12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #10466
    Van pár szépség hibája de gratula hozzá.
    Nem kötekedésként, csak szeretném ki igazitani a videód.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elején mutatod a konzolt hogy mit kell beirni. Na abbol sajna semmi nem látszódik, olvashatatlan a youtub keményen gyenge videó minösége miatt. Ez nem a te hibád,sajnos ilyen a youtube. Hiába töltesz fel hd filmet, azt átkonvertálja flv-be és nagyon gyenge lesz a képminöség.
    Azokat amit kapsz ha meghalsz, a beállitásokban kikapcsolhatod. Alapértelmezett túlélő tárgyak használata -a neve.
    Nem tudom szoktál el kisérletezni dolgokkal a játékban, én igen. Ebből osztanák meg pár infót veled.
    Kiváncsi voltam arra vajon nekem milyen stat pont elosztás lenne ideális az én játék stilsomhoz és ebből indult nálam egy kisérlet.
    Az első amire kiváncsi voltam a hömérséklet. Mert ugye a ruhák is adnak védelmet hideg és meleg ellen de az is számitén mire hány stat pontot adok. A ruhákkal viszont az a baj váltogatni kéne amit én kinem álhatok. Hiába, férfi vagyok, utálok öltözködni. Jobb szeretek mindent egy ruhában csinálni. De sajnos a ruháknál ugye egyik mondjuk hideg ellen véd jobban a másik meleg ellen, van olyan ami ad némi szomjuság türést,... Szóval kerestem egy jó hideg helyet,ragnarok pályán egy hegy tetön kapásból volt -64 fok. Teljesen mesztelenre vetköztem és fél perc alatt megfagytam. Párszor rákészültem és vissza mentem, feltoltam maximumra level szintem majd töröltem amnézia tonikkal hogy legyen jó sok elosztható stat pontom. Aztán elkezdtem pakolni a szivóságra és figyeltem mikor változik a "Megfogsz fagyni" jelzés és mikor tünik el teljesen. Nos hát minusz 63 fokban annyi szívósság kell ami 1328 kihülés szigetelést ad. -28 foknál pedig 738 kihülés szigetelés.Aztán ugynigy megnéztem melegben is. +66 fokos hőségben 675 túlhevülés szigetelés kell. Ehhez hozzá kell tennem hogy ezt kint a szabadban mértem. Ez azért fontos mert zárt épületben kaphatsz vagy plusz vagy minuszban pontot a szigetelésekre.
    Mint például sivatagban fém épületben hőségre.
    Aztán jobban szemügyve vettem a ruhák statjait is, hideg és meleg elleni védelem tekintetében.
    Hideg ellen. például szörme kabát 917 pont, kesztyü 470. Ez igy összesen 1387 hideg szigetelés.Vagyis 1 kabát és 1 kesztyü elég -64 fok hideg ellen. Meleg ellen pedig a Védő ruha, (ha jól látom ez vegyvédelmi ruha) véd legjobban, minden egyes része 846.4 pontot ad. Vagyis egy gumi kesztyü simán megvéd +66fokos sivatag ellen. Ezt azért irtam le,hogy lásd miként alakulnak. Ez az öltözkésben annyival befolyásolhat,hogy könnyebben eltudod osztani a stat pontokat hogy mire mennyi tegyél. Hogy ne csak ugy ráérzésből. Nekem a 300 szívósság lett az ideális. Igenám de hogy ennyi legyen ha jól rémlik kb lv 150 kell legyek. De akkor még nem raktam se súlyra se kitartás se oxigen se semmi másra.és szépen kiszámoltam hogy nekem az Ark játékban amivel kényelmesen tudok játszani az minimum lv 500 player szint. Ennyi stat pont elosztás ami számomra kényelmes. Tudok rakni mindenre amit gondolok. Nyilván a legjobb statokat a tek ruhák adják.
    És itt kitérnék a blueprintre. Ugy értem a tanonc, mester, isteni megjelölésre a ruhákon. Mit is jelentenek ezek ? Persze, egyre jobbak a statok rajta. Ugy lesz jobb az isteni a többi fokozatnál hogy minden eszköznek van egy maximális stat értéke amit adni tud.Van egy felső határ aminél nem lesz nagyobb.

    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.25. 01:25:11