tomboy013#53
Ugyan nem olvastam végig egy hozzászólásodat sem, mert az elmúlt 2 évben már mindet vagy 60-szor megfogalmaztad különböző WP-s cikkeknél (ami túlmegy a betegség fogalmán), de egy biztos: Sok közöd nem volt a WP-hez. Nem is értem mit erőlködsz folyton WP hírek alatt :D Kicsit menj ki a friss levegőre, jót fog tenni a való élet a kis agyacskádnak.
Kérlek rakj le egy jobb operációