12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #11836
    Engem pont ez ragadott meg az Ark játékban,ez a sok szinüsége.Én több mint 10 évig játszottam hivatalos szervereken különféle játékokkal.
    Még leirni se tudnám mennyit szenvedtünkegyes dolgokkal. Akkoriban még megtettük,hogy napi6-8 órán keresztül folyamatosan öltük a lényeket akár 2-3 hétig is hogy 1 szintet léphessük. Mindezt pvp környezetben.Vannak páran hozzám hasonlóan mod mániások. Sokan ebben a kényelmet látják. Nyilván egyes modokban az is megvan de nem az a lényege.Hanem egyszerüen csak tetszik, mert szép, mert tök jól néz ki,mert ad valamit ami az alapjáték nem. Rengeteg épitkezős mod van. Tök szép házakat lehetépiteni. Akár kinai pagodát, kastélyt, várat,réz fém tárgyakat, van amit tök szép dinót rak be, vagy csak éppen egy nagyon szép pálya. Az elmúlt 1-2évben ez beigazolodott. A valguero és a crystalisles pályaegy moddolt pálya volt, nem dlc. Akkoriban rengetegen ellenezték,traktorral kellett oda vontatni az embereket. De amint dlc lett érdekes modon rengetegen ezeken akartak játszani. A másik az,vannak playerek akik napi szinten csak pár órát tudnak játszani. Nekik rettentö nagy segitség lehet egy-egy mod.Ugyanakkor vannak olyan mod nélküli szerverek ahol 50 meg 100 szoros szorzók vannak. Számtalan olyan szerveren voltam ahol kivágtam egy fát, pár követ és nem birtam mozdulni a sok nyersanyagtol és pár perc alatt 50-60 as szintü lettem.Olyan is sok van ahol éledés után 5 perc múlva éhen haltam, és még sorolhatnám az ilyen eltúlzott dolgokat. Nálam bár vannak modok,de mindig igyekszek az egyenúlyra. Ha könnyitek valamiben akkor nehezitek valami másban.
    És még valamit megkell hogy emlitsek. Az ark fizetős játék. Rengeteg embervan olyan mint én,aki imád játszani. Elsem hinnétek hányan. Sőt, még nálam jóval idösebb emberek is. Voltam olyan klánban ahol én voltam a legfiatalabb, én voltam az öcsi.
    Viszont nagyon kevesen vannak akik hajlandóak fizetni egy játékért. Érdemes megnézni az Ark játékosok átlag életkorát. Amint ingyenes vagy komoly leárazás van azonnal megszaporodnak a játékosok. Összeálltunk páran akik szervert bérelnek és össze kötöttük clusterbe a szervereink. Nekem 2 van. Gondoltam teszek egy próbát és az egyiket megcsináltam ugy tudjanak rajta játszani epicesek is. Mindössze a lentebb leirt könnyitések vannak. nincs mód,csak annyi hogy nem 100 db a stack hanem 5000, kezdéskor a súly birás nem 100kg hanem 5000kg. Ugyanakkor ösztönzve vannak az emberek hogy menjenek és öljenek dinót, hogy dolgozzanak mert abbol kapnak több expet,abbol kapnak jobb cuccokat. Magam is meglepődtem,de alig pár nap alatt 37 player lett a szerveren. Elöször felsem tünt, majdnem wipeoltam a szervert steamosra,de most viszont azon filozok lehet a másikat is epicesre kéne állitani egy másik pályával.
    Szóval igen, sokan szeretik az alap játékot,főleg akinek még új. De olyanokmint én akiknek van némi más mmo játék ismerete azok szeretik a modokat. Ami engem illett, a francnak sincs már kedve ilyen alap dolgokkal bajlódni. Nekem már sokkal inkább más dolgok tetszenek.
    Egyébként amik nálam vannak modok nem olyanok ami lammaer felsorol. Nálam nincs tamelés könnyités. Sőt, mig máshol általában 10x a tame speed , nálam csak 5x. Ugyanigy az exp is. Lv 105 ig offical szerver szerinti az exp igény, de utána van lehetöség tovább fejlödni lv 150 ig.Viszont ekkor már vért izzad mindenki mireegy szintet lép. Azért már komolyabb teljesitmény kell. Talán az automated ar ami kényelmi. Rendet rak a szekrényekben,van wireles generátor ami nem elementel hanem gázolajjal müködik, a közismert s+ helyett az ss mod,egy dinó kereső,statmutató távcső és egy jutalmazó rendszer. Meg idönként az aukciós ház a kereskedéshez. A fő mod, a fö változtatás nálam csupán az, olyan dinók is vannak amik alapból nem lennének a pályán. Gacha, velona, hó bagoly, rock drake, managarm, tek lények, és egyes helyeken megnövelt resourcek. Egy picivel több obsidian, egy picivel több fém, stb.
    Hát ez az én agyon moddolt szerverem. Sokszor olyanok mondanak véleményt róla akik soha nem is játszottak ott. Dehát, ark világában ez már csak igy van :)