• CairoJack
    És már megint egy személyeskedő aura látnok, aki ahelyett, hogy érveket rakna le hőn bálványozott OS-e mellet, személyeskedik, és sértegetni próbál.

Külön vicc: "Ugyan nem olvastam végig egy hozzászólásodat sem" -> "Bevallom őszintén eddig szerettem veled szórakozni mert tényleg gázos amiket írogatsz"
    Egy csipetnyi ellentmondás egy kommenten belül, annyi baj legyen.

És ami a különbség kettőn között: "Miért jó ez neked? Én se fröcsögöm tele a droid topikot felesleges baromságokkal. Tudod miért? Mert nem szeretem a droidot és nem is érdekel ergó nem kommentelgetek effajta cikkekhez".

Én meg tudod Windows-on nőttem fel és használom is minden nap, és nem akarok egy ennyire hulladék rendszert használni. Azt akarom, hogy a rendszer legyen értem, és ne nekem kelljen hozzá alkalmazkodni. Pontosan azért ekézem az MS (mostanában hihetetlen hulladék) termékeit, mert érdekel a sorsuk, használni akarom őket, méghozzá úgy, ahogy nekem megfelel, és nem úgy, ahogy azt egy ízlésficamos kocka eldöntötte 5 éve.
    Szóval a részemről ez felhasználói kritika, nem natív fikázás.
    A rólam alkotott személyes véleményed pedig egyáltalán nem érdekel, hiába személyeskedsz itt. Magadról állítod ki a bizit.