Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Bozi_Vilag #10679 Unoffis vagyok, kb. 2300 órát toltam ott le, hadd egészítsem ki saját tapasztalattal.
Ezidő alatt 3 szerveren játszottam rendesen (1. szerver 1200 óra, 2. szerver 100-150 óra, 3. szerver lassan 1000 óra).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És fontos megemlíteni, hogy amit írok, saját tapasztalatot és hiteles történetmesélést is tartalmaz! Bár szerencsére előbbiből van több, majd jelzem hogy hol van az "elmesélt" rész.
Zárójelben írom, mettől meddig játszottam.
1. HUN Hydra PvP szervercsoport (2016-2018)
Ez már megszűnt, szóval nyugodtan mesélhetek.
16-ban kezdtem el egy ismerősömmel, végül egy viszonylag jó törzsbe kerültem be (Hősök vagy Csokis Hősök, ha mond valamit). A Hydrát két korszakban gyűlölték: a REBELS/Teddy Bear/Apex Predators korában, amikor Hent és Saw admin volt. Tény és való, ők tényleg sokat addoltak, de Naradicsom utána kivágta őket a francba, és sokáig nem volt baj (persze a hatelés azért megmaradt). 2018-ban kezdődött újra, hírek keringtek arról, hogy Nara is addolni kezdett (én egyébként itt már nem játszottam, barátaim és admint ismerők mondták a dolgokat). Lényeg ami lényeg, tényleg történtek gyanús dolgok, és végül állítólag egy adminbarátja player is admint kapott, ami hát tudjuk, mivel jár. A szervercsoport egyébként abba bukott bele hogy az Extit nem nyitották meg "bizonyos okokból".
2. BadCompany PvE szervercsoport (2018-2019)
Nem sok órát töltöttem itt, de az mind pozitív volt. Ez mivel PvE, még ha addolnak is leszarom, mert nem ellenem vétenek, csak maguknak adnak előnyt. Sok modjuk van, és admini segítség az maximálisan működik. PvE miatt meguntam, 1800+ óra PvP után sok volt a változás. Ha PvE-t keresel, javasolnám, csak nem érdemes modokkal kezdeni.
(Sok jó tapasztalatot meséltek itt játszó aktív playerek egyébként. Ajánlom PvE-re.) badco.hu
3. Survivor's Empire PvP Szerver (2018-2018)
Na, ez az a szerver, amit konkrétan azért hagytam ott, mert igaz rá mindaz, amit írtál. Adminon látszott, hogy csalt. Amikor egy kicsit ártottunk nekik (belerepült a veloinkba, amikor szóltunk hogy egy fél óráig ott vagyunk, vigyázat), egy mondvacsinált indokkal leraideltek (egyébként adminhelp volt a megtalálásunk is). Egyébként azóta is hallom, a szerveren nem mi voltunk az egyetlenek, akikkel ezt tették (mindig a vérvonal lopása volt az indok). Aki többet játszott ott, mesélte, hogy aki nem tetszik az alfaadminnak, annak kampec, amúgy nyugis (tehát a PvP egy részt tiltott). A szabályzat semmit sem ér itt. (Ha van itt Survivor's Empirés, akkor helló, mi voltunk a Menekültek :D) Elvileg wipeolni fogják, tehát a belefektetett 100-150 órámból megmaradt pár dolog kuka :c
(Ezt nem ajánlom, de ha valakinek kéne: survivors.hu)
4. Magyar [HUN] ARK Szerver (2018-)
Jelenleg futó, PvP szerver. És igen, ez itt a reklám helye. Itt is van hate-hullám (ahogy látom, nincs szerver ami ellen bármi miatt nincs). Az admin segítőkész, elsősorban a playerekkel és a szerverrel foglalkozik, sőt, még helyettese is van.
És igen, itt is játszó adminról van szó, de! Kapta már az ívet, és a csávó nem lett kibannolva, rollback sem volt, és a megtorlás is egy baráti tribe által volt (és ők sem kaptak adminhelpet, megbízható barátom van az említett törzsben fontos pozícióban).
Egyébként az összes nem modos map megvan clusterben, a szorzók nem túl elszálltak, de munka/család mellett is élhető. Egy kis dolog van: egy stackbe kétszer annyi fér bele, de a súlya nem lett változtatva, csak kétszer annyi fér a 300 stackbe bele.
Aki szeretne jönni, nyugodtan. Van sok kezdő aki itt tanult, nyitottak az emberek, és nem túl vérPvP, de nincs rá szabály. arkhungaming.hu
(((ÉS NEM, NEM ÉN VAGYOK AZ ADMIN, SŐT, MOST KAPTAM EGY TELJES WIPEOT EGY TÖRZSTŐL
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.07.17. 23:13:17