12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Rae Apofisz #11370
    Nem fogsz olyan szervert találni ami neked megfelel minden szempontból. Ha valami isteni csoda folytán mégis, akkor is ott van a bizonytalanság hogy nem tudhatod meddig üzemel. Olyan szervercsak akkor lesz ha te magad üzemeltetsz olyant.
    Viszont te társakat szeretnél,hogy ne egyedül játsz. Na ez az ami nehezebb és kockázatosabb mint szervert találni.
    Szerintem foditsd meg a sorrendet. Elöbb alakits ki egy haveri csapatot. Próbáld ki,hogy találsz-e olyan embert aki hasonló játék stilúst, szerver beállitást szeret mint te. Ha létre tudsz hozni egy 3-4 fős csapatot akkor már érdemes egy kisebb szervert bérelni, üzemeltetni.
    Én szervereimen az elmúlt 3 évben kb 100 néhány ember fordult meg. Azokból 2-3 olyan volt akit kitudnák emelni hogy velük érdemes játszani. De még náluk is volt pár dolog ami miatt nem lennék egy tribe-ban. Mert nekem, és szerintem mindenki másnak eltérőek a céljaink, elképzeléseink a játékról. Én esetemben ez nem egyszerü dolog. Nem véletlen hogy a 3 év alatt nem találkoztam olyan emberrel akivel szivesen lennék egy csapatban és rámerném bizni a játékot akár hosszú távon.
    Badcompanyval az a baj,hogy mikor indultak arra alapoztak hogy sokszervert üzemeltetnek akkor majd sokan játszanak ott. Ez nagyjából be is jött. Az admin gárdában olyanok vannak akik konyitanak az admin dolgokhoz és szerver üzemeltetés dologhoz.
    Viszont átestek a ló másik oldalára. Ez a fejükbe szállt és elvannak szállva maguktól. Nem fogadják el egy kivül álló véleményét se tanácsát.
    Sok esetben beviszik a játékba például a facebook csoportból az érzelmeiket, az alapján itélnek meg embereket.
    Ezért is van az hogy mig néhány játékosnak bármit lehet, akár beszólni az adminnak, mig máskat minden mondva csinált okból akár ki is rúgnak. Más nyilt forrás kodú modokból kivesznek elemeket amin kicsit változtatnak és magukénak mondják.
    Én sem ma kezdtem a szerver konfiggal foglalkozni. Van annyi tapasztalatom,hogy tudom hogy egy szerver üzemeltetés szempontjából jobb ha több kisebb mod fut mintha egy nagy. Ezért akadozik, laggol és fagy ki gyakran a szerverük.De ezt ők nem ismerik be. Számukra nem létezik olyan hogy ők hibáznak. Szerverenként 50.000 ft környékén járnak az üzemeltetésben.
    Állitják náluk ingyenes és nem kérnek pénzt. Mégis a csetben folyamatosan a hrdetést kell olvasnunk ami a támogatásra a vásárlásra biztat.
    Ezzel nincs is baj, csak akkor ne mondják az ellenkezöjét. Számomra pedig az hogy valaki előnyt élvezhet másokkal szemben ha valódi pénzt rak a játékba az keményen ellenszenves.
    Emlékezetem szerint a te esetedben ez már régebben volt téma. Egyszer már mintha jártál volna ebben a cipőben.
    Értem ez alatt hogy szervert, illetve csapatot kerestél volna és üzemeltettél is volna szervert.
    Mod nélküli alacsony szorzós szervert nem fogsz találni. Olyan játékost aki hosszú távon játszana is ilyen szerveren pedig végképp nem.
    Bár van egy maréknyi ilyen játékos csak nem biztos hogy egy csapatba is tömörülnének.