12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Rae Apofisz #11736
    Sziasztok.
    Előre is bocsi,hogy nem Ark témában irok. Nem régiben találtam egy segitségkérő oldalt.Megnéztem róla pár videót is és úgy döntöttem szeretnék segíteni. A dolog arról szól,hogy sajnos még ma is magyarország egyes területein vannak családok akik mélyszegénységben élnek.
    Sőt még ovodák is. Volt pár momentum ami megfogott. Olyan gyerekekről van szó,akik még egy szines ceruzának is annyira tudnak örülni mintha karácsony lenne. Vannak gyerekek akik télen azért nem járnak oviba mert nincs cipőjük. Elsőre talán hihetetlennek tünik de sajnos nem az. Nem szeretnék belemenni politikai meg hasonló témába, csupán segiteni szeretnék. Ezeknek a családoknak, oviknak rettentöen nagy segitség ha megkaphatják azokat a játékokat amit valaki már megunt,de még használható. 0-18 éves kor közötti gyerekekről családokról van szó. Akár egy mesekönyv, egy csomag nyomtató papir, megunt számitógépes játékok, megunt mobil telefonok, gyerek, vagy akár felnött ruhák, bármi ami még használható de már nincs rá szükség, mindennek jó helye lenne.
    Ehhez gondoltam arra,hogy milyen nagyszerü lenne ha össze állna egy kis csapat az Ark Survival világából, hogy mondhassuk az Ark magyar közössége segitett ezen vagy azon az ovodán. Nálam is sok ilyen dolog akad, mesekönyvek, régi pc játékaim, kinött ruhák, sőt még az egyik epices ark accountot is átfogom adni. De lehet mindkettöt.
    Szóval ha lenne olyan személy aki szeretne segiteni, van bármilyen dolga amit felajánlana az kérem keressem meg.
    Én nagyon örülnék ha lenne pár ember aki részt venne. Sokan fizetünk x pénzeket szerver bérlésre és egyébb dolgokra. Nem azt kérem mondjunk le ezekről, csak ha valakinek beleférne a költségébe bármilyen összeg akkor annak is lenne jó helye.
    Én mindenképpen részt veszek benne majd,de jó lenne ha nem egyedül lennék hanem minnél többen.
    Előre is köszi ha elolvasodtad. És bocsi hogy nem ark a téma. Ennek a dolognak a neve, Örökbe fogadok egy ovit.

https://www.facebook.com/orokbefogadokegyovit/

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.24. 14:18:32