12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #11825
    Maga a játék ugyanaz mint a steamos. A külömbség pont a steam accountban van. A modok azok steamra vannak feltöltve és akik használják onnan töltik le. Én próbáltam,hogy steamhoz hozzá adtam mint nem steam játék viszont ez semmüködik. Nekem az összes ark megvan steamon. Ha arra az accountra lépek be müködek a modok.Viszont csináltam egy új steam accountot a próba kedvéért,azzal viszont az volt a baj,azt irta steam töltsek fel minimum 5USD manit az egyenlegemre mert addig korlátozott funckiók vannak.Én ezt nem tettem meg mert nem fogok probálgatás kedvéért fizetni,de volt olyan aki már vásárolt steamon de nincs meg neki az ark és azt mondta neki sem müködik.Szóval az egészben a steam a hunyó. Nem tőle vásárolják ne is tudjanak használni hozzá semmit.
    Pár dolgot meglehet oldani konfigon keresztül is mint példáula stack dolog meg még pár apróság.
    Viszont van egy másik lehetöség is. Erről nem nagyon szokott szó esni sehol mert szerintem nagyon kevesen használják ki ezt a steamos lehetöséget.
    A steam beállitásaiban van egy rész, a Családi beállitás. Ennek a lényege,hogy egy accounton lévő dolgokat,akár az egész listát meglehet osztani másokkal. Elvileg családtagokkal, hiszen kivel mással osztanák meg az emberek steam accountjukat. De hát ugye nincssenkinek a homlokára irva ki rokon ki nem. A lényege, a megosztó engedélyezi egy másik steam account számára,hogy használhatjaami nála van.kicsit macerás a sok kiküldött igazoló email miatt de meglehet osztani. A lényege hogy aki megosztja ha éppen nem játszik az tudja használni akivel megosztotta. Nem kell steam account jelszót meg ilyenek megadni mert megjelenik nála is minden ami a megosztónál van. Ugyanugy letudja tölteni,telepiteni és használni ha offline a megosztó. Ha találsz olyan embert aki haver, rokon, barát és neki megvan az Ark és megosztja veled akkor simán tudod használni. Ez bármikor vissza vonható és teljesen biztonságos mert nem tud semmit ellopni vagy megváltoztatni. Ha adsz egy email cimet és egy steam nevet ha gondolod tehetünk egy próbát. Egy időre megosztom veled. Ez akár oda-vissza is müködhet. Ha neked van olyan játékod ami nekem nincs ha megosztod velem tudom használni.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.07.20. 08:37:21