12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Rae Apofisz #11804
    Szerinted én nem igy kezdtem az arkot ? Nekem is nagyon sok dolog volt amit nem tudtam. Én sokszor jártam pont az ellenkezöjeként. hiába mondtak el ezt vagy azt, nem jött össze. Viszont a konfigba való beirás nem csak ma, már az elején is sokkal egyszerübb volt. Te elmondtad az egyik lehetőséget én a másikat. Egy hibás konfig miatt nem szükséges az újra telepités. Maximum nem müködik. Ebben a kérdésben a repülő dinók staminás dolgában sem a tied sem az én válaszom nem volt teljes körü. De ugye az alap kérdés hogy lehet-e repülés közben visszatölteni staminát. Azt mindketten kihagytuk,hogy pont ezért huzza fel mindenki a kitartást is. És azt is hogy aminek a hátán meglehet állni, például a quetza akkor is pihen ha kilépek az irányitásából és csak lebeg a levegőben. Repülés közben kb mindenki nyomja a shiftet is,hogy gyorsabban repüljön.Még ennélkül is, de ezzel meg méginkább az a helyzet,hogy gyorsabban fogy a stamina mint éhes lenne és ha eszik is kevesebet tölt vissza mint amennyi elfogy.
    A konfig fájlos ajánlásnak is van elönye szerintem. Ezt most minden bántás nélkül mondom,nem célzok senkire, és nem akarok ezzel senkit megbántani,de sajnos van egy tendencia az utobbi idöben. Nagyon sokan bérelnek szervert úgy,hogy még fogalmuk sincs a beállitásokról. Igen, anno én is kb igy kezdtem. De. Ma kb 10 ből 9 ember jobb esetben eljut a webadminig és itt megáll a tudomány. Én anno egy olyanhostingnál kezdtem bérelni ahol a webadmin hibás, bugos volt, nagyon sok dolog nem müködöttés ezt maga a support isszélesre tárt karokkal sajnálta. (Azota is) Már dolgoznak rajta. Rákényszerültem arrahogy utána nézzek a neten a beirható parancsoknak, hogy mi mit jelent. Mihez mit hova kell beirni. Próbáltam segitséget kérni, itt is, face csoportban is de vagy napokat vártam egy válaszra vagy nem is kaptam. Aztán mikor magam néztem néztem utána még keményebben kutatva googleban, bizony több alkalommal is utolag jöttem rá arra,hogy mikor valamit elmondtak, hogy például azt nem lehet, kiderült igenis lehet csak ahhoz bekell irni egy sort a konfigba mert máskéntnem is lehet. Nagyon sok webadmin csak a legszükségesebb dolgokat mutatja. Rengeteg dolgok lehet még azon kivül beállitani.
    És szerintem ez nem helyes,hogy ennyi ember szervert bérel, ugy inditanak szervert,hogy fogalmuk sincs dolgokról.
    Talán önzésnek is tünhet részemről, hogy szeretném megtanitani az embereknek azt amit én megtanultam. Megtehetném,hogy nem adom tovább. Ez esetben mondjuk konkrétan jelenleg még nincs szó arról hogy szervert bérelne a srác. Talán soha nem is fog. De talán tanult is is valamit a lehetőségeiről. És talán te észre se vetted,de jóformán lehülyézted a srácot. Nem ezekkel a szavakkal,de a lényege ez. Te már előre feltételezel róla dolgokat. 1-2 évvel ezelött pont egy ilyen dologgak kezdödött egy vitám egymásik taggal itt. Ő leirta érthetően,hogy mik a próblémái,de egy illetö ezt figyelmem kivül hagyva leoltotta. Erre vszont én kérlek meg. Ne tedd ezt. Vannak akiknek ez sértő,ha őt igy kezelik,hogy szerencsétlen srác azt sem tudja mit hol....
    Légy egy kicsit megértöbb és türelmesebb.