12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #11642
    Van Epic Games accountom. Igy sikerült megszereznem pár játékot. Még régebben próbálkoztam az ark devkittel de akkor még a ratyi gépem volt. Azota megváltozott az Epic Game szerkezete és nem találom sehol az Ark Devkitet. Párszor próbáltam letölteni netről de a 3. virus után feladtam. Szerettem volna megpróbálni pályát vagy modot késziteni de mivel nem találtam a szerkesztőt igy modokat és konfigokkal probáltam elérni amit szerettem volna létre hozni. De aztán rájöttem kb 13-15 modot kéne felnyomni szerverre és buherálni a konfigot. Amit elképzeltem az sajnos ugy állna össze hogy több mod-ból egyes részek. Fejben, elméletben már régóta megvan egy mmo stilusú ark játék verzió. Tök állat lenne szerintem úgy ahogy elképzeltem de ugy tünik elmélet marad.
    Hogy szketptikus... talán igazad van. Kb 15-16 éve költekezek különféle dolgokra a neten. Ez idö alatt 1x ebayról nem érkezett meg amit megrendeltem, onnan vissza kaptam a pénzt. Azon kivül egyszer huztak le,de részben az is az én hibán volt. Ha a videó kártyára gondolsz az szándékos volt részemről. Viszont amikor lehuztak kb 20.000 ft al, az félig az én hibám is volt. Az volt a playarkos sztorim.
    Amikor nem lehetett befizetni a havidijat csak paypal belső egyenlegből. Nincs rá bizonyitékom de megvagyok győződve róla hogy köze volt a playark supportnak hozzá. Felettéb gyanus nekem hogy a playark egy ukrán supportja válaszol a levelemre majd pár nap múlva egy ukrán pénznemben nyúlnak le pénzt tőlem a paypal segitségével. Én balga,megkérdeztem tőlük hogyan tudnám befizetni a havidijat és megemlitettem hogy van paypalom, hiszen azzal fizettem elötte is. Álmomban sem jutott volna eszembe hogy valahonnan automatikus kifizetés fog megjelenni paypal számlámom, és ha azon nincs pénz leveszi a számlámról. Ja csak éppen nem playarkra ment hanem valami ukrán tankos játékba amivel soha életemben nem játszottam. Ezek az átverések egyre kifinomultabbak.