• tomboy013
    Ebből tökéletesen látni, hogy te is csak videón vagy képen láttál WP-t. Biztosan nem használtad huzamosabb ideig. Én érdekes módon teljes mértékben személyre tudom szabni pár éve a WP-s telóimat. Bevallom az Omnia 7-ben tényleg nem volt szinte semmi lehetőség de a 920/930 párosban már igen. Csak ehhez használni is kell, hogy tudd mik a lehetőségeek. Mert van azért jópár.
    A felhasználóbarát kezelés nálam abban merül ki, hogy logikus az elrendezés menüpontokon belül(a beállítások menüt tudnám egyedül hibának kihozni mert az ugye GDR2 előtt ömlesztett volt(de sok esetben már ez is megoldott), illetve tudom egy kézzel normálisan kezelni a telefon mindenfélre letöltögetés, rootolás, buzerálás nélkül. WP-s alkalmazások is jól meg vannak csinálva (ami nem az androidos verzió koppintása). Vagy hozhatom itt az iOS-t is példának a bal felső sarokba rakott vissza gomb(legalábbis a 7-esnél még így volt mert huzamosabb ideig azt használtam), vagy a droidos hamburger menüvel is. Sajnos a W10 már sok helyen ilyen gusztustalanul lesz megcsinálva mint a konkurens rendszerek hála a csőcseléknek. Szerencsére a csempéket nem tüntetik el ezért biztosan Windows-os teló lesz a következő is.
    Egyébként adhatsz az androidos telefonnak WP felületet a felhasználó élmény tekintetében ég és föld a kettő, természetesen a WP javára.
    Én a fagyásokat meg a rendszer röcögését nem tudom elnézni egy mobilnak mert egyszerűen látom és idegesít, ezért nálam androidos telefon soha nem jöhet szóba. A kezelőfelület miatt iOS sem (az iPad-emet is cseréltem egy wines tabletre mert azt sem szerettem) így marad a WP. Vagy a 10-es verziótól akár hívhatjuk iWindroidnak is (sajnos a tömegnek hódol az MS amit persze megértek, de akkor is mérföldekkel felhasználóbarátabb a 8.1 mint az eddigi W10 for phone kiadások).