12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Rae Apofisz #11346
    Megfeledkezzel arrol,hogy ez unofical szerver. itt senki nem rohangál kőbaltával. Volt aki simán leölte 1-2 wyvernel. A pálya még nem kész talán ezért nem találjuk az összes ereklyét ami kellene bosokhoz. Ezért tettem elérhetövé 2-3 bosst külömbözö félre eső helyeken ahol általában senki nem jár vagy nagyon ritkán. Automatikusan spawnol és el is tünik egy adott idö után. Bár azt is megtudnám csinálni hogy rakok le egy terminált amibe mindenki letudja hivni azt amit beraktam. Ez esetben akkor jelenne meg amikor valaki lehivja. Beállithatom,hogy milyen tárgyakat kelljen berakni a spawnoltatásért. De mi legyen az, 100.000 öntött fém ?... esetleg element... igy egyszerübbnek tünt de persze még újdonság nekem is, majd kiforrja magát a dolog. A legnagyobb előnye hogy ki lehet váltani vele sok kézi irogatást és pár modot is. Például valgueron alapból nincsen velona, hó bagoly, gacha stb. Hogy legyen ahhoz egy külön modot bekell rakni a valguero dino exctension modot. Nem nagy mod de ez csak pár dinót tud berakni. Viszont ezzel a moddal bármi berakható. Akár meglévő lényeket is lehet tök egyszerüen szabályozni melyikből mennyi legyen. Tegyük fel valaki ugy gondolja túlsok ez vagy a dinó vagy csak ugy szeretné meghatározni hogy hány db trike legyen, hány db rex stb... Egy kis trükkel bármi megoldható. A videóban csak egy összezsúfolt infót látni. Én 2 napig bibelődtem vele, ennyit képtelenség videóra venni. Mint mondtam ennek a modnak nincs kimondottam egy adott célja. Ugy értem nem az hogy bosst lehessen berakni, vagy nem az hogy x tárgyak jelenjenek meg. Ez pusztán kibőviti hatalmas mértékben az admin lehetőségeit. Vegyük példának az eventet unofical modra. Ez sok esetben maximum ugy zajlik egy mod által valahol megjelenik egy bos aztán mindenki rohan leölni. Esetleg az admin össze gyüjti magához a playereket és aztán beirja konzolba a kodot és megjelenik egy bos. Össze kell egyeztetni ki mikor lesz online, aki nem az lemaradt róla. Ezzel szemben párkattintással akár automatizálható is egy ilyen event. De még sorolhatnám a lehetőségeket. Mást ne mondjak, talőán láttad milyen hosszú sorokat kellett beraknom a Game.ini -be hogy átirjam asuply crateok lootját. A szerver kicsit kinlódik egy ilyen hosszú konfig fájlal. Ez a mod viszont még ezt is megtudja oldani. És hab a tortán, még szerver rerstart sem kell a változtatások érvénybe léptetéséhez. Igy első körben ha negativumot akarnék találni benne az ha rossz kezebe kerül ez a program. Olyan szerver admin kezébe akinek fogalma sincs mit csinál,aztán majd jön hogyez vagy az nem jó :)