Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extinction mapról jó még a veló is. 😊 De a dropozás is jó poén, bár így a harmincadik solo red után már kicsit elég volt belőle. Most az island szerómon költözök, már negyedjére. Centeren pedig breedelem a gigát, 254 pontnál megállt a damage mutáció, gondolom 2^8 hatványa van beleprogramozva, ez 105 mutáció volt. Megcsinálom neki a hp mutációkat is így, ez 10k hp-t jelent. Aztán bedarálom velük az új mapokat is majd.
Caliph
én a scorchinál megálltam,nekem az aberration már nem fért bele a dínós világba,se az exti 😊 igy is elvan vele az ember,szerverclusteren játszok,gatchát szerencsére témelnek nekem a segítőkész exti szerveresek amit áthoznak majd hozzám,aztán nekiállok szaporítani. másra nagyon nincs szükség egy pve szerón se abiból se extiből.
Gatcha is csak a lustaságot hozza ki,na meg ha sikerül egy elementes azért az nem olyan rossz 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.11.08. 16:01:26

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem szinttől függ a tulajdonsága, az tök random. Csak ha beadja, nem mindegy, h egy 250-es, vagy egy 8-as szintűt kell klónozni. Mert 1 ele gacha sok mindenre nem jó önmagában.
Köszönöm a válaszokat. Az a 1000 ből 1 azért az nagyon ott van 😊 Amilyen mázlista vagyok kb soha nem lesz nekem olyan. Bár nem magamnak szerettem volna első sorban hanem a szerveremen akik játszanak. Van alternativ megoldás elementes dolgokra ha megemelem az element dust drop mennyiségét a tek lényekből, csakhát az nem ugyanaz. Azért alkalom adtán megnézem a kis szintüeket hátha...
----
Én szeretem a modokat, szeretem a modern, meg fantazi dolgokat de ez a genesis tényleg kezd átesni a "négylábú hátas" másik oldalára.
Aberrationon nem játszottam sokat de az a pálya a videóban nem tünik aberrationnak. Ha jól tippelem lesz egy új pálya hozzá. Másként nem tudom hogyan különitené el a genesist azoktól akik nem vették meg. Viszont szerintem nem lehet majd átvinni másik pályára onnan semmit. Mert hát ugye akik nem vették meg például az aberation dlc-t azok is birtokolhatnak aberrationos dinót, például unofi szerveren ha valaki átviszi onnan. Nekem mindig az ascend videó jut az eszembe ha egy dlc-t készülnek kiadni. olyan, sokat sejtettő az egész, amikor valaki ascendel és az űrben kering. Például van az a bolygó amit rengeteg fényes bigyó vesz körbe, mint a müholdak, és az csak 1 a sok közül a videó végén amikor le ereszkedik a pályára. Meg azon kivül is van egy csomó minden az űrben. Egyáltalában miért megy ki az űrbe ? Ha a videóban lehetséges akkor elöbb utobb egyszer kéne hogy legyen egy olyan dlc amiben ki lehet menni az űrbe, mondjuk egy űrhajóval. Űr dinókat ölni, tamelni, stb 😊 Na az tetszene,de ezek a tekes holmik most se nagyon jönnek be nekem. De majd meglátjuk.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Egyre messzebb megy a Genesis mind a jó hangulattól, mind magától az ARK-tól...
Azok a DLC-k amik nagyot ütöttek (vagyis az Scorched és az Aberration), mind egy hangulatra épültek rá, ez meg most... Lesz halászháló meg vállról indíthatós TEK rakéta.
És tényleg tele lesz az egész TEK szarokkal...
Caliph
ez cukinak tűnik 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Én fogtam extin egy lvl5, és egy lvl7-es gachát, tök random, az volt a lényeg, h alacsony szintűek legyenek. Utána ezeket átvittem centerre, és elkezdtem őket breedelni. Nálam a centeren 50x breed szorzó van, úgyhogy 1 nap alatt meglett az element gacha, közben a másik monitoron filmet néztem. Azóta ezt klónozom ha kell, és mivel alacsőny szintű, ezért olcsó klónozni.
Amúgy állítólag kb 1000 gachából egy elementes. Nekem relatív hamar beadta.
Caliph
tamelsz,szaporítasz aztán egyszer lesz...az esélyek nagyon kicsik

