Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár elég sokára,de végre megtaláltam azt a kis modot ami mindig is hiányzott nekem. Bár elöbb ráleltem volna.
Ezen a videón talán első ránézésre nem tünik semmi furcsának. Talán annak aki ismeri Amissa pályát.
Aki szemfüles és figyelmes az ugyis észre vesszi miről szól a videó. Töprengtem azon közre adjam-e, népszerüsitsem e ami videóban van aztán a korlátozott információ mellett döntöttem.
Ha, és akit, érdekel....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.01.03. 23:44:12

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Hát ja, zabál, mint az állat
Cryóztam a csöppséget. Már beevett 1 elementet.
Faja. Köszi, ezt nem is tudtam. Akkor lehet cryozom, bár tettem bele elementet.
Gratula. Majd figyelj rá mert hajlamos éhen halni.

Craftoltam egy meket, 303-as lett, kb 60k hp-val, és 540% sebzéssel. Mindwipe volt elötte, asszem, elég jól sikerült. 😊
Nem a megnézésel van a gond hanem a googlefordítóval 😊 És valóban, volt kérdésem ? Én nem emlékszek rá hogy kérdeztem volna. Bár igy szilveszter felé már bármi megeshet <#bohoc> Ezek ilyen lények. Fel lovagolnak a hegyekbe és kampec 😊

A googleforditóból 😊
veszélyei
Az Arthropluera elleni közelharci támadások jelentősen csökkentik a fegyverek tartósságát, és kárt okoznak a játékosnak. A lénytől egy jól célzott lövés megfosztja a páncélját egy játékosától (vagy nagyon közel hozza a törési ponthoz). Győződjön meg róla, hogy előre észreveszi őket, így nem kapnak első ütést. A nyársuk szintén üthet téged, miközben fellovagol egy hegyre, és mégis megtörhetik a páncélodat, a nyárs még jóval több károkat okoz páncél nélkül.

A v280.130 verzió óta az Arthropluera bármilyen formájú szerkezetet károsíthat. Ez önmagában teszi egy meglehetősen veszélyes lényt, hogy az alap közelében szaporodjon, mivel azonnal megpróbálja áttörni a szerkezetek falait. Rossz ötlet az is, ha a szerkezetet falként használjuk, csak annak megölésére. "
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.30. 22:47:51

Nem nekem van kérdésem. Apopfisznak válaszoltam Ha a wikit megnézné.akkor megtalálná a kérdésére a választ.
Mi a kérdés? ezegy ilyen savas szörny, ha ütöd akkor is sebez, rádfröccsen asav, a köpete meg pikkpakk leeszi rólad a ruhát.. mint az alien kb 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.12.30. 17:54:50

m mondják el, de akkor ez mi?
"Dangers
Melee attacks against the Arthropluera will significantly reduce weapon durability and cause damage to the player. One well-aimed shot from the creature will strip a player of his/her armor(or bring it very close to breaking point). Make sure you spot them in advance, so they do not get the first hit in. Their spit can also hit you while riding a mount and can still break your armor, the spit does a good bit more damage without armor on.

As of version v280.130, Arthropluera can damage any form of structures. This alone makes it a rather dangerous creature to spawn close to the base as it will immediately try to break through the walls of the structures. It is also a bad idea to use structure as a wall just to kill it."
Sőt, van még a robbanás jellegű sebzés is, ami pl számít nyergeknél, mert másképp csökkentik a harapásokból és lövésekből és másképp a robbanásból eredő sebzést.

