Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gatcha is csak a lustaságot hozza ki,na meg ha sikerül egy elementes azért az nem olyan rossz 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.11.08. 16:01:26
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
----
Én szeretem a modokat, szeretem a modern, meg fantazi dolgokat de ez a genesis tényleg kezd átesni a "négylábú hátas" másik oldalára.
Aberrationon nem játszottam sokat de az a pálya a videóban nem tünik aberrationnak. Ha jól tippelem lesz egy új pálya hozzá. Másként nem tudom hogyan különitené el a genesist azoktól akik nem vették meg. Viszont szerintem nem lehet majd átvinni másik pályára onnan semmit. Mert hát ugye akik nem vették meg például az aberation dlc-t azok is birtokolhatnak aberrationos dinót, például unofi szerveren ha valaki átviszi onnan. Nekem mindig az ascend videó jut az eszembe ha egy dlc-t készülnek kiadni. olyan, sokat sejtettő az egész, amikor valaki ascendel és az űrben kering. Például van az a bolygó amit rengeteg fényes bigyó vesz körbe, mint a müholdak, és az csak 1 a sok közül a videó végén amikor le ereszkedik a pályára. Meg azon kivül is van egy csomó minden az űrben. Egyáltalában miért megy ki az űrbe ? Ha a videóban lehetséges akkor elöbb utobb egyszer kéne hogy legyen egy olyan dlc amiben ki lehet menni az űrbe, mondjuk egy űrhajóval. Űr dinókat ölni, tamelni, stb 😊 Na az tetszene,de ezek a tekes holmik most se nagyon jönnek be nekem. De majd meglátjuk.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Azok a DLC-k amik nagyot ütöttek (vagyis az Scorched és az Aberration), mind egy hangulatra épültek rá, ez meg most... Lesz halászháló meg vállról indíthatós TEK rakéta.
És tényleg tele lesz az egész TEK szarokkal...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Amúgy állítólag kb 1000 gachából egy elementes. Nekem relatív hamar beadta.
Felvesz mindenféle trágyát a gacha. A köpetet meg is eszi és helyette követ termel az inevtorijába amit néha kidob de újra felveszi és ha jól láttam meg is eszi. Néha tojik kristályt de abbol csak az lesz amit beállitok. Szánom bánom minden bünöm, ismét adminhoz nyúltam 😊 Spawnoltattam kb már vagy 50 gachát, Vettem a tcs reward modban is kb 50 gachát. Kispawnoltam, megnéztem productionját és megöltem. Ebből a kb 100 gachából egyetlen egy olyant nem adott ami element dustot tudna gyártani. Elmentem ab dungiba, tameltem ahogy illik és tameltem adminnal is. Kb 25 gachát. Azok közt sem volt ilyen.
Na most hogy ilyen elementes gachája lehessen valakinek ahhoz excti pályán kell lenni vagy hogyan lehet element cuccot gyártatni gachával ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.07. 00:05:45
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.06. 08:46:27
Amugy nem tudom jól figyeltem-e meg de a phiomiák,terror madarak meg csigát egy nagy épületben voltak. Aztán pár napja épületen bellül el lettek keritve vas korláttal. És egyszeriben mintha drasztikusan lecsökkent volna a termelt trágya,a tojás és a achatina paszta.Létezhet az ha körbe vannak zárva attol csökken a termelésük ? Mert továbbra is a nagy épületben vannak de nincs körülöttük korlát és mintha igy több lennn amit termelnek.
A követ meg 5db wanderingre tett doed szedi automatikusan a bázisom elött. Azaz azt csak be kell hoznom. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.04. 13:01:20
Más.
Unatkoztam ezért kicsit játszadoztam a konfigban a S+ beállitásokkal.
10x-es generátor pajzs 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez pedig egy új készülő pálya. Kiváncsi voltam hát megnéztem. Elég szokatlan a szín világa és a felépítése de talán egész jó kis pálya lesz belölle.
Dragonpunk: Tir Na Nog
Szervert adminok tartják rendbe, van közös discord szerver ahova többek között raid időben raideket be kell jelenteni stb stb.
Privátba írjátok meg a steam profilotok.
Szerver infó spoiler alatt.
Harvest x5
XP x5
Taming x7
Breeding x20
WildDino lvl 150
WildTekDino lvl 180
Player Level 105 (+ 15 Island, + 15 Aberration)
MaxTribeLimit: 10
Max players in 1 alliance: 10
CaveDmg x6
1 Alliance per Tribe & max. 3 Tribes in 1 Alliance
Offline protection is active after 10 minutes (OGS has to be placed)
Serverrestart at 06:00am with Wilddinokill.
