Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a videón talán első ránézésre nem tünik semmi furcsának. Talán annak aki ismeri Amissa pályát.
Aki szemfüles és figyelmes az ugyis észre vesszi miről szól a videó. Töprengtem azon közre adjam-e, népszerüsitsem e ami videóban van aztán a korlátozott információ mellett döntöttem.
Ha, és akit, érdekel....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.01.03. 23:44:12
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
A googleforditóból 😊
veszélyei
Az Arthropluera elleni közelharci támadások jelentősen csökkentik a fegyverek tartósságát, és kárt okoznak a játékosnak. A lénytől egy jól célzott lövés megfosztja a páncélját egy játékosától (vagy nagyon közel hozza a törési ponthoz). Győződjön meg róla, hogy előre észreveszi őket, így nem kapnak első ütést. A nyársuk szintén üthet téged, miközben fellovagol egy hegyre, és mégis megtörhetik a páncélodat, a nyárs még jóval több károkat okoz páncél nélkül.
A v280.130 verzió óta az Arthropluera bármilyen formájú szerkezetet károsíthat. Ez önmagában teszi egy meglehetősen veszélyes lényt, hogy az alap közelében szaporodjon, mivel azonnal megpróbálja áttörni a szerkezetek falait. Rossz ötlet az is, ha a szerkezetet falként használjuk, csak annak megölésére. "
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.30. 22:47:51
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.12.30. 17:54:50
"Dangers
Melee attacks against the Arthropluera will significantly reduce weapon durability and cause damage to the player. One well-aimed shot from the creature will strip a player of his/her armor(or bring it very close to breaking point). Make sure you spot them in advance, so they do not get the first hit in. Their spit can also hit you while riding a mount and can still break your armor, the spit does a good bit more damage without armor on.
As of version v280.130, Arthropluera can damage any form of structures. This alone makes it a rather dangerous creature to spawn close to the base as it will immediately try to break through the walls of the structures. It is also a bad idea to use structure as a wall just to kill it."
Amit nem mondanak el az arkról, hogy 2 féle sebzés van. Van a fizikai sebzés, mikor leharapja fejem a rex, és van a debuffos. Mint az antropluera vagy a pók, scorpió, a zizis hal stb. (Zizis amelyik ráz)
Az már feltünt,hiába full extrás a páncélom,leköp egy 101 lábú hernyó és ennyi volt. Nekem ami a legjobban bevált védekezésnek az a kard jó nagy dmg-vel. A távcsőves, a sörétes stb lőfegyverek vagy lassan tüzelnek vagy kifogy pont akkor amikor húde nem kéne. A kard viszont mindig kéznél van. Kard és pajzs a legtökéletesebb. Persze csak amig lenem megy a durabja.
Hivatalos (nem modolt) beállításokkal villámsárkányon gázálarcban lovagolva a legbiztonságosabb... mert a két legveszélyesebb sari a villám és a méreg... ha villámsárkányon mész az semlegesíti a villámsárkány kábitó támadását, a gázálarc meg a mérgezést 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.12.30. 09:36:44
Különben tök poén az egész. Simán elmenne full grafikán az ark, csak éppen meghalok uton utonfélen ha nem használom a spyglast mert nem látok semmit a sok gaztól. És volt hogy simán besétáltam egy raptor csapat közé 😊
A másik meg az hogy full grafikán megjelenik rohadt sok apró kavics a földön,de azok csak terep tárgyak nem lehet felvenni öket és nehéz megkülömböztetni attol amit fel lehet venni puszta kézzel
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.27. 11:44:43
Előre is köszönöm szépen.
Ez az ip cim.
176.9.18.90:7107
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.27. 00:28:32
Ma kicsit kiveséztem és sikerült átirnom a hód vár tartalmát és az összes Supply Cratet. Végre tudom szabályozni melyikből mit lehessen kapni. Egyik ilyen Supply crateba berakta randomra 1000 db elementet. Nagyon ritkán adja és csak egy féle szinü de akinek mákja van annak jó napja lesz 😊 Müködik helyi játékban is. Ha valakit érdekel itt eléri a teljes listát ha puskázni szeretne.
Game.ini-be csak bekell másolni.
Game_ini_be.txt
És találtam egy modot amivel le lehet nullázni a tamelt dinókat és újra osztani pontjaikat.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=932816570
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.27. 00:00:37
De ilyen 40-42 körül már elkezdhetsz vele foglalkozni, hamarabb lesz mutációd, mint hogy fogj jobbat.
Azért kérdeztem, hogy mi a reális kezdőszint
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.12.26. 13:38:29
Offin azért ugye nem egyetlen ember hozza össze a mutációkat, nálam ezért magas (50x) a breeding szorzó.
(((Egyébként továbbra sem értem ezeket a nagy statokat... Mi volt a "kezdőstat" a dmgnél?
Breeding értékek.
¤ ¤ ¤ Rocknagyi ¤ ¤ ¤ (Giganotosaurus, Lvl 306, Female): HP: 18840 (46); St: 407 (35); Ox: 150,4 (1); Fo: 4440 (44); We: 1001 (43); Dm: 605% (117); Sp: 100% (19); To: 193000 (305);
A sebzés kifullozva.
¤ ¤ ¤ Rocknagyi ¤ ¤ ¤ (Giganotosaurus, Lvl 379, Impr: 100%, Female): HP: 35208 (46, 0); St: 407 (35, 0); Ox: 150,4 (1, 0); Fo: 5328 (44, 0); We: 1201,2 (43, 0); Dm: 1202,4% (117, 73); Sp: 120% (19, 0); To: 231600 (305);
Ebben tudna valaki segíteni ? Sajnos nem mindegyiket tudom hogy mi és lehet azt sem jól. Elöre is köszi szépen.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.

A mutator jó eséllyel egy random mutációt ad. A kulcsszó a randomon van. Akármilyen statra adja.

Mert amit felsorol pároztatásokat az apai meg anyai ágon 12-10 van. Igaz egy-két alkalommal megtoltam mutatorral is öket de egy kicsit soknak tünik ez a szám. A mutatornál sajnos nem teljesen értem mit csinál. Addig ok-s van a corrup meg aberationos csere vagy mi, de a többit hiába irkálom google forditóba, valahogy kinai marad 😊
Ismét kezdődik, hogy "rebalancolják" a játékot, és mindent széjjel nerfelnek?
Csak próbáljátok ki, a manák eddig kábé az ég urai voltak, gigát leszámítva bármit megcsesztek (talán tamelt gigát is), és úgy lehetett velük repkedni hosszú távra mint semmi másra erre most nézd meg: NEM tudsz manával repkedni rendesen, mert három ugrás/siklás ((összesen három ugrás VAGY siklás, tehát 2 ugrás 1 siklás is annak számít) után hiába van stamina, LEESEL!
Komolyan az jut eszembe mint amikor flyer nerf volt, meg etetés nerf meg gázolaj nerd és a teljes struktúra újradolgozás...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.