12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Rae Apofisz #11549
    Ncc1701. A segitségedet szeretném kérni. Illetve ha valaki más is tudja akkor úgy.

Nekem úgy rémlik egyszer régebben linkeltél itt a fórumba egy weboldalt ahhoz hogy itemekből többet lehessen egyberakni , amit a game.ini-bekell beirni és úgy emlékszek abban mintha benne lett volna a súly csökkentésre vonatkozó rész is. Szeretném kivenni a modok közül a stack módot és helyette konfigból megirni hogy miből mennyit lehessen egybe rakni,de ha egybe rakok 500 db követ az 500kg. Sehol nem sikerült megtalálnom a neten azt a részt ami a súlyra vonatkozik. Mindenhol csak azt irják hogy a stat pontokra mivel ad többet de nekem nem az kellene hanem az inventorimban a tárgyak súlya. Jól emlékszek hogy erről irtál régebben valamit ?
    Egy csomó oldalt vissza olvastam de nem találom. Ez ráadásul egy újjabb gondot is generált nekem. Átirtam például miből mennyi kell a cement paszta gyártáshoz. De ha berakok valamilyen stack modot meg ez nem müködik. Szóval ja :) Ha van stack nincs crafting cost modositás ha kiveszem meg baromi nagy súly van :)

Ez az új projectem. Mod nélkül beállitani hogy a dinók dropoljanak cuccokat. Azok a dinók amik dobnak batyút amiben van valami azokba mást is be lehet rakni. Ebben a videóban kezdeti tesztek, még egy kicsit elvan túlozva a drop,de ez csak próba volt. De müködik.

A másik kérdésem ehhez kapcsolódna. Tudna valaki ajánlani egy free videó konvertert amivel avi videót lehet tömöriteni ? Az msi afterbornben lehet videót felvenni de full grafikára állitom baromi nagy fájl mérete lesz. Egy 3 perces videó majdnem 9gb lett.
    Nem kéne hogy full 8k -ban vegyen fel csak hogy olvashatóak legyenek a szövegek a videóban és ne legyen nagyon csúnya.
    Köszi.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.03.10. 01:19:57