Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Rae Apofisz #11751 Ezzel sokat szivtam én is eleinte. Akkoriban még nem használtam S+ modot ezért kénytelen voltam viz közelben épitkezni.Volt alkalmam végig nézni, követni tehetetlenül az eseményeket,hogy hogyan is zajlik ez. A terület természeténél fogva a tenger part felé lejtenek. Amikor spawnol mondjuk a hegyekben egy erösebb ragadozó ha nem öli meg másik ragadozó, szinte mindig a hozzá közelebb eső célpontot támadja,illetve néha van hogy ott hagyja és egy másikat talán könnyebb célpotot, választ és annak megy neki. Az ilyen koborlásai során,az üldözések során felfelé nem nagyon tud menni,hanem lefelé. Egyre lejjebb és lejjeb és néha egészen a tengerig lejuthat. A másik amivel nem jutottam teljesen dülőre a konfigban lévő nehézségi fokozat. Gameusersettings.ini -ben van egy sor. DifficultyOffset=1.0
Ez elvileg a nehézségi fokozat de ennek van egy tesója a game.ini-ben MaxDifficulty=True
Pontosan nem tudnám elmagyarázni,de ezek ketten együtt csinálnak érdekes dolgot. Alap esetben ha épitesz egy bázist mondjuk olyan helyre ahol nyüzsögnek a dinók szép lassan elvándorolnak onnan. Egy adott távolságban nem fog spawnolni oda semmi,még fa meg kő sem. Viszont a nehézségi fokban van némi random dolog és véletlen szerüen kiszúrhat magának téged és oda spawnol az udvarodba. Ez általában ritka. Inkább az a gyakoribb hogy fentről bepotyog valami hegy peremről. Most példul kipróbáltam egy mod nélküli szervert,valguero pályán.Sikerült olyan helyre épitkeznem amit leirtam. Fentről lepotyog a raptor, megöl és odébb áll.
Olyanis volt, nagyon messze láttam egy raptort. Nem volt célpontja csak sétált föl alá. Nagyon furcsa volt,hogy szép lassan apránként egyre közelebb és közelebb jött, amikor meg a látótávolságába kerültem rámrontott. Mérgelődtem is azon,hogy na persze, hogy hogy nem másik irányba ment ? Tisztára olyan volt mintha tudta volna ott vagyok csak ugycsinált mintha nem látna és hülyének nézet,apránként becserkészett,hogy csak tetette hogy nem vesz észre. Bosszantó,de ettől lesz érdekes ez a játék.
Én már nem épitkezek tenger parton. Igyekszek keresni valami magaslatot,ahol semmi nem potyog a nyakamba és nem rohan ki semmi a vizből.
Bocsi de nem értem pontosan mire gondolsz az alfa pack-al. Ezért csak tippelek. Az alfák és néhány dinó ha megölik dob egy batyut amiben van valami. Az független,hogy tek vagy sima dobta. Annyibol más hogy ha megölöd és feldarabolod a tek lény ad element dustot, kék port mig a sima nem. A másik tippem az alfa buff,az a pirosas füst szerü fény körülötte. Ugy tudom,ha több egyforma lény van egy csoportban a nagyobbik alfává válhat. Nekem volt hogy tamelt dinóim közt lett olyan. De én modolt szerveren pve játszok. Szóval nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.27. 23:59:07