11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Caliph
    pack bonust csak pár állat kaphat,ezek általában vadon is csapatban járnak: allosaurusz,farkas,compik,hiéna ,raptor,microraptor,deino,ravager meg talán a trodoon
    ilyenkor csapatban az egyik vezető lesz és bonust kap az egész falka a sebzésre
    minden lénynél létezik még egy mate boost nevü bonus is,azaz ha egymás mellett harcol hím és nőstény akkor is erősítik egymást. és erre még a yutirannus üvöltéssel tudsz ráfejelni :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.28. 01:31:58
  • Rae Apofisz #11751
    Ezzel sokat szivtam én is eleinte. Akkoriban még nem használtam S+ modot ezért kénytelen voltam viz közelben épitkezni.Volt alkalmam végig nézni, követni tehetetlenül az eseményeket,hogy hogyan is zajlik ez. A terület természeténél fogva a tenger part felé lejtenek. Amikor spawnol mondjuk a hegyekben egy erösebb ragadozó ha nem öli meg másik ragadozó, szinte mindig a hozzá közelebb eső célpontot támadja,illetve néha van hogy ott hagyja és egy másikat talán könnyebb célpotot, választ és annak megy neki. Az ilyen koborlásai során,az üldözések során felfelé nem nagyon tud menni,hanem lefelé. Egyre lejjebb és lejjeb és néha egészen a tengerig lejuthat. A másik amivel nem jutottam teljesen dülőre a konfigban lévő nehézségi fokozat. Gameusersettings.ini -ben van egy sor. DifficultyOffset=1.0
    Ez elvileg a nehézségi fokozat de ennek van egy tesója a game.ini-ben MaxDifficulty=True
    Pontosan nem tudnám elmagyarázni,de ezek ketten együtt csinálnak érdekes dolgot. Alap esetben ha épitesz egy bázist mondjuk olyan helyre ahol nyüzsögnek a dinók szép lassan elvándorolnak onnan. Egy adott távolságban nem fog spawnolni oda semmi,még fa meg kő sem. Viszont a nehézségi fokban van némi random dolog és véletlen szerüen kiszúrhat magának téged és oda spawnol az udvarodba. Ez általában ritka. Inkább az a gyakoribb hogy fentről bepotyog valami hegy peremről. Most példul kipróbáltam egy mod nélküli szervert,valguero pályán.Sikerült olyan helyre épitkeznem amit leirtam. Fentről lepotyog a raptor, megöl és odébb áll.
    Olyanis volt, nagyon messze láttam egy raptort. Nem volt célpontja csak sétált föl alá. Nagyon furcsa volt,hogy szép lassan apránként egyre közelebb és közelebb jött, amikor meg a látótávolságába kerültem rámrontott. Mérgelődtem is azon,hogy na persze, hogy hogy nem másik irányba ment ? Tisztára olyan volt mintha tudta volna ott vagyok csak ugycsinált mintha nem látna és hülyének nézet,apránként becserkészett,hogy csak tetette hogy nem vesz észre. Bosszantó,de ettől lesz érdekes ez a játék.
    Én már nem épitkezek tenger parton. Igyekszek keresni valami magaslatot,ahol semmi nem potyog a nyakamba és nem rohan ki semmi a vizből.
    Bocsi de nem értem pontosan mire gondolsz az alfa pack-al. Ezért csak tippelek. Az alfák és néhány dinó ha megölik dob egy batyut amiben van valami. Az független,hogy tek vagy sima dobta. Annyibol más hogy ha megölöd és feldarabolod a tek lény ad element dustot, kék port mig a sima nem. A másik tippem az alfa buff,az a pirosas füst szerü fény körülötte. Ugy tudom,ha több egyforma lény van egy csoportban a nagyobbik alfává válhat. Nekem volt hogy tamelt dinóim közt lett olyan. De én modolt szerveren pve játszok. Szóval nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.27. 23:59:07
  • tutyimutyi2
    Hm Easy-nek mondott helyen kezdtem a játékot és építettem házat magamnak, erre egyszercsak odasétál egy alfa raptor majdnem lerombolja a házamat plusz legyilkolja minden eddig betame-elt dínómat aztán tovább áll :(
    Ez az alfa pack vagy mi a neve a bónusznak amit több egyforma szelidített/vad dínó kap az akkor is működik ha az egyik sima a másik meg tek változat?
  • Rae Apofisz #11749
    Én amik csak simán támadnak azokkal még csak úgy ahogy elvagyok. De ami mérgez azt nagy ivben kerülöm. Raptort annyiból utálom,hogy leteper a földre és addig nem tudok semmit csinálni. Nem tudok vissza ütni sem. A legjobban a kigyókat,pókokat meg az 101 lábú rovart utálom.Számtalanszor jártam úgy,hgy megharapott, elmenekültem már azt hittem megusztam,erre valahol utbközben elkábultam.A legjobb amikor pterával menekülök és repülés közben elalszok. De ahogy Caliphi is mondta, legjobb ha mindent kerülsz ami rossz kedvü.
    Amugy a Ghilie álca ruhával vigyázz, nehogy becsapódj. A dinók simán észrevesznek benne, egyedül a méhek nem. Arra jó,hogy büntetlenül tudsz mézet lopni. Legalábbis ha jól tudom igy van.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.27. 20:06:22
  • Caliph
    mocsár az életveszélyes ... :D

