Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Trafalgar #11451 Ide írom a történetet, akit érdekel, elolvassa:
Sok 1000-órát játszottam a Badcon, ott kezdtem, az összes steames barátom onnan van. Wipe után, nem olyan irányban mentek el a dolgok, ahogy szerettem volna, ahogy számomra játszható, de ez most lényegtelen. Több szerverbe belenéztem, volt amelyiknél pár 100 órát is játszottam, de egyik sem volt tökéletes számomra-számunkra, mert volt egy elképzelésünk, kb. összeállt a kép, hogy milyen xp, és milyen módokat szeretnénk. Ha csak egy hiányzott, már élvezhetetlen lett (pl:CF, vagy Stack mód hiány) Aztán többek rábeszélésére, indítottam saját szervert, saját beállításokkal, és minden steames barátnak elküldtem az elérhetőséget. Kis idő eltelt, mire sikerült 0 tudás, és tapasztalatról indulva belőni mindent optimálisra. De sikerült! (természetesen segítséget is kaptam) Aztán pár hete azt vettem észre, hogy a Badco discordról bannolva vagyok. Nem is érdekelt különösebben, mert már nem játszottam ott vagy 3-4-5 hónapja is talán, csak olvasgatni szoktam, főleg a panaszokat, ami a napi szintű leállások, és laggról szólt.
Van egy pár, akivel már nagyon régóta együtt játszottunk, Badcon kivűl a Flaming Skull, és több más Ark szerveren, (mert már a badcot ők is otthagyták régen) szólt, hogy tudok-e róla, hogy a Badcoról ki vannak bannolva? Megnéztem akkor, és persze én is ki voltam tiltva, bannolva. Valamilyen csoda folytán a weblapjukról nem voltam még tiltva, írtam oda. Rákérdeztem, hogy mi az oka a bannolásoknak? Mert nem láttunk a Szabályzatban olyant, hogy nem szabad szervert indítani, vagy más szerverén játszani! Kb 2 perc múlva el is tűnt az írásom. De messengeren elmondta, hogy miért: - Csúnya dolgot tettem, hogy elcsábítottam tőle az embereket! Ezért kaptam a tiltást, és azok is akiket úgymond elvittem!(2 olyan emberről beszélünk, akik már régóta nem a is arkoztak, nálunk is csak max 2-3 hetet játszottak, és ebben az ominózus pillanatban GTA-ztak már egy ideje)
Több kérdés is vetődött fel bennem:
-Miért bannolt ki azért, mert saját szervert indítottam?
-Mért bannolta ki azokat, akik feljöttek hozzánk játszani?
-Mért nem bannolt ki akkor, amikor a Flaming skullon, vagy máshol játszottunk együtt?
-Láthatta, hogy régóta nem játszok a nála, hogy-hogy azokon a szervereken lévő adminokat, játékostársakat nem bannolta ki ahol utána játszottam? Kockaparty, HGN, Die hard, Magyar Hun Ark, Rex Live, ez utóbbi tele van volt badcossal, vajon ők is bannolva lettek?
Szóval nem értem mi ez az óvódás hozzáállás. Nem is magam miatt vagyok felháborodva, hanem azok miatt, akiket ilyen igazságtalanul kibannolt, mert lehet, hogy egyszer szerettek volna visszamenni.
Ysera