Sokat tesztelgettem, föleg ruhákat. Sajnos a mérgezések ellen nem véd semmi. De a gázálarc na az még nem jutott eszembe nekem se.
Amit nem mondanak el az arkról, hogy 2 féle sebzés van. Van a fizikai sebzés, mikor leharapja fejem a rex, és van a debuffos. Mint az antropluera vagy a pók, scorpió, a zizis hal stb. (Zizis amelyik ráz)
Az már feltünt,hiába full extrás a páncélom,leköp egy 101 lábú hernyó és ennyi volt. Nekem ami a legjobban bevált védekezésnek az a kard jó nagy dmg-vel. A távcsőves, a sörétes stb lőfegyverek vagy lassan tüzelnek vagy kifogy pont akkor amikor húde nem kéne. A kard viszont mindig kéznél van. Kard és pajzs a legtökéletesebb. Persze csak amig lenem megy a durabja.

Elvileg a tek helmet (sisak) helyettesít mindent (legalábbis oxyt ad víz alatt, látsz sötétben és víz alatt is, látod a szövegeket) de azért érdemes tesztelni
Ez jó ötlet, köszi. 😊 Full tek ruha nem elég?
Húzzál fel gázálarcot, probléma megoldva.

Hivatalos (nem modolt) beállításokkal villámsárkányon gázálarcban lovagolva a legbiztonságosabb... mert a két legveszélyesebb sari a villám és a méreg... ha villámsárkányon mész az semlegesíti a villámsárkány kábitó támadását, a gázálarc meg a mérgezést 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.12.30. 09:36:44

Én egy csomót láttam. 😊 De mivel nagy a map, ezért kb a térkép közepén csináltam egy kis bázist magamnak egy magaslaton. Pár tek híd lefele, hogy a földi állatok le tudjanak menni, 4db turret veló, hátha arra téved egy sárkány... Szerencsére azt már kiteszteltem, h egyrészt 250% movement speedes quetzám otthagyja a sárkányokat, másrészt pedig lazán leölöm őket. Csak a mérgezős sárkánytól félek, tudtommal az a playert bántja. 😊
Jó, a Goa'uld fajnak mi tetszik, az megint más <#hehe>
Mégsem birtak egy olyan helyet csinálni ami nekem is tetszene 😊

Azért, hogy beleférjen minden, és legyen sok hely az embereknek 😄
Repkedek a ragnarokon, hát. Szép, szép, tényleg nagyon durván jól megcsinálták, de mi a töknek ekkora? Fél óra körberepülni.
Értem, és köszi

Virtuális gépben soha nem fogsz arkot futtatni, de nem is kell. Csak csinálsz egy vm-et, odaadod neki a fele memóriád, és a fele procit, és elindítod a vm-et. Nem kell futtatnia semmit, de fele jut a fizikai vasadnak.
Az is lehet hogy virtuálisban lefoglalod valamivel, és utána normálon elindítod
Erre én is gondoltam csak túl macerásnak bizonyult. Ez esetben nem kavar ez be a steamos accountomnak ? Feltételezem a virtuálisba is újra kell telepitenem az egész arkot és lehet hogy azonositanom kell a steam belépést mert ugy tekinti hogy az egy másik gép ?
Különben tök poén az egész. Simán elmenne full grafikán az ark, csak éppen meghalok uton utonfélen ha nem használom a spyglast mert nem látok semmit a sok gaztól. És volt hogy simán besétáltam egy raptor csapat közé 😊
A másik meg az hogy full grafikán megjelenik rohadt sok apró kavics a földön,de azok csak terep tárgyak nem lehet felvenni öket és nehéz megkülömböztetni attol amit fel lehet venni puszta kézzel
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.27. 11:44:43

Feltelepítesz egy virtaulboxot, csinálsz rajta egy virtuális gépet, aminek odaadod a fizikai vasad felét mondjuk. Utána a fizikai gépeden indítod a játékot, és kész is a lassú gép. 😊
Bocsi a dupla posztért. Egy apró kérésem lenne. Ha van valaki akinek alsó kategóriás gépe van és általában sokáig tart neki belépni egy szerverre,attól szeretném kérni,ha megtenné hogy belépne a szerveremre,úgy hogy miután már levan töltve minden, a belépés gombra kattintástól a belépésig lemérné stopperel hogy mennyi idöbe tellik a belépés ? Egy kicsit elszaladt a paci. Nekem pikk-pakk belép de volt aki megemlitette hogy neki 10 perc volt. Azt a 2 modot amik ezt okozták kivettem és ezért szeretném tudni hogy most egy átlagos géppel mennyi ideig tart ez.
Előre is köszönöm szépen.
Ez az ip cim.
176.9.18.90:7107
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.27. 00:28:32

