12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #11815
    Első javaslatom,hogy mielött bármit csinálsz, csinálj mentést. Ez máskülömben is hasznos lehet,ha minnél gyakrabban megteszed.
    Ezen a helyen vannak a mentések. Nálad kicsit más az eleje.
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved
    Ha van helyed legjobb ha mindenről csinálsz másolatot. Az egyik fontos mappa a Savegames. Ebben vannak például ha használsz modot, annak a menései.
    A LocalProfiles mappában a PlayerLocalData.arkprofile tartalmazza például a térkép felfedezésedet. Hogy egy adott térképről mennyi van felfedezve. Ezen kivül például ebben van elmentve amit feltöltesz az obeliszbke. Néha megesik hogy nem lehet letölteni egy dinó, vagy hogy azt mutatja a számokkal van bent valami, holott már üres. Ha valami okból újra kell telepitned a játékot elbukod a térképeket amiket már felfedeztél. Ebből tudod vissza másolni.
    Sok pályának külön mappája van. Átutazni ugy tudsz, hogy egy obeliszkbe feltöltöd a tárgyaidat, dinóidat és a karaktered. De vannak tárgyak amik tiltva vannak.Például nem tudsz elementet átvinni. Azon kivül figyelj arra hogy amit átvinnél dinót van-e azon a pályán mert lehet nem fogod tudni letölteni majd. Sőt talán bent is ragad obeliszkbe.Ha csináltál másolatot ezekről a mentésekről, már nyugodtabban próbálkozhatsz.
    De szerintem elöbb csinálj próbát, ne élesbe elsőre.

    Epiceseknek viszont van egy javaslatom. Talán sokan nem is gondolnak erre,hogy ilyen is van a steamban.
    Ha van valaki barátod, rokonod olyan ember akivel megbiztok egymásban és az illetönek megvan az ark steamos verzióban, van arra lehetöségetek,hogy aki epices, csinál egy steam fiókot,amin nem kell hogy meglegyen rajta az ark. Akinek megvan megteheti a családi beállitásokban,hogy engedélyezi más fiók számára a hozzá férést. Amikor a steamos nem játszik, a másik fél letudja tölteni és használni is tudja az Ark játékot abban a formában ahogy a steamosnak megvan. Ez bármikor vissza vonható. Ez arra jó hogy amikor a steamos nem ér rá vagy valami okból éppen nem játszik akivel megosztotta ö tud játszani. Kicsit macerás megcsinálni annyiból,hogy mindenféle kodokat küld emal cimre azonositásra meg ilyenekre de végül meglehet csinálni.
    ---------------------------------------------------
    Bár irtad,nem tudsz modot használni, mert Epices vagy, azért megemlitek egy modot ami Steamosoknak viszont ilyen esetben rettentöen praktikus lenne ha nem bánod. Bocsi hogy egy posztba raktam a kettőt.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én azért szeretem ezt mert nem kell bajlódni fel meg letöltésekkel. Tök egyszerü az egész és pillanatok alatt megvan. Nincs kockázata hogy esetleg bent ragad valami obeliszkben.
    Ez a mod a Structure saver 2 nevü mod.
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1757259514
    Ez annyit csinál,hogy az egész bázist,a dinóikat, a szekrényekben lévő tárgyaikat, mindent amid csak van, bescanneli és bárhol bármikor újra megépitheted egy kattintással az egészet. Bescanneled,elmented, feltöltöd a karaktered a másik pályán meg letöltöd, és ezzel a moddal ott épithető meg ahol elfér, ahol kedved van. 1 klikk és ott van mindened. Csak arra kell figyelni, hasonló terepre épits,hogy biztosan elférjen. Azért kell admin módba lépni elötte mert annélkül minden egyes épitő elemet újra lekell gyártanod és a dinók nincsenek benne. Ha modot használsz akkor a másik pályán is kell hogy használd. Ha már megépitetted következő inditáskor kiveheted a mod listából ezt a modot, már nincs rá szükség. Viszont figyelj arra ez is a Savegames mappába ment. Elkell mented majd ezt a mappát újra.
    Készitettem egy videót erről a modról és az átutazásról. Arra is figyelj, hogy ha kilépsz a játékból, arra a pályára lépj be ahonnan kiléptél. Mert ha másik pályára lépsz be ott új karakter csinálást fog beadni,mivel átvitted onnan a karaktered.
    Elsőre kicsit talán macerás vagy kinainak tünik ez a mod,de csak elsőre. Sajnos az egér kurzor nyilat nem vette fel, de nézd meg figyelmesen. Én crystalislesről mentem át Ragnarokra. Mint láthatod a videó végén, nem jó helyre épitettem. Ha beirtad konzolba cheat gcm, felveszed az admint. kapsz egy fegyvert amit jobb egér gombal tudod változtatni a szinét.Ha kék, teleportálsz, a sárga infót mutat, ha piros amire rálösz megöli, lerombolja. Ezzel vigyázz mert mindent megöl. Ha rossz helyre épitkeztél, ezzel rombold le és ölj le mindent. Újra tudod épiteni akárhányszor. Amikor lila az épitmény az esc gombal tudsz kilépni belölle. Körbe tudod járni,megnézni elfér-e.Az enyém túl nagy volt. Épités megkezdése elötti lapon jobb szélén ahol disabled felirat van. Ott választhatsz épitő mestert,egy dinót. Óltári lassan épit ha kiválasztol egyet. Minden épitő elemet egyesével visz a helyére. Hagyd disableden, ugy a leggyorsabb. Ja és mint láthatod átvitte crystalislesről blood crystal wyvert ragnarokra.Pedig tudtommal ott nincs ilyen nevü.
    Bocsi ha túl zagyvaság amit leirtam és nem érthető a videó. Nem akarlak összezavarni, tudom igy elsőre talán kinainak tünik. Nekem a 3 év alatt rengeteg dinóm gyült össze. Nincs mindre szükségem de féltem őket. Ezért épitettem egy külön kis épületet a crypodoknak és ott tárolom öket. Ezzel a moddal is elmentettem az egészet.Igy nem kell a dinóimra ügyelni, elég csak ha a mentés fájljaimra ügyelek. Bárhol bármikor megtudom épiteni, csak adminba kell lépnem.
    Ezzel a moddal célszerü ha kisebb bázist épitesz. Figyeld meg a videóban hogy maximumra állitottam a hatósugarát és még a hátam mögött lévő dolgokból is mentett el.
    Remélem sikerült segitenem és hasznodra lesz.Ja, amikor számlál, maradj mellette mert ha elmész nem tudja befejezni.
    Ha nem szeretnéd használni ezt a modot, az esetbenfelkell töltened minden dinódt amit átszeretnél vinni. A bázisod vagy újra épited, vagy szétszeded és feltöltöd az épitő elemeket is.



    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.07.09. 03:05:24