Nálam is vannak modok de kimondottan gachához nincsen. hacsak nincs valami az automated ark, s+ vagy classic flyerben hozzá.
Felvesz mindenféle trágyát a gacha. A köpetet meg is eszi és helyette követ termel az inevtorijába amit néha kidob de újra felveszi és ha jól láttam meg is eszi. Néha tojik kristályt de abbol csak az lesz amit beállitok. Szánom bánom minden bünöm, ismét adminhoz nyúltam 😊 Spawnoltattam kb már vagy 50 gachát, Vettem a tcs reward modban is kb 50 gachát. Kispawnoltam, megnéztem productionját és megöltem. Ebből a kb 100 gachából egyetlen egy olyant nem adott ami element dustot tudna gyártani. Elmentem ab dungiba, tameltem ahogy illik és tameltem adminnal is. Kb 25 gachát. Azok közt sem volt ilyen.
Na most hogy ilyen elementes gachája lehessen valakinek ahhoz excti pályán kell lenni vagy hogyan lehet element cuccot gyártatni gachával ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.07. 00:05:45

Akinél a köpet önmagában elég a kristály termeléshez az vmi modot használ. A kristály a gachában lévő nyersanyagok (pl kő) elfogyasztásakor nő, köpet nélkül is. A köpet csak javìthatja a kristály minőségét.

Ami érdekes, h plö owl pelletre nekem semmit sem ad, hiába slot capelem vele a gachát. Másnak meg csak elég mellé tennie a baglyokat, és adja a kristályt, nekem semmi, pakolnom kell beléjük a köveket, érdekes. Felveszi a bagoly pelletet, benne van, el is fogy belőle, de ha csak az van benne, akkor semmit nem csinálnak. Ja, és ugyanez van nálam centeren, islanden, és extin is.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.06. 08:46:27
Hát, köszi. Mindig van mit tanulni 😊 Csak ez igy vicces mert amugy is vándorlás tiltva van. Szóval nem nagyon mozogna. De majd legközelebb kipróbálom. 😊

100db kővel a gacha semmit nem csinál. Abba annyi kő kell, hogy mozdulni se bírjon. 😊
Természetesen én is 1esével raktam abba a buborékba. Kaptak pelletet, követ,vasat, húst, bogyót, krumplit,fát,.. meg már nem tom mit. Mindenből 100db-ot. Másnap ugyannyi volt mindenből.
Amugy nem tudom jól figyeltem-e meg de a phiomiák,terror madarak meg csigát egy nagy épületben voltak. Aztán pár napja épületen bellül el lettek keritve vas korláttal. És egyszeriben mintha drasztikusan lecsökkent volna a termelt trágya,a tojás és a achatina paszta.Létezhet az ha körbe vannak zárva attol csökken a termelésük ? Mert továbbra is a nagy épületben vannak de nincs körülöttük korlát és mintha igy több lennn amit termelnek.

Egy kuploa alá csak 1 gacha fér be. Nálam van mindkettő mellett még 2 owl, de nálam gacha pelletre nem ad semmit. És a követ a kupolás bigyóba pusholom az s+ eszközzel, így a 9 gacha nekem ad kb napi 100 elementet olyan 50e kőért.
A követ meg 5db wanderingre tett doed szedi automatikusan a bázisom elött. Azaz azt csak be kell hoznom. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.04. 13:01:20
Mindkettö gachámat beraktam oda 1 egész napra. Az etetöbe és az inventorijába is raktam mindenféle gacha kaját. Semmit nem ettek és nem is dropoltak. Mikor kivettem onnan öket egy ideig nem lehetett meglovagolni. Igy aztán leromboltam azokat az izéket.
Más.
Unatkoztam ezért kicsit játszadoztam a konfigban a S+ beállitásokkal.
10x-es generátor pajzs 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez pedig egy új készülő pálya. Kiváncsi voltam hát megnéztem. Elég szokatlan a szín világa és a felépítése de talán egész jó kis pálya lesz belölle.
Dragonpunk: Tir Na Nog