Connect Links:
Ragnarok
Center
TheIsland
Extinction
Abberation
Valguero
Scorched earth
Mods:
Offline Guard System
HG Stacking Mod 5000-90
Editable Server UI
Structures Plus (modified)
Reward Vault
Bitou2k's Binocular (modified)
HG Cake Fix V1.0
HG Changed V1.0
HG Remap Stack V1.1
Plugins:
Better Spawn Distribution
Some others too
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2019.11.04. 10:57:40
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.11.02. 09:18:05
https://www.bandicam.com/bandicut-video-cutter/
Tudtok nekem segíteni? Melyik az a legjobb program amivel minőség romlás nélkül össze lehet vágni két videót, és könnyű a kezelése is, és ingyen letölthető?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.10.30. 17:49:14
Össze csaptam egy videót az automated ark mod és az üvegházamról. Meg egy kis festegetésről 😊
Elöző házam kőből volt és csúnya viz beázásos kinézete volt. Aztán nyakamba pottyant pár deino meg rex és szétverték a fél házam.
Esedékesé vált egy kis felújitás. Már majdnem kész. Nem olyan szép mint a tied mert van benne jópár szépség hiba de nekem tetszik. Egy kis festés sokat dob rajta 😊 20-25 ültető láda mellett ha van elegendő trágya gyakorlatilag belefulladok a sok termésbe.
És egy kérdésem is lenne. Van az a gacha gavagar, vagy mi a fene a neve... ami egy kis kupola alatt eteti a gachát. Azt hiszem.
Néztem róla videót,néztem a wikiben, de nem sikerül megfejtenem pontosan hogyan müködik és mire való ? A videómban láható is, az egyik gachám már alatta van de nem veszek észre semmit hogy történne valami, csak az hogy nem tudom meglovagolni ha kiveszem onnan.
Te használtad már azt ?
105 lvl ráraksz crafting skillre, 10-15 por asszem feltölti kaját-piát maxra
Az sem utolsó hogy a viz szivattyut már nem kötelező vizbe rakni. Akár sima földre is lehet,sőt az emeleti szinten magába az ültető ládába rakva vagy a alapzatra rakva is jön víz 😊
https://ark.gamepedia.com/Canteen
Nem tudom Ark modban ez mennyire változhatott meg,de Atlasban így kell.
Békés állatoknál simán utolsó slotba rakod a kaját,óvatosan lopakodva közelíted és a feje körül be kell adnia az etetést.Ha túl agresszívan közelítessz akkor elfuthat és egy ideig nem engedi etetni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.10.25. 12:20:31
Esetle van itt olyan valaki tamelt már passzivan atlasban ? Lehet másként müködik ott ez a dolog ?
Azt is próbáltam hogy sarokba szoritottam ne tudjon elfutni de hiába próbálkozok, nem sikerült. Végül aztán mérgemben adminból tameltem. Ettöl függetlenül jó lenne megtudni hogyis müködik ez a dolog.

Pech, centeren nem megy a halloween event. Extin működik, tudja vki?
Én ezért használom az Awesome Spyglass modot. Nem kell mégcsak tálcára se lerakni a játékot, kikeresni hogy mit is szeretnék tamelni hanem elég ha egyet találok ránézek ezzel a távcsővel és ki irja még azt is hogy mivel tamelhető, hány db kell stb.
Az már csak plusz benne,hogy kijelzi a környéken lévő lényeket akár sziklákon keresztűl és full képernyős zoomja van. Szerintem a legjobb spyglass.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1404697612
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.10.23. 16:55:34
Viszont nem értem ezzel az oldallal mi lett
Ark dinók
Itt az összes ark dinó fel volt sorolva kép, és név alapján pályánként. Rámentél és láttad is, szelídíthető, vagy nem. Milyen táp kell hozzá, vagy mi az ami a táp után a legjobb étel a szelídítéshez. Egy komplett leírás az állatról ha kiválasztottál egy állatot. Most meg semmi, legalábbis nálam nem jelenik meg.
Van benne, külön tek épületekehez is
Atlas dinókat rak be ark-ba.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1654255131
T62A
Találtam egy modot épitkezéshez. Kipróbáltam helyi játékban és müködik rendesen. Sajnos maximum csak kő épitő elemekkel. Fém és tek nem jó.
A lényege hogy egy kész épületet, benne a gépezetekkel lemásolja amit újra és újra meg lehet épiteni. Akár máshova is lehet költözni, és amit megépit nem tünik el ha ezt a modot kiveszem. Ki irja milyen épitő elemből hány db kell. Berakom az inventorijába, klikk és megépiti.
Akár bonyolult csapdákat,emeletes házakat is megépit újra. Ha érdekel nézd meg a mod steam oldalán a videóban hogyan müködik.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1757259514