12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #10461
    Gratulálok az épitményhez és a sok munkához. Szeretnék egy kis infóval segiteni amivel megspórolhatsz sok munkát,ha admint használnál.
    Az admint másként is használhatod. Beirod consolba cheat gcm
    Ekkor kapsz egy admin fegyvert. jobb egér gombal változtathatod a szinét és funkcióját. Ha kék szinü akkor teleportálásra használhatod, ha sárga akkor infót mutat, ha piros akkor pedig bármit megöl 1 lövésre és vagy rombol épitményt. A másik nagyszerü funkciója ennek a gcm parancsnak az,hogy bead minden engramot és gyárthatsz bármit nyersanyag nélkül. A teherbirásod megugrik 99999 kg-ra és a viz alatt nem kell levegő. Bármeddig a viz alatt lehetsz és nem hat rád a hömérséklet, nem fogyasztasz se vizet se élelmet. Nem kell munkapad se semmi. Ott azonnal helyben gyárthatsz bármit. A cheat givetome parancsal is forcetamelhetsz. Ilyen nagy munkánál sokszor jön jól valami amivel egyszerüen vissza bontható bármi. Ehhez nagyon jó az Automated Ark mod.Abban van egy távirányitó kinézetü eszköz. Ha ezt kézbe veszed olyan messziröl feltudsz venni bármit amilyen messzire ellátsz. Egy kis forgó gömb a célkeresztje.Ezzel például meglehet találni a föld alatt felejtett vizcsővet vagy alapot ami olyan mélyen van nem látni.Bármit felvesz 1 kattintással.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.23. 07:43:33