Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
T62A #10985 Nemszeretek úgy beírni egyik oldalra se, hogy nem vagyok bizonyos dolgokban 100 %-osan biztos, hogy az a dolog azt jól láttam vagy jól csináltam.
Ezt mindjárt meg is értitek miért írtam le. Felraktam ezt a módot ami mutatja az állatok pontos helyét (Creature Finder Deluxe) egy nagyon jó mód szerintem nem csak egy simán területet mutat, hanem a pontos helyét az állatnak. Viszont valamiért megszaporodtak a hibaüzenetek sűrűsége.
Ezzel a hibával lép ki a játék mostanság, de ezt csak az Aberration-on.
Elkezdtem videózni, a Reapert hogyan szerzem meg az embrió beültetést, más név nem jut eszembe róla. De folyamatosan kilép, csináltam már vagy 3 videót de nem tudom befejezni a kilépés miatt. A reaper előtt csináltam egy olyat, hogy leraktam az s+ tek adót, ha hiszitek ha nem az is működik, tehát már lefedi az egész pályát, szerintem az az indítási opcióba amit beírtam az kellett neki. Igaz az csak területet mutat, hol keresd. Ezt nem mertem beírni, mert találtam a hibára egy ötlete mit kell csinálni, igen ám de töröltem két mappát, és a helyi fájlok ellenőrzésénél nem talált a steam 6900 nem pontos hiányzó fájlt. Amit volt olyan szíves letöltött újra, igen de ez vagy 38 GB. Ma végzett vele, beléptem újra, megnéztem az s+ tek adót, jól láttam-e és igen. Ezért beírtam ide nektek, viszont az új mód egyetlen egy állatot sem látott,még azt sem ami ott volt tőlem 150 m-re. De mondom elkezdek vele foglalkozni, megint hibával kilép, még 38 GB fájl újra letöltése után is folytatja ezt a hiba üzenet bedobását. Totál nincs ötletem hozzá.