• gforce9
    Beleolvastam, abba, ami itt távozásom után itt folyt vita. Te egy ostoba ökör vagy. Én nagyon normálisan szoktam mindenkivel beszélni, de van úgy hogy már nincs rá jobb szó. Te nagyon hamar kihoztál a sodromból, pedig bárki megmondhatja, hogy az nem egyszerű.Következetlen tudálékos, de semmit nem tudó, összevissza hadováló ember vagy és abból is a rosszabbik fajta, aki még akkor se húz el a francba, ha már a vak is látja, hogy az ostobaságai mindenkit idegesítenek. A vitastílusod sunyi, ahogy konkrétum van terelsz.

Olyan kreténségeket hoztál fel eddig érvnek, hogy az ember esze megáll:

1. Hullámfrontban terjedő elektromágnesesség ami marhamessziről is éles képet ad a ccd-n. ----- Orbitális baromság.

2. Egymásnak energiát átadó fotonok, amelyek ellentétben az összes részecskével, még az irányt is pontosan tudják, mert okos fotonok. ---- Képzelgés, kitaláció, mindenféle megalapozás nélkül.

3. Csillagról egyenesen a föld átmérőjének megfelelő felületről érkező fény. ---- Önmagában ez a mondat is zártosztály után kiált, függetlenül attól, hogy utána még meg is magyarázod, hogy még a hülye is más.

4. Nem létezik üres tér. --- Ezt csak úgy filozófiai alapon kijelented. Képzeld pont magasról letojja az univerzum - filozofálás nélkül -, hogy te mit gondolsz róla vagy mit nem.

5. Mutassunk neked üres teret. ---- Baszki mégis hogy? Talán majd visszatérhetünk erre a kérdésre akkor, amikor már az univerzum úgy kihűl mondjuk 5000milliárd év múlva, hogy egy űrbe helyezett detektor 100 évente észlel egy beérkezett fotont? Mondjuk addigra már nem lesz semmilyen strukturált anyag valószínű, de félreteszek akkora neked egy detektort ígérem.

Tudom ez utóbbira meg jössz azzal, hogy a fotonok akkor is ott lesznek csak nem lesz már energiájuk. Ja persze a táguló univerzumban azok a mágikus fotonok csak úgy keletkeznek a semmiből, hogy folyamatosan kitöltsék a táguló teret, nopersze nem mozdulnak, mert akkor észre lehetne őket venni. Nem veszed észre, hogy az "elméleted" ezen része fizikális okokból cáfolhatatlan? Az az elmélet pedig ami cáfolhatatlan (úgy kell érteni, hogy nem ad lehetőséget a cáfolásra) az nem elmélet, hanem mese?

Irtózatos, hogy ilyen emberek osztják az észt több száz oldalon keresztül és aki tájékozatlanabb még el is hiszi, mert belinkeltél 2 képletet meg 3 ábrát. Húú akkor biztos értesz hozzá. Nem kell semmilyen képletet linkelgetni. A tudománnyal alázatosabban kéne bánnod és tiszteletben tartani az eddigi eredményeket, bár tudom, te filozófiai alapon többet tudsz mint 10000 fizikus.

Ha ezért büntetőpontot kapok vagy kivágnak innen, az se zavar.

Megértettük mi, hogy mit akarsz elmondani, egy baromságot, egy agymenést. És azért szórakozol itt SG fórumon, mert egy kicsit is szakmaibb fórumról, ahol van moderálás 3 hozzászólás után kivágnának a fenébe, függetlenül attól, hogy mennyire játszod az úriembert vagy nem.