a dinók meg hát...minden ami raptor és annál nagyobb,és húsevőnek néz ki az veszélyes :D főleg hogy a szintet se láthatod távolról :D
  • tutyimutyi2
    "Véletlenül" becsábultam a mocsárba egy loot drop miatt de majd be szartam amikor egy időben rám jött 4-5 szitakötő plusz egy kroki elkezdett rángatni(de nem láttam hogy mi az ami vonszol és jobbra-balra rángat a sekély vízben) és rögtön ezt követően mikor végre kikecmeregtem a vízből még 2 titanboa is megkostolt. :D

Rae Apofisz: mik azok a dinók amiket ha meglátok ajánlatos nagy ívben elkerülnöm őket(ghilie suit plusz vas eszközöknél járok)?
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.06.27. 19:00:53
  • Rae Apofisz #11746
    Attól függ mit csinálsz. Ha a beállitásaidban benne van az Unlimitedrespect=true akkor akárhányszor reszetelheted a statjaidat és úgy osztod ahogy kedved van. Ha nincs, akkor csak 1x teheted meg. Sokan csinálják azt,hogy amikor valamiből sokat kell gyártani például, reszetelik a statjaikat és felhuzzák maximumra a gyártási képességet. Gyorsabban tudsz igy gyártani. Az S+ modban van blueprint pad. Sokan csinálják azt is,ha találnak egy silány minőségi fegyvert, csinálnak belölle tervrajzot, vagyis blueprintet. Felhuzzák maximumra gyártási képességet és úgy craftolnak fegyvert a tervrajzból. Igy valamivel jobb statjai lesznek mint alapból volt. De erről nem rég csináltam videót is.
    Sajnos nem látszódik a videóban az egérkurzor de talán kitudod találni mikor hova kattintok.
    Ha megnézed,felhuzott gyártási képességgel sokkal jobb fegyvert csináltam ugyanabból a tervrajzból. Egyébként ennyi a maximum a játékban, 755% sebzés. Bár igy is van benne random mert ha többet gyártok majdnem mindennek más a statja de nagy esélyel lesz maxos. Ezt érdemes megcsinálnod a fém baltáddal és csákánnyal. Minnél nagyobb a sebzése annál több cuccot termelsz ki vele.
    Szülinapos dinók meg szerintem még nem haltak meg mind, azért maradtak bent.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.26. 19:40:27
  • tutyimutyi2
    Azt tudom hogy a születésnapi event részét képezték, de tegnap már a summer bash ment nem a szülinap mégis találtam még tortát adó dodókat. Érdemes crafting-ra vagy szívósságra adni néhány skill pontot?
  • Rae Apofisz #11744
    Ezeket a skineket általában valamilyen event adja. Ezt is az adta. De ezen kivül van az archievement, a teljesitményed. Különböző dolgokra fogsz kapni ilyeneket. A beállitások lapon,a második oldalon, van az Alapértelmezett túlélő tárgyak bejelölési lehetőség. Amikor meghalsz ezeket újra és újra megkapod. Ez egyre több lesz. olyanokra fogsz kapni mint például, Elöször ültél Rex-en, elöször voltál a legmélyebb ponton a tenger alatt, elöször voltál legmagasabb hegy csúcson és hasonlók.
    A szülinapos dodok meg az event része volt. Igy ünnepelte a játék az 5. szülinapját. Például karácsonykor egy raptor a mikulás és szánon repül, csomagokat dobál.
    Na ezt az archievement szeretném kimaxolni én 100%-ra de egyenlőre csak 28/32 87% on tartok. Nem lesz egyszerü de legalább van egy cél ami motivál
    Már csak azért sem,mert mire meglenne beraknak valami újat ami miatt vissza esik ez a pontszám mert az hiányzik
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.26. 07:43:47
  • tutyimutyi2
    Kerestem egy trikeot kifektettem megszelidítettem és akkor jöttem rá hogy ez nem egy trike hanem egy parasaur :D Viszont egyből adott egy skint a nyereghez, azt azért kaptam mert az volt az első dínó amit meglovagoltam? Illetve miért látok még szülinapos dodókat ha a belőlük szerezhető sütit már nem tudom mire felhasználni?

