Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kevés a hely a vinyómon. <#hehe>#hehe>
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Letöltöttem,telepitettem,frisitettem... valaki tudna ebben segíteni,hogy mit szúrtam el ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.13. 10:09:04
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.13. 07:13:06
Epic luncher "Settings" menujenek aljan fel vannak sorolva a telepitett jatekok. Ott lenyitod az ARK: Survival Evolved-et, majd bepipalod az "Additional Command Line Arguments"-et. A szovegdobozba pedig ird be, hogy: -culture=hu
G-portalon ben vagyok játszok,egyszer csak össze omlott a szerver,de olyan szinten még a mentést is elfelejtette, és magától beindult a reinstall. Synhostingon is gond van. Nem vették ki a régi crystalisles pályát steamról és az a dlc-sel idönként össze akad vagy nem tudom mi van de küzdenek a hostingok is. Synhostingál például megtagadja már a 100kb nál nagyobb game.ini fájlt.
Egyenlőre úgy tünik rendben van minden de szerintem legyetek óvatosak.
Rohadtúl utálom amikor belepiszkál a rendszer automatice. Én szép sorba rendezem az utasitásokat ábc sorrendbe erre belepiszkál, összekeveri meg töröl belölle <#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.12. 18:36:14
Mint lejjebb irtam, g-portalon megjelent egy újjabb beállitási lehetőség a szerver beállitásokban. Gyanitom más szerver hostingoknál is.
Ez az ugy nevezett crossplay. 3 féle képpen tudom beállitani. Csak steam, csak epices és mindkettö vegyesen. Azonban hiába állitanám be bármelyik epices lehetőséget mivel vannak modok a szerveren igy nem tudna csatlakozni senki aki epices kliensel játszik. Én még nem találkoztam olyannal de lehet hogy vannak mod nélküli szerverek. Arra tippelnék a szerver nevébe ezt valahogy felis tüntetik, vagy crossplay vagy epic-re utaló névvel.
A nyelv beállitással egy tippem lenne. Fogalmam sincs müködik-e de próbáld meg beirni culture=hu. Ezt elvileg az intási opciókba kéne beirni kötöjellel az elején de ha jól gyanitom epicesben olyan sincs. Próbáld beirni abba amit Fred mondott
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.12. 17:48:56
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez tök szuper. G-portalon már be lehet állitani a crossplayt. Epic game playerek is tudnának csatlakozni, ha nem lennének modok 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.12. 14:17:48
Ez egy yellow lootcrate tartalma és benne a Queen Boss teleporthoz hogy mi kell.

Jut eszembe. Crystal isles pályán megjelent terminalban egy új,eddig nem létező boss aréna amihez szintén kellenek ereklyék.
Még ezt megkell oldalnom, ami az ereklyék beszerzését illeti. Ha már bent vagytok és van bázis helyetek szóljatok és adok 1 db oil veint amit oda raktok le ahova akartok. Mindenki kaphat egy ilyent,csak még ez nem szerepel a leirásban mert még nem tartok ott.
Ami változást találtam,hogy van egy barlang ahol óriás méhek vannak és rengeteg mézet meg organikus polimert lehet gyüjteni. Eddig szelidek voltak a méhek, elmenekültek a támadás elöll, Most azoban agresszivak lettek és a tenger már nem átlátszó.
Egyenlőre nem tervezek olyan modositást ami restartot igényel.
IP:176.57.168.15:28015
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.12. 10:15:26
ShooterGame.exe +connect ip:port +password "jelszó"
(ahol az connect IP a server IP-je, a port a portja, a jelszó meg a jelszó, ha van)
vagyis nagyjából kamu adatokkal
ShooterGame.exe +connect 193.2.200.122:7777 +password "ugrifules"
Egyelore az Epic fele ARK nem tamogatja a mod hasznalatot (idovel igen, most nem), igy csak azokra az unofficial szerverekre tudsz becsatlakozni amelyek nem hasznalnak kulso asseteket, modokat, csak maximum a server valtozoit/szorzoit szabtak testre.