Tök jó az a beacon nevü kis program amit a múltkor említettem és fel lett rakva google tárhelyre.
Ma kicsit kiveséztem és sikerült átirnom a hód vár tartalmát és az összes Supply Cratet. Végre tudom szabályozni melyikből mit lehessen kapni. Egyik ilyen Supply crateba berakta randomra 1000 db elementet. Nagyon ritkán adja és csak egy féle szinü de akinek mákja van annak jó napja lesz 😊 Müködik helyi játékban is. Ha valakit érdekel itt eléri a teljes listát ha puskázni szeretne.
Game.ini-be csak bekell másolni.
Game_ini_be.txt

És találtam egy modot amivel le lehet nullázni a tamelt dinókat és újra osztani pontjaikat.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=932816570
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.27. 00:00:37

Persze. Giga nehéz eset, de a többi állatnál én úgy vagyok vele, hogy ha 40 pont van a kívánt staton, az már jó. A 44-46 pont már iszonyat ritka (100 témelésből talán 1), de a neten láttam argentet 52 stamina stat ponttal. Nekem a legjobb az 50, saber staminája, illetve egy therizinóm wasted pontja (ami ugye a kuka). 😊
De ilyen 40-42 körül már elkezdhetsz vele foglalkozni, hamarabb lesz mutációd, mint hogy fogj jobbat.
Ja, csak gondolom jobb, ha 40-50 pontról indulnak, mint ha 25-30ról.
Azért kérdeztem, hogy mi a reális kezdőszint
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.12.26. 13:38:29
Igazából bárhonnan indulhatnak, mert a vége fix, 254 pont egy staton.
Jaja, gúy gondoltam hogy honnan mutáltatnak, köszi!
Ott írja, 117 pont/605%, ezzel született. Offin sem hülyék, általában fognak egy 230-240%-os gigát (ez olyan 42-44 pont sebzésben), és azt mutálják.
Azért 117 pont sebzésen nem rossz, ha az szintezetlenül jön össze. Enyémnél 254 pont van a sebzésen születéskor, plusz amit rá tudok tenni. Nálam valamiért csak +69 szintet enged az állatoknak, fene tudja, miért, de nem is érdekel.
Offin azért ugye nem egyetlen ember hozza össze a mutációkat, nálam ezért magas (50x) a breeding szorzó.
Ezeket honnan szerezted be?
(((Egyébként továbbra sem értem ezeket a nagy statokat... Mi volt a "kezdőstat" a dmgnél?
Azért ez offin így néz ki.:
Breeding értékek.
¤ ¤ ¤ Rocknagyi ¤ ¤ ¤ (Giganotosaurus, Lvl 306, Female): HP: 18840 (46); St: 407 (35); Ox: 150,4 (1); Fo: 4440 (44); We: 1001 (43); Dm: 605% (117); Sp: 100% (19); To: 193000 (305);