Caliph: Steam-en van meg(korábban megvettem de még csaak most vettem elő mert előző videókártyával élvezhetetlen volt) és semmi DLC se mod nincsen(mindössze egy stack növelőt tervezek betenni) illetve Islandon kezdtem el aztán majd késöbb ha már belejöttem akkor megnézek más pályát is akár.
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.06.25. 22:26:29
  • Rae Apofisz #11742
    Hátha megjön a kedved :)
    Ma indult ez az event
    https://steamcommunity.com/games/346110/announcements/detail/2522527900756794060
  • Caliph
    mondjuk azért tudni kéne melyik pályán tolja,milyen modokkal és milyen dlck vannak meg :) mert ha pl ingyenes epices akkor egy island van alap játékkal,és se griff se gacha se drill se láncfűrész. viszont amit irtam minden más van ,van anky,doed,hód rex mega kardfogú csigabéka yuti és a többi :D
  • Rae Apofisz #11740
    Én ebből a listából jópárat kihagytam mikor elkezdtem. Elöször dilophosaurust tameltem, mert az volt a legkönnyebb és tudott szerezni nekem húst meg bőrt. :) Utána jött a pterra hogy tudjak repülni. Ha már van repülő lény, sokkal de sokkal könnyebb és jobb is szerintem a játék. Én imádok repülni :) Néha csak úgy céltalanul is röpködök. Van egy jó gyors pterrám és élvezem föld közelben ahogy suhan. :)
    Ez után ami jó ha van a griff. Ugyanis ehhez nem kell nyereg és miközben ülök rajta kézbe lehet venni fegyvert és lehet lőni. Pikk pakk megvan a quetza egy griff hátáról. A griffet befogni meg csapda kell. Aztán ha megvan a quetza, én is csapdát épitekés ott tamelek.
    Ezek mellett ami szerintem még nagyon hasznos a phiomia. Kell épiteni üvegházat, lepakolni ültető ládákat és termelni. A phiomia egész jól ad trágyának valót. Lehet ültetni narcoberry és speci y -t. Az a speci y a gacháknak jó kajának. Adják rendesen a gacha kristályt.
    gachát tök egyszerü tamelni. csak kikell dobni eléje a földre például kővet. Megeszi és ennyi. érdmes pár gachát tamelni. Ezeknek a productionban vannak különféle dolgok amik lehetnek a gacha kristályból. Például tud olajat, vagy fémet termelni. Ez is egy kis könnyebbséget ad. Nekem a kedvencem a velonasaur. Umlimited gépágyú ez a lény. Jó nagyokat tud sebezni. Kiválló farmoláshoz. Hús, bőr, kitin sec perc alatt össze lehet szedni egy jókora adagot. Hát a bosozás az már más tészta. nem mindegy melyik pálya, melyik boss ellen készül az ember, de hát az még ráér szerintem,ha kezdő. Elöször szerintem legyen meg biztonságos bázis, legyen áram, viz, kaja, 2-3 pterra a biztonság kedvéért, üvegház. Farmolni, farmolni, gyüjtögetni nyersanyagot, elraktározni amennyit csak lehet. Nincs annál bosszantobb mint amikor kéne még 5 db öntött fém és nincsen. Elkell menni fémet szedni, megvrni mig öntött fém lesz,... jobb előre bespejzolni amit csak lehet.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.25. 21:57:02
  • PiszkosFred
    Mostansag nem jatszottam - de nagyon de nagyon "viszket mar", es szerintem nyaron visszaterek - de ha nem valtozott azota sokat a rendszer, akkor a dodoval kezdenem, a ptera kibble miatt. (ha benne van meg a jatekban).
  • Caliph
    első körben egy trike. cuccot cipelni,bogyót szedni.
    pteranodon,az első könnyen szelidíthető repülő dínó,csak ledobod egy bolával és mehet a kábítás. a bola idővel leesik,szal újra kell dobni rá. akylosaurus: fémszedésre ideális. doedricus: kőszedő,bár a nyereghez már magasabb szint kell. castoraides,a hód,faszedésre a legjobb. nagyjából ezekkel mindent tudsz szedni ami építkezéshez kell.
    argentavis: a sas,erős tud lenni ha jót szelidítessz,továbbá tud állatokat cipelni ami pl megkönnyítheti a szelidítést: bedobod vele a szelidíteni kívánt állatot a bázisodon lévő ketrecbe és ott biztonságosan tudod elkábítani/szelidíteni
    később a mantissal,annak a kezébe lehet adni csákányt vagy fejszét aztán kő fém és favágásra is jó attól függ mi van a kezében
    max szinten genesises mining drill a legjobb,bogyó rost,szalma kő fém kristály mindenre jó,fára meg láncfűrész a scorched earth dlcből.

