12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • lammaer
    #11834
    Szerintem ne hagyd magad megfertőzni Apófisz mester modmániájával :)

    Én azt javaslom, bátran kezdj neki a játéknak úgy ahogy az EPICen is van, modtalanul, és érezz rá milyennek is csinálták a készitői. A modok teljesen megváltoztathatják a játékot, a legtöb esetben a könnyítésre, egyszerűsítésre mennek.
    Az ark alapállapotban irdatlan mennyiségű tartalommal bír, én a 3000 órám 80-85%-át modok nélkül játszottam. A legtöbb moddal az a baj hogy nagyon megkönnyíti vagy leegyszerüsíti a játékmenetet, igy a játék hamarabb elveszti a szavatosságát.

    Mondok két példát: a játék szerves része az hogy sokáig keresgéled a magas szintű állatokat hogy befoghasd őket. Ez egyfajta munka, de amikor végre megpillantod és be tudod fogni azt a fránya 150+os Rexet, akkor az egy élmény, élvezheted a jól megérdemelt munkád gyümölcsét. Persze van olyan mod ami egyből megmondja hogy milyen koordinátákon találsz milyen szintű állatot.... sőt, olyan mod is van ami ad neked egy olyan puskát amivel egy lövésből kialtatsz mindent... megspórolod a lőszergyártást, a ketrecépítést, a menekülést a felbőszült rex elől stb.... kb az élményt amit a játék ad.

    Vagy: ez egy túlélő játék, sokszor meg fogsz halni, főleg az elején. A játék része hogy ilyenkor a cuccod egy kis táskában ott marad ahol meghaltál és vissza kell menned érte egy bizonyos ídőn belül, hogy ne vesszen el örökre. Természetesen, van mod / beállítás arra hogyha meghalsza cuccod maradjon nálad, vagy esetleg valami szekrényből újból előhúzd mintha mi se történtt volna. Innentől kezdve kidobhatod az ablakon a survival élményt....

    A sor végtelen, igen vannak ötletes tartalmi modok is, de azzal majd elég akkor foglaklozni ha már az alaptartalmat jól megismerted, a modok többsége csak könnyítés, egyszerűsítés, a játék lebutítása.

    És a végső érv a modtalan játék mellett: a modok olyanok mint a drog, megszokod őket és utána nehéz nélkülük játszani. Viszont ha elkezdesz online játszani (amit nagyon ajánlok), sokkal nehezebb/lehetetlen lesz szervereket találnod ahol a kedvenc mondjaid vannak, ellenben töméntelen mennyiségü modolatlan van.

    Ne félj attól hogy nem ismered a játékot - menj fel egy népszerűbb PVE szerverre (ahol lehetőség szerint sok map fennvan), és kezdj el játszani egyedül. Figyeld meg, már az óriási plusz hogy látod a chaten van élet, emberek beszélgetnek, segítenek vagy segítséget kérnek. Nem adok 1 hetet és lesznek haverjaid akikkel együtt tolhatod ha akarod.

    Szóval hajrá hajrá, ne ácsingóz a steam modokra, irány az igazi Vanilla Ark!


    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.07.23. 18:26:02