x szorzó mindenre, taming 15x.

    Ami viszont jó hogy van nekik scorched earth szerverük is, azonos beállításokkal és tudtommal van átjárás a kettő közt. Szóval ha netán van kedved kooperálni, simán bejátszhat hogy együttműködünk, miközben te átjársz az SE-re, az Islandon is van háttered (irgalmatlanul tudok termelni :D )

    A szerverről annyit hogy elég nyugis PVP szerver, akár 20-30 ember is van fenn de a mi időzónánkban már csak 5-6-7 szokott fentlenni, szóval többnyire offline raid és egymás baszogatása megy :), viszont amikor az emberek onlineok akkor elég segítőkészek egymással szemben (pl ha látjuk vki elveszett állatait akkor szólunk nekik, ha valaki éppen bányászik azt nem nagyon szokták kinyírni :) ), szóval ez ilyen nyugdíjas PVP szerver - sokan vannak akik igazából PVEznek csak szeretik a szervert. Azért volt rá példa hogy csak úgy a semmiből betámadott vki amikor bányásztam, volt egy kis instant akció, de kiderült csak "félreértés" volt. Szóval aki verekedni akar arra is van mód.

    Mondjuk mostanában vki nagyon tarol, tegnap is ki akartam pakolni egy nagyobb bázist amit 1-2 Xplant védett csak, azt mikor mentem csak a hült helye volt meg, vki a földdel tette egyenlővé (értsd még a metal foundationokat is lerombolták). De hogy ki és mikor...?

    Ja, és ami fontos, az adminok facebookon elérhetőek és prompt segítenek ha baj van. Első nap pl egy bug miatt kizáródtam a törzsből, reggel9-kor szoltam a facen, admin egyből eagát, beléptünk és megszerelte a cuccost... szóval nem elhagyott szerver....


    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.26. 10:19:45