12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #11629
    Én úgy tudom nem létezik wyvern nyereg, csak a classic flyer modban. Ez a mod viszont már nincs fent a szerveremen. Még régebben csináltam olyant,hogy a tcs reward modban ami egy jutalmazó rendszer, van egy páncél szekrény amiben a playerek azt tudnak venni a jutalom pontokért amit én beállitok. Amolyan extra jutalmazásként mint szerver sajátosság csináltam abban isteni szintü wyvern nyerget amit megvehetettek a playerek. Már nem emlékszek arra hogy adtam volna ice sárkányt,de nem kizárt. Régebben szoktam lopni tojást mert jó móka volt de már nem foglalkozok velük, csak crystalislesen a gyönyörü szép szines passzivan tamelhető wyvernekből disznek néha egyet-egyet. Az sem kizárt hogy az valaki másé volt amit elhagytak és én meg örökbe fogadtam. Ha nem tudtad kivenni crypodból szerintem azért mert vagy elérted a maximum tamelhető lények számát vagy mert a konfigod szerint az adott pályán nem spawnoltak ice wyvernek. Ezekkel sok pályán baj volt. Lehet javitottak valami bugot ami ehhez kapcsolódik, nem tudom.
    Én már közelitek a 100% automata önnellátás felé :) Klonoztam pár gachát, mindegyik mást termel. Van egy regiment ültető ládában y gyümi. Jóformán ki sem kell mennem a házamból és megvan minden. Gachák majdnem mindent megtermelnek. Ami hiánycikk néha csak azt gyüjtöm be de velonával vagy a gigával pikk pakk megvan. Már lassan én nem is kellek mert nélkülem is dolgozik a gazdaságom :)
    Egy ideig csináltam azt hogy clonoztam például egy deino hadsereget és addig bossoltam mig elnem fogytak. Sőt már megvan mind 3 felemelkedés. Még hiányzik valamelyik boss ölése meg pár db jegyzet ahhoz hogy meglegyen a 100% teljesitmény. Eddig 28/32 vagyok ami 87% és a jegyzetek 90%-a van meg. Ugy sejtem valamelyik dlc ből. Abberationon szinte nem is játszottam eddig, de exctin se sokat voltam. Valószinüleg ezeken lesz ami hiányzik még.
    Csak egy tipp.
    Crystalisles hamarosan hivatalos dlc pálya lesz. Ha minden igaz juni 4.-én.
    Nem tudom mit változtatnak meg, vagy igy hagyják ahogy most van de szerintem akit érdekel az még most tameljen passzivan tamelhető wyverneket. Csináljon mentést a pályáról aki használja.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.05.24. 10:04:33