Terawatt
Érdekel valakit közös játék? Hárman vagyunk jelenleg egy unofficial ENG/GER nyelvű PVP szerveren, utóbbi két hétben 60 plusz játékórával. (Kicsit nekiestünk na... 😄) Egyelőre Ragnarokon építkezünk, de a szervercsopotba minden pálya van.

Szervert adminok tartják rendbe, van közös discord szerver ahova többek között raid időben raideket be kell jelenteni stb stb.

Privátba írjátok meg a steam profilotok.

Szerver infó spoiler alatt.
Server Info:

Harvest x5
XP x5
Taming x7
Breeding x20
WildDino lvl 150
WildTekDino lvl 180
Player Level 105 (+ 15 Island, + 15 Aberration)
MaxTribeLimit: 10
Max players in 1 alliance: 10
CaveDmg x6
1 Alliance per Tribe & max. 3 Tribes in 1 Alliance
Offline protection is active after 10 minutes (OGS has to be placed)
Serverrestart at 06:00am with Wilddinokill.

Connect Links:
Ragnarok
Center
TheIsland
Extinction
Abberation
Valguero
Scorched earth

Mods:
Offline Guard System
HG Stacking Mod 5000-90
Editable Server UI
Structures Plus (modified)
Reward Vault
Bitou2k's Binocular (modified)
HG Cake Fix V1.0
HG Changed V1.0
HG Remap Stack V1.1

Plugins:
Better Spawn Distribution
Some others too

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2019.11.04. 10:57:40

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

A gachákat így egymás mellé teheted, nem kell nekik sok hely ahhoz, h adják a cuccot. Plusz ha jól tudom, sűrűbben is adják, fene tudja. Nekem így van egymás felett 9db element gacha egy nagy toronyban. 😊
Köszi. Akkor lehet mégis átnézek ragnarokre. 😊 Extin csinálom a piros sropokat, már túl vagyok vagy 30-on, de velo nyerget nem adott. Múltkor kaptam viszont mastercraft snow owl nyerget.
Ha jól emlékszek én is ott szereztem. Meg isteni roham ruhákat.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.11.02. 09:18:05
Srácok, jól emlékszem, hogy ragnarokon a sivatagi piros dropok "szoktak" adni tusó nyerget?
Reaper szerzés ha valakit érdekelne.
Köszönöm.
Én a Bandicam-ot használom felvételre és a Bandicut -ot a vágáshoz
https://www.bandicam.com/bandicut-video-cutter/

Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni? Melyik az a legjobb program amivel minőség romlás nélkül össze lehet vágni két videót, és könnyű a kezelése is, és ingyen letölthető?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.10.30. 17:49:14
Sajnos nem tudok segíteni nem használtam még. Viszont az ember tanul mindig, ha hajlamos rá. Eszembe nem jutott volna hogy át lehet festeni a tek kapukat. Az igaz, hogy én általában mindent hagyok eredeti színükön, de jó ha tudja az ember. Néha egy két dolgok kipróbálok, de hagyom eredeti színen. A minap jöttem rá, hogy vannak ilyen több színű cuccok. Események alkalomkor lehet ilyeneket szerezni, fogalmam sem volt mire jó. De találtam videót róla, de eszembe nem jutott volna, hogy meg kell etetni egy állattal, és megváltozik a színe.
Szerintem a napfény nem szükséges viszont az üvegázhatás már igen.
Össze csaptam egy videót az automated ark mod és az üvegházamról. Meg egy kis festegetésről 😊
Elöző házam kőből volt és csúnya viz beázásos kinézete volt. Aztán nyakamba pottyant pár deino meg rex és szétverték a fél házam.
Esedékesé vált egy kis felújitás. Már majdnem kész. Nem olyan szép mint a tied mert van benne jópár szépség hiba de nekem tetszik. Egy kis festés sokat dob rajta 😊 20-25 ültető láda mellett ha van elegendő trágya gyakorlatilag belefulladok a sok termésbe.
És egy kérdésem is lenne. Van az a gacha gavagar, vagy mi a fene a neve... ami egy kis kupola alatt eteti a gachát. Azt hiszem.
Néztem róla videót,néztem a wikiben, de nem sikerül megfejtenem pontosan hogyan müködik és mire való ? A videómban láható is, az egyik gachám már alatta van de nem veszek észre semmit hogy történne valami, csak az hogy nem tudom meglovagolni ha kiveszem onnan.
Te használtad már azt ?

