12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Rae Apofisz #11062
    Még szerencse,hogy nekem nem az a jó ami másnak. Hálisten nem vagyunk egyformák.
    Attol,hogy te külföldön tolod az ipart még vehetnéd magadnak a fáradtságot és saját magad jársz utána annak ami neked kell, és nem másoktól kell elvárni hogy helyetted megoldják a te problémád.
    Nem arról van szó senki nem segit. Még én is szivesen segitenék, de a segitségnek is van határa A segitség nyújtás nem azt jelenti hogy helyetted oldjuk meg a feladatot hanem abban segitünk neked. A kettö nem ugyanaz.
    Te prédikálsz a magyar összetartásról ? Az nem összetartás hogy másik küzködik azzal amivel neked kéne te meg közben a segged vakarod. Téged itt eddig senki nem sértegetett. Te mégis beszólsz annak aki segitett volna. Hogy sértésnek vetted amit irtam.... nagy kaland, nem sétegettelek csak öszinte voltam.
    Másrészről pedig nekem csak 8 általános iskolám van amit be is fejeztem. Mégis önszorgalomból, mert érdekelt, és vettem a fáradtságot, megtanultam weblapot késziteni, telepiteni, megtanultam mysql adatbázist beállitani, müködtetni. A windowst álmomban is feltelepitem, a pc-t pedig bekötött szemmel is össze rakom akár darabokból is. Az iskolában oroszt tanultam mégis igaz csak irott formában de tudok komunikálni angolul. nem tökéletes és néha puskáznom kell szótárból de megy. Akár angol szöveget is tudok értelmezni.
    Ark esetében pedig rohadtul egyszerü, még 8 osztály sem kell hozzá. Csak értelmezni kell a szöveget. De neked ez nem megy.
    Ha ezt a 12 beállitási dolgot nem tudod magadtól megoldani , ne játsz az ark játékkal, keress valami egyszerübbet. Ajánlom figyelmedben a farm szimulátort. A te értelmi képességeidnek az megfelel.