Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Rae Apofisz #11213 Már magam sem emlékszek mióta, de már jó régóta ennyi a szorzó.Ezért nem marad meg senki mert túl alacsony.
badco szervereivel egyik baj az adminokkal van. Vannak akiknek mindent elnéznek és vannak akiknek semmit. Engem azért rúgtak ki mert viccből valakinek azt mondtam nyomja meg alt+F4 et. A másik baj velük az,hogy elvannak szállva, önmaguktól. Hiába monok ezt vagy azt, jóformán én vagyok a hülye. Saját modjukba gyúrnak más modokból elemeket és csodálkoznak folyamatosan laggol a szerver.
De például ott van a napi ciklusok ideje. Teljessen más mint amennyit irnak. és hiába mondtam mit kell beirni a konfigba, nem fogadják el. Hetekig gyözködtem mire S+ szégenerátort beállitották....Különösebben nem akarom bántani öket de komoly pénzeket ölnek a szerverekbe tök feleslegesen
Nem tudom mit értesz igazán jó pve alatt. Szerintem amissa pályának mindösze annyi baja van,hogy 100 slotos szerverhez kicsi és nincs tek cave.
---
Ja. Egy apró segitség ha felnézel a szerverre :) Amissa Cityben éledj és vegyél fel a földről pár db követ mert máshol nem nagyon fogsz találni :)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.15. 19:38:01