A sebzés kifullozva.
¤ ¤ ¤ Rocknagyi ¤ ¤ ¤ (Giganotosaurus, Lvl 379, Impr: 100%, Female): HP: 35208 (46, 0); St: 407 (35, 0); Ox: 150,4 (1, 0); Fo: 5328 (44, 0); We: 1201,2 (43, 0); Dm: 1202,4% (117, 73); Sp: 120% (19, 0); To: 231600 (305);
Gigámnak 105 mutációja van a sebzésen, valami 2700%-ot ír most a statja, szintezve 14ezret sebez. Ritka az a vad rex, amelyiknek 8k élete van. 😊 Vad giga 6 harapás, ha jó irányból rontok neki, akki meg sem tud harapni, mert elöbb meglepődik, majd beragel, ekkor üvölt jó hosszan, és mire annak vége, már halott. 😊
Gondolom az utóbbi könnyen megoldható nálad 😉
Megvan a plusz 5 szint. Megint bejött az, hogy a gigák helyett rexeket spawnoltam. Csak iszonyatosan lagoltatja a szervert. És hát kell hozzá egy olyan giga, aminek 1 harapással megvan egy akármilyen rex.
Köszönöm. Helyre állt a weboldal. Nem értettem mit akar az én órámmal. Még valamikor nagyon régen volt egy hülye vírusom. Vissza felé járt a gépemben az óra....
Ebben tudna valaki segíteni ? Sajnos nem mindegyiket tudom hogy mi és lehet azt sem jól. Elöre is köszi szépen.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.

Ezt magyaráztuk, az a szám, ha breedelsz az mutatja meg, mennyi mutációja van, ha 20-nál több van mindkét oldalt, akkor azt egymás között már hiába pároztatod, nem mutálódik. Ezért kell a mutált hímet 0/0-ás nőstényekkel párosítani.
A mutator jó eséllyel egy random mutációt ad. A kulcsszó a randomon van. Akármilyen statra adja.
Vagy valaki megtörte őket, és ellopta az oldalt, és egy kamu oldalon vagy, de ami valószinűbb, hogy lejárt a tanusítványa, és nem foglalkoztak vele. Ott a bal oldalt a https elött a lakat ikonja, kattints rá, megmutatja a lejárati idejét.
Találkozott már valaki ilyennel ? Egyszer csak ezt dobta be a playark. Ilyenkor mi van ? <#wow1>

Az normális hogy amikor Deinot pároztatok majd kikel az utod megsokszorozodik a mutáció rajta ? Elöször ilyen 20-30 mutáció volt. Aztán pároztattam, ezt-azzal, azt-ezzel, és már néhány keltetés után 3800/20 apai és anyai ágon is amit mutat. Vagy ez nem lényeges szám ?
Mert amit felsorol pároztatásokat az apai meg anyai ágon 12-10 van. Igaz egy-két alkalommal megtoltam mutatorral is öket de egy kicsit soknak tünik ez a szám. A mutatornál sajnos nem teljesen értem mit csinál. Addig ok-s van a corrup meg aberationos csere vagy mi, de a többit hiába irkálom google forditóba, valahogy kinai marad 😊

Fasza...
Ismét kezdődik, hogy "rebalancolják" a játékot, és mindent széjjel nerfelnek?
Csak próbáljátok ki, a manák eddig kábé az ég urai voltak, gigát leszámítva bármit megcsesztek (talán tamelt gigát is), és úgy lehetett velük repkedni hosszú távra mint semmi másra erre most nézd meg: NEM tudsz manával repkedni rendesen, mert három ugrás/siklás ((összesen három ugrás VAGY siklás, tehát 2 ugrás 1 siklás is annak számít) után hiába van stamina, LEESEL!
Komolyan az jut eszembe mint amikor flyer nerf volt, meg etetés nerf meg gázolaj nerd és a teljes struktúra újradolgozás...
A veló most már turret módban eszi a staminát. Gondolom a szerver lag miatt ez jutott eszükbe, ahelyett, h erősebb szervereket bérelnek. Mindegy, ezek szerint a velóknak lesz egy kis továbbképzésük stamina mutáció terén.
Neki elég volt.

Nem vagyok biztos benne hogy bossokra elég, lévén kevés a hp és a dmg is rexhez képest
És nagyon durva, hogy ez a spec sebzés stackelődik az "áldozaton". Bossozni is lehet velük, érdekes állatok.
Caliph
én csak azokat tenyésztem,mert a tojásuk is jó a legjobb kibblehez 😄 és kisebb helyen elférnek mint a yuti 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Hát pedig KONKRÉTAN erről a képességről szól a Deino 😊