12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • lammaer
    #11918
    "eleve nem látok 30-as szintnél nagyobb dínókat" - na erre írtam hogy ez beállítás függő. Nincs nálam telepítve a játék, de ha jól emlékszem kell lennie egy difficulity level beállításnak, amit ha 1.0-ra állítasz, akkor lesz a "hivatalos" beállítás, és 150es szintű dinók. link
    Ha meglévő mentésnél használod akkor nincs egyből hatása, mert a már legenerált dínókat nem fogja újrakreálni, szóval célszerű új játéknál használni.

    --------

    "Mitől lesz egy befogás perfekt" - amikor kiütöd kábitó nyillal és belerakod a kaját, a kaja tipusa haározza meg hogy milyen gyorsan szelidül meg. Minél gyorsabban, annál kevesebb szintet veszít. A leggyorsabban úgynevezett "kibble" segítségével (magyarul tápnak szokták fordítani), argentánál ez a superior kibble, de pl a borjúhús is igen jó (ami persze lehet megint nincs SEn)
    Érdemes utánanézni az Ark wikin pl argenta wiki oldal, ott megtalálod a kibble receptjét is.

    ----------

    "Pteranodon nincsen..." - akkor ugye volt egy másik javaslatom (turretek), használd azt.

    VAGY - az arkban az hogy állatokat/tárgyakat viszel egyik pályáról a másikra alapfunkció. A nagy szines obeliszkeken keresztül lehet ezt megoldani, az alattuk levő terminálba lehet betölteni állatokat illetve dolgokat, amit aztán egy másik térképen szintén onnan tudsz kiszedni. (szingle playerben nem tudom pontosan ez hogy működik, én mindig szerveren játszottam, de úgy tudom ez alapból megy, talán volt szó itt a topikban róla, ha nem vki majd megmondja. )