• tomboy013
    Az a baj, hogy az átlagfelhasználó annyit ért a rendszer kiváláasztásához, hogy azt használja amit a barátai. A WP sokkal felhasználóbarátabb rendszer mint az android. Tökéletesen látszik a W10 koncepcióból, hogy az MS a birka népnek akar kedvezni, ami érthető. Mert a szokás nagy úr és a legtöbben ki sem próbálnak egy új rendszert mert a régit megszokták ezért a 10-el közelítenek az android felé. Érdekes, hogy akik a környezetemben WP-re váltottak azok imádják. Nyilván nálunk a telefon munkaeszköz és a legfontosabb, hogy satbilan működjön, amiben egy WP-nek és iOS-nek óriási előnye van egyy droidos telefonnal szemben. Mert ugye a legtöbb ember nem csúcskategóriás telefont vesz és a ddroid finoman szólva is hagy maga után kívánnivalót a közép és alsókategóriában (de egyébként a felsőkategóriásokat is folyton szidják ismerősök akinek az van...) .
    Az, hogy a WP itt tart legalább annyira az emberek hibája mint az MS-é. De igazából én leszarom, nekem tökéletesen funkciónál 4. éve a rendszer és én már a 7-től a 8.1-ig huzamosabb ideig használtam is, tehát nekem van vele tapasztalatom. Tulajdonképpen nem értem a szarozások okát. De leginkább azt nem értem mi a fenének kell állandóan itt szítani a kedélyeket ha nem szereted a rendszeert. Már mindenki tudja, évek alatt világos lett. Bár tegyük hozzá ezalatt az idő alatt rengeteget változott a rendszer de te ugyanazt fújod most is mint 2-3 éve. Ebből látszik, hogy sok közöd nincs hozzá.