Volt anno egy konzol parancs is, amely akár singleplayerben jatszva is azonnal atrakott az adott IP:port talalhato szerverre, mintha a fomenubol csatlakoznal, de arra mar nem emlekszem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.12. 09:19:05
A irás szerint együttmüködik ez a steamos verzióval.
https://www.epicgames.com/store/en-US/
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.12. 00:51:02
Végül feltettem, pár nap múlva úgyis lesz újra kivel játszanom..
207GB a végleges méret. (alap +4DLC, Primitive+ nem tettem fel)
Gyors kérdés.
Mennyit foglal maga a játék?
És mennyit foglal a játék + az ingyenes kiegészítőkkel? (Amik steam-en ingyenesek, 5 DLC) (Valquero, Center, Ragnarok, Crystal isles, Primitive+)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2020.06.11. 17:50:13
Egy kérdésem lenne egy kisebb probléma megoldáshoz. A Game.ini-be amit szeretnék beirni az rettentöen sok, nagyon hosszú a lista és ez okoz némi betöltési idö növekedést. Nem tudom müködne-e és nem tudom megoldható-e valahogyan de arra gondoltam talán jó lenne valamilyen módon ezt a hosszú listát egy külön fájlba rakni és valahogy utasitani a szervert hogy ezt a külön,egyéni fájlt is olvassa be.
Ismer valaki erre valamilyen megoldást vagy mindenképpen egy nagy fájl kell hogy legyen ? Előre is köszi szépen.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.10. 19:13:55
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Bár abból mániás vagyok mert minden fajból szeretek begyűjtni egy hímet meg egy nőstényt 😛
Nem tudom hogy az milyen térkép meg hogy megvan e, mert csak az alapjáték van meg a gyereknek.
Badco szerverről meg csak annyit, előre megjósoltam már anno hogy ez lesz. Mára többen vannak az onnan elüldözöttek és menekültek mint akik ott maradtak még. Vérmókusok meg tehetnek egy szivességet <#action>#action>
Akkor egy kicsit elment a kedvem a Bad-tól...
amúgy a banda jó,és az admin is normálisnak tűnik eddig
Van pár mod is de jelenleg nincsen magyar csak külföldiek. Ha ez nem zavar látogasd meg. (Mielött még a 20. ember is megkérdezné a HunCompany név nem a Badcompany koppintása. Már kb 2004-ben is ez volt a klánom neve <#awink>#awink>)
IP:176.57.168.15:28015
Azért azt még hozzá tenném, elvileg holnap dlc lesz a crystalisles. Fogalmam sincs mi fog történni a jelenlegivel. Szerintem ha meg is nézed még ne mélyedj el benne mert lehet bukás lesz a mentésben.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.10. 17:05:05
szeró cluster szóval több szerver van amik átjárhatóak,van center és island is.
Segítséget szeretnék kérni. Keresnék lehetőség szerint magyar PVE szervert, amin kb olyan 3-5x szorzó vannak. Island, Center érdekelne elsősorban. Új kiegek nincsenek meg.
Most a Rab gaming szerveren játszunk ami nagyon jó, segítőkész játékosok vannak, meg maradnánk is csak valahogy nagyon gyorsan haladunk... Lehet én vagyok a hülye, de azért szeretek kicsit kinlódni
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.06. 15:18:25
(bár végülis a ragna annyira nem volt gáz, ott csak félkészen jött ki... aztán persz szépen le is nerfelték).
https://survivetheark.com/index.php?/articles.html/a-message-from-studio-wildcard-r1563/
Ha valaki más is vadászna a jegyzetekre.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1631378184
Nem kell lecserélni. Egy idöben azt irta az S+ fejlesztője hogy már nem foglalkozik vele aztán meg meggondolta magát és frissitett rajta. Ez a mod nyilt forráskódú, vagyis bárki szabadon használhatja. Ezért csinált belölle valaki egy klónt, az SS modot. Lényegében ugyanaz mind a kettö.
Nem játszottam az ARK-al 2019. 12. 10- óta. Ide azért felnézek, néha néha. Láttam írtátok, az s+ móddal kapcsolatban, hogy többet nem frissítik a módot vagy valami hasonló. Kíváncsiságból megnéztem a steam-on belül. Az van kiírva, hogy
Frissítve: máj. 31., 22:56 és ez az a mód, akkor nem kell cserélni?
S+