bossozáshoz jöhet a rex. cement pasztát csiga termel,vagy fogsz megatheriumot és azokkal bogarakat ölsz(bonust kap bogár ölésre de csak arra,és egy rakás kitint lehet szedni vele amiből pasztát gyártassz erre jó a kardfogú tigris is,vagy béka és irány a mocsárba szúnyog vadászatra,vagy kirabolod a hódvárakat(mindent ki kell venni vagy szétverni a várat utánna mert nem spawnol addig új),ovis is kell a legjobb húshoz idomításhoz,amig nem tudsz legjobb kibblet gyártani,ahhoz meg yutirannus fog majd kelleni,mert annak a tojásából lehet gyártani a legjobb kibblet(ez bármelyik állathoz jó és nagyon lerövidíti a szelidítési időt)

egyedül nehéz lesz,de quetzal is jól jön ,nagy repülő dög amire platform nyerget lehet tenni amire építkezni lehet,és szállítani pl a fémmel kővel megrakott állatokat,szal farmhoz jól jöhet...

asszem más nem nagyon hagytam ki,a többi állat már csak fun :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.25. 21:03:44
  • tutyimutyi2
    Mint kezdő kérdezném hogy mely dínokat érdemes elsők között idomítanom? Illetve hogy milyen arányban érdemes kiosztani a skill pontjaimat hogy élhető maradjon a karakter(soloban játszok)?
  • Rae Apofisz #11736
    Sziasztok.
    Előre is bocsi,hogy nem Ark témában irok. Nem régiben találtam egy segitségkérő oldalt.Megnéztem róla pár videót is és úgy döntöttem szeretnék segíteni. A dolog arról szól,hogy sajnos még ma is magyarország egyes területein vannak családok akik mélyszegénységben élnek.
    Sőt még ovodák is. Volt pár momentum ami megfogott. Olyan gyerekekről van szó,akik még egy szines ceruzának is annyira tudnak örülni mintha karácsony lenne. Vannak gyerekek akik télen azért nem járnak oviba mert nincs cipőjük. Elsőre talán hihetetlennek tünik de sajnos nem az. Nem szeretnék belemenni politikai meg hasonló témába, csupán segiteni szeretnék. Ezeknek a családoknak, oviknak rettentöen nagy segitség ha megkaphatják azokat a játékokat amit valaki már megunt,de még használható. 0-18 éves kor közötti gyerekekről családokról van szó. Akár egy mesekönyv, egy csomag nyomtató papir, megunt számitógépes játékok, megunt mobil telefonok, gyerek, vagy akár felnött ruhák, bármi ami még használható de már nincs rá szükség, mindennek jó helye lenne.
    Ehhez gondoltam arra,hogy milyen nagyszerü lenne ha össze állna egy kis csapat az Ark Survival világából, hogy mondhassuk az Ark magyar közössége segitett ezen vagy azon az ovodán. Nálam is sok ilyen dolog akad, mesekönyvek, régi pc játékaim, kinött ruhák, sőt még az egyik epices ark accountot is átfogom adni. De lehet mindkettöt.
    Szóval ha lenne olyan személy aki szeretne segiteni, van bármilyen dolga amit felajánlana az kérem keressem meg.
    Én nagyon örülnék ha lenne pár ember aki részt venne. Sokan fizetünk x pénzeket szerver bérlésre és egyébb dolgokra. Nem azt kérem mondjunk le ezekről, csak ha valakinek beleférne a költségébe bármilyen összeg akkor annak is lenne jó helye.
    Én mindenképpen részt veszek benne majd,de jó lenne ha nem egyedül lennék hanem minnél többen.
    Előre is köszi ha elolvasodtad. És bocsi hogy nem ark a téma. Ennek a dolognak a neve, Örökbe fogadok egy ovit.

