12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games


  • Rae Apofisz #10010
    Tudtam jól már az első pillanatban,hogy ez valami átverés lesz. Még ez a gagyi GT710 -es is többe került. Hogy most mozira költöm, vagy sörözni, vagy veszek egy lutrit, izléskérdése, én adtam egy esélyt a dolognak. Kb 10%- ot adtam arra hogy egyáltalában jön majd csomag. Én is meglepödtem, de megjött. Ha már megjött, kéne vele valamit kezdeni. Ami újnak mondható játék nekem csak az Ark van. Ezen kivül a többi mind kisebb hardver igényü. A benchmarkokból és egyébb vga tesztelőkből pedig ami ingyenes azok is régebbiek. Talán ezért talán másért, az Arkon kivül minden elindul és szépen fut. Próbáltam kideriteni meglehet e kerülni valahogy, van-e valami lehetöség de nem találtam. Helyette ilyen okos embereket találtam mint lammaer. :) Csak azt nem veszi figyelembe néhány ember,hogy akinek valódi komoly vga kártyája van azokat is ki crasheli az Ark, detto ugyanezzel a hiba üzenettel. Ha nem mondom el,hogy ebayról van a kártya teljesen másként áll hozzá sok ember ehhez a kérdéshez. De hát a tudat,hogy onnan van.... már tovább se lépnek a gondolkodásban.
    Vga kártyát már régebben is sütöttem. Kinézetre hasonló volt a hiba. Azota is müködik a havernál az a kártya,tökéletesen. Nem kis mázli volt az is meg ez is. Ez esetben nem segitett. A megoldást viszont megtaláltam. Ugyanugy fog müködni mint egy nagy nevü márkás vga.
    De azt már dac-ból sem fogom leirni hogy mi a megoldás. Találja meg mindenki maga akit érdekel. :) Még igy is hogy arkon kivül minden más gyönyörüen fut szerintem megérte az árát. Kb 2x annyi fps-em van vele mint a GT 710-el.
    Nem ide tartozik,csak megemlitem. Tagja vagyok egy elektromos cigivel foglalkozó csoportnak. Ott is detto ugyanez van az után gyártott és a valódi termékek között. Ami pedig a márkákat, nagy nevü termékeket illeti. Nem irhatok le neveket, de legyen mondjuk a légkondiciónáló berendezések. Vannak kinában cégek amik mondjuk ezt gyártanak. Nem raknak rá semmilyen nevet, logot meg semmit. Megrendel tölük x nevü cég x db-ot. Amikor átveszik a kész terméket ez a cég minöség ellenörökkel adott szempontok szerint le ellenöriztetik. Nem ritka hogy több a selejt mint ami jó. De ezekben a szempontokban például olyan is szerepelhet hogy hogy milyen festés, vagy milyen szinü a minta.
    Erről ha tehetném rengeteget tudnák mesélni. Aztán ami megfelel, a cég ráteszi a maga kis matricáját és onnantól kezdve ugy árusitja mint ha az ö terméke lenne. Pedig nem ő gyártotta, ő csak hozzá értéket adott hozzá. És ez ma már nagyon sok terméknél igy van. Mást ne mondja miért jó egyik távkapcsoló a másik terméhez ?
    Na de off.