Nálam nem tudom mi lehet a gond, csináltam Aberrationon egy nagy ültető ládát, raktam bele citronnail magot ( citrom magot) trágyát, és állat ürüléket is. Igaz nincs üvegház hatás, viszont egy bázison épületen belül van nem megy be fény, nem éri a fény. Azt írja gyümölcs termés, magok már teremtek, de citromot egyáltalán nem adott még, nincs kiszáradva se, mert bekötöttem hozzá a vizet is, igaz most szünetelt a kulacs miatt. Van ötletetek?
Semmit, kiittam a vizet belőle teljesen, és átváltozott pirosra.
Amúgy ez tiszta nevetséges, de tényleg így van.
Egy element extin igazán nem tétel 50 kajáért 😄
Igen, de az számomra kb olyan mint az arannyal bevont fagyi. 😊

Bocs, nem ark csak az arannyal bevont fagyiról. 13 percnél 😊

Element porból a legjobb csinálni 😊
105 lvl ráraksz crafting skillre, 10-15 por asszem feltölti kaját-piát maxra
Általában szoktam,de megesik az hogy kevés a trágya és idövel kipusztulnak a növények az üvegházban. Ilyenkor első sorban ami van termés azt inkább a dinóimnak adom.Ami szintén gyakori hogy lusta vagyok ilyenekkel bibelődni,és hát jó a víz is 😊
Az sem utolsó hogy a viz szivattyut már nem kötelező vizbe rakni. Akár sima földre is lehet,sőt az emeleti szinten magába az ültető ládába rakva vagy a alapzatra rakva is jön víz 😊

Mit tettél vele? Én így még nem jártam.
Már azt hittem saját receptet használsz...
Köszi.
Erről a hibáról a wiki-ben is irnak. Nekem mondjuk még nem tört el, mert általában elvesztem valahol 😊
https://ark.gamepedia.com/Canteen

Gyártottam már újat, de a kíváncsiságból megkérdezem. Kettő kulacsomból kifogyott a víz, és nem lehet újra tölteni, se a csapon, se a vízbe ha bemegyek. Piros lett a színe, és egy ferde kalapács, és egy ferde kulcs keresztben kép van előtte. Szerintem javítani kellene, de nem engedi, mivel esztergagépben lehet gyártani ott is lehet javítani. De nem, nem engedi ki se írja milyen alapanyagok kellenek. Próbaképpen beleraktam a munka padba, de ott se lehet. Van tippetek?
Köszönöm szépen a választ.

Caliph
Atlasban a tame úgy működik hogy csapdába csalod a dögöt,aztán le kell sebezni halál low hpra,szinte halál közeli állapotra. akkor rá lehet dobni a bollát. amikor hasra vágta magát akkor lehet etetni,egy bola általában 2-3 etetésre tart ki,utánna kiszabadul,megint le kell sebezni,megint bola,megint etetés. és vigyázni kellett ,mert bolában is harapnak,óvatosan kell etetéshez közelíteni.
Nem tudom Ark modban ez mennyire változhatott meg,de Atlasban így kell.