https://www.facebook.com/orokbefogadokegyovit/

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.24. 14:18:32
  • Rae Apofisz #11735
    Pedig én is bent voltam. Amugy ez a RAB szerver discordja.
    https://discord.com/invite/KyKtPF3
  • banita32
    Hozzád se tudok belépni, ugyanazt írja ki
  • Rae Apofisz #11733
    Úgy tudom van dc -jük is, szerintem ott előbb eléred őket.
  • banita32
    Sziasztok! RAB szerverről van itt valaki? Elmentem vacsizni és most nem tudok belépni, valami módkülönbséget ír. De már töröltem a módokat, letöltötte megint és semmi.... nem tudok belépni.
  • Rae Apofisz #11731
    Nézd meg battlemetricsen ott hátha mutatja ip cimet. Azzal viszont az a baj,hogy jelenleg van benne egy kis bug. Mert például ahol 28615 a port szám ott 28600 at kell konzolba irni. Szóval ha meg is találod a query ip cimet, akkor még el is kell találnod amit a konzolba kell irni.
    Ha pedig jelszavas is ott kéne megadni szerintem. De ha nem tudod az ip cimet hogy fogod megtudni a jelszót ? Szerintem maga a szerver admin tudna legtöbbet segiteni.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.20. 17:54:36
  • M1S1
    Sziasztok!
    Segíteni tudna valaki abban, hogy tudnék steam-es klienssel csatlakozni, Epices Dedikált (jelszavas) szerverhez?
    A steam and epic players be van állítva.
    Arra sem jöttünk rá, hogy magának a szervernek az IP címét hogy nézzük meg, hátha úgy tudnánk csatlakozni!

