• defiant9
    #215
    "Semmivel nem volt tudománytalanabb, mint a hurelmélet húrjai mérettartományának megtippelése. Az is valószínűleg, ott sincs mögötte, hogy mire alapozzák."
    Van pár húrelmélet és olyan matek van mögötte hogy köpni nyelni sem tudnál ha látnád. Miért nem állsz akkor be valamelyik mögé, miért próbálsz kitalálni egy megalapozatlan foton alapút?

    "Én azt írtam, hogy az elektromágneses energia terjedése a tér pontjainak periodikus elektromágneses váltakozása. A periódusok frontjai terjednek."
    Erre kérdeztem én azt hogy is van az hogy a fél univerzumot befogó hullámfront képes egy pillanat alatt összeomlani egyetlen fotonba?
    Mit mond erre a rezgő foton elméleted?

    "Így van, az atom belsejében lévő hely sem üres, ott is minden pont képes arra, hogy az elektromágneses ereje váltakozzon"
    Tehát a tér adott pontján egyszerre van egy proton és egy rakat foton, más is lehet vagy csak ezek? Nem akarnál inkább néhány extra dimenziót bevezetni?

    ""Elindul egy szimpla foton," -nem, szerintem nem indul el szimpla foton. Ebből látom, hogy nem értetted meg amiket írtam."
    Pedig el tud indulni:
    Single Photon LED