Békés állatoknál simán utolsó slotba rakod a kaját,óvatosan lopakodva közelíted és a feje körül be kell adnia az etetést.Ha túl agresszívan közelítessz akkor elfuthat és egy ideig nem engedi etetni

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.10.25. 12:20:31

Szerver bigyó gondom van, mert islanden sem fut. Hiába engedélyezem a szerver config fájlban (arkopt_ActiveEvent=Halloween). Ha lesz kedvem, még foglalkozom vele, szokott pedig működni.
Én szívesen válaszolnék kérdésedre, de jelenleg Aberrationon vagyok még. Ott megy, néztem is ki rakott sírt a földre.
Kisérlet képpen felraktam a szerveremre az Animals of Atlas modot. Ez berak egy rakás lényt amik az Atlas játékban vannak. A creature finder talált is párat. Kiszemeltem a Bobcat nevü macskát. Passzivan kéne tamelni valami atlasz beli tejjel vagy hússal. próbáltam keresni a guglin hogy mi s lenne a pontos menete a dolognak mert a szokványos arkos passziv tamelös nem vált be. Még csak felsem jön a szöveg hohy na most lehet etetni. A gugli nekem ilyen Bobcat nével föld munkagépeket ajánl hiába irom mellé a játék nevét 😊
Esetle van itt olyan valaki tamelt már passzivan atlasban ? Lehet másként müködik ott ez a dolog ?
Azt is próbáltam hogy sarokba szoritottam ne tudjon elfutni de hiába próbálkozok, nem sikerült. Végül aztán mérgemben adminból tameltem. Ettöl függetlenül jó lenne megtudni hogyis müködik ez a dolog.

Ugyanitt volt patch notes. Annak is reszeltek.

Pech, centeren nem megy a halloween event. Extin működik, tudja vki?
Az a baj azt a gamepediát bárki szerkesztheti. Sima mezei playerektől kezdve bárki. Elég egyetlen egy olyan ember akinél elmentek hazúlról és simán törölheti akár az egészet.
Én ezért használom az Awesome Spyglass modot. Nem kell mégcsak tálcára se lerakni a játékot, kikeresni hogy mit is szeretnék tamelni hanem elég ha egyet találok ránézek ezzel a távcsővel és ki irja még azt is hogy mivel tamelhető, hány db kell stb.
Az már csak plusz benne,hogy kijelzi a környéken lévő lényeket akár sziklákon keresztűl és full képernyős zoomja van. Szerintem a legjobb spyglass.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1404697612
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.10.23. 16:55:34

Köszi, majd egyszer talán megnézem. Mindig másikra törekszek, hogy építsek nem egyformára. Meg most beérem azzal mit beraktál dinó kereső móddal. Nagyon tetszik, lett 3 reaper, 2 Karkinos.
Viszont nem értem ezzel az oldallal mi lett
Ark dinók
Itt az összes ark dinó fel volt sorolva kép, és név alapján pályánként. Rámentél és láttad is, szelídíthető, vagy nem. Milyen táp kell hozzá, vagy mi az ami a táp után a legjobb étel a szelídítéshez. Egy komplett leírás az állatról ha kiválasztottál egy állatot. Most meg semmi, legalábbis nálam nem jelenik meg.
Helyesbitenék...
Van benne, külön tek épületekehez is

Ha esetleg valaki egy kis változatosságra, egy kis újdonságra vágyik annak ajánlom figyelmébe ezt a modot.
Atlas dinókat rak be ark-ba.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1654255131

T62A
Találtam egy modot épitkezéshez. Kipróbáltam helyi játékban és müködik rendesen. Sajnos maximum csak kő épitő elemekkel. Fém és tek nem jó.
A lényege hogy egy kész épületet, benne a gépezetekkel lemásolja amit újra és újra meg lehet épiteni. Akár máshova is lehet költözni, és amit megépit nem tünik el ha ezt a modot kiveszem. Ki irja milyen épitő elemből hány db kell. Berakom az inventorijába, klikk és megépiti.
Akár bonyolult csapdákat,emeletes házakat is megépit újra. Ha érdekel nézd meg a mod steam oldalán a videóban hogyan müködik.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1757259514

Ja én meg úgy kerestem, hogy nem is létezik hozzá 😊