(Epices ARK-al megy a csatlakozás rendesen)
    Köszönöm!
  • Rae Apofisz #11729
    Meglátszik régen volt griffem,de azért eszembe jutott annak a hátán nem kell állni, ülve is kézbe lehet venni fegyvert és irányitani :)
    Jó szolgálatot tett a láncos bola. Azt a két kaput viszont nem tudom hogy sikerült keresztbe letenni de aztán kiderült,hogy egész jó ötlet.
    Se elrepülni nem tudott se a kapukat rombolni és végül meglett a quetza is. :)
  • Rae Apofisz #11728
    Sziasztok.
    Csak egy kérdés. Vannak azok a repülő lények amiknek repülés közben lehet állni a hátán, és füttyögve irányitani.
    Például quetza tamehoz. Ehhez van valami beállitás valahol, amivel ezt lehet szabályozni ? Próbálok quetzát tamelni de amint E -t nyomok és állok a hátán azonnal elkezd sülyedni és leszáll a földre. Hiába füttyögetek neki hogy merre repüljön, 4-5 másodperc és leszáll a földre.
    Eddig wyvernel, griffel és tapejarával kinlódtam de mindegyik ezt csinálja. (Tapejarán utasként) Még annyi idöt se hagy hogy legalább 1x belelőjek quetzába.
    Viszont amikor le estem,meghaltam, a wyvern ott maradt a levegöben,akkor bezzeg nem szállt le a földre.
    Van erre valami megoldás,vagy miért csinálják ezt ?
  • ncc1701
    Ha valaki olyan bolond, mint én, és addig mutál egy dögöt, míg a kívánt staton szintezetlenül, születéskor mind a 255 pont kigyűlik, akkor meglepve tapasztalhatja, h erre bizony már nem lehet szintet rakni. Szóval max 254 pont lehet egy valamin, ekkor még lehet szintezni.
  • Rae Apofisz #11726
    Hát, letelt az idő. 55Euro epicen és steamon is az alap Ark. Jelen árfolyamon 19.000 ft. Még időben regisztráltam 3 accountra :)
    Ha már egyszer ingyé volt. Még meglátom, lehet eladok belölle, vagy keresek valamit ami kapcsán ki lehet sorsolni majd :)
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.18. 17:19:14
  • Rae Apofisz #11725
    Csak emlékeztetőnek. Már csak holnapig ingyenes az ark. Aki még nem tette meg szerezze be, ha másért nem hát mert ingyen van. :)
  • ncc1701
    Ja, ok, köszi. Azt hittem, az új chibik adnak még 5 szintet.
  • Rae Apofisz #11723
    Ha megadod az ip cimet szivesen kiprobálnám tudok-e csatlakozni konzolból.
  • Caliph
    epices ark nem szereti a modokat,badcon is alap játék megy egy külön szerón
    vagy valami hasonló a gond :D aztán persze lehet semmi köze a te bajodhoz
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.17. 14:47:09
  • Vorrhess
    Igen Epic Games Store van megadva Platformnál
  • Rae Apofisz #11720
    Pár napja, kb amiota dlc lett a crystalisles, több szerver hostingnál is bajok vannak. Köztük a gportalon is. Synhosting gyakorlatilag idegösszeomlást kapott.
    Gportalon éppen ez az egyik probléma hogy nem jelennek meg listában a szerverek de ezt idönként ki is irják. Köztük az én szerevem is csak az ip ismeretében található. Szerintem az egyik probéma forrás az hogy a crystalisles továbbra is elérhető mint moddolt szerver. A másik meg a steam-epic közti "harc"
    A gportalon beállitottad,hogy epices szerver fusson ?
  • Vorrhess
    G-portal.com. Már tegnap este sem sikerült. Azóta újraindítottam párszor. Szorzókat beállítottam rajta minden. De azért még próbálkozom :)
  • PiszkosFred
    Probaltal masik unoffi szerverhez csatlakozni, hogy azokhoz tudsz e? Mert ha igen, azokhoz tudsz, akkor lehet, hogy a te szervereddel lesz vmi gubanc, verzio elteres, karbantartas, stb. Melyik szolgaltatonal/tol berled?
  • Vorrhess
    Sziasztok! Nem tud valaki véletlen valami megoldást az Epic gameses clienses ark unoffi server belépésre ? Nem jeleníti meg a tegnap előfizetett serveremet. Próbáltam már a Single playeres "open Ip címe ,jelszó parancssorokat" is ,de minden esetben időtúllépést ír ki.
  • Rae Apofisz #11716
    1 karakteren csak egyszer adja meg a lehetöséget hogy túl lépd a maximum szintet és azt az implantátum rögziti.
    De végül is, az pár + szint nem létszükséglet.
  • ncc1701
    Előző chibi megadta a +5 szintet, a csak a mostani nem akarja valamiért. A karakteremben marad az xp csíkja maxon, nem növekszik. Tudok nélküle élni, de na.
  • Rae Apofisz #11714
    Nem a legjobb lett a képminőség, de kipróbáltam crystalisles-en. A dropot ne nézd,az az én egyéni konfigom .

Ha valakit érdekelne egy viszonylag alacsony szorzós szerver,amin csak pár kisebb mod van annak ajánlom figyelmébe a szerverem. Szorzók 2-10x PC PVE

[HUN]Company
    IP: 176.57.168.15:28015
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.17. 12:38:31
  • Rae Apofisz #11713
    A chibi genesis-hez tartozik, gondolom arra gondoltál az új mappal. Én alig játszottam genesis-en. Akkoriban többnyire Amissa pálya volt a szerveremen és megkaptam a +5 szint lehetőséget. Crystalislesen még nem foglalkoztam ezzel,de van egy új funkció ezzel kapcsolatban, ha jól tévedek a kemencében láttam, hogy nem is tudom mennyi, azt hiszem 5 db chibiért kapsz cserébe random másik egy darabot.
    Hogy ez most alapbol is van vagy valamelyik mod rakta oda nem tudom. De én arra tippelnék kéne hogy kapjad a +5 max szintet. Nálam alapból 150 a maximum szint de mindennel együtt +15 szintet lehet még felvinni, köztük a chibi dologgal. Azt ugye tudod,ez ugy müködik hogy amennyit a chibi ad, annyi szintel léphetsz tovább ha elérted a maximum szintet ? És implantátumhoz van kötve.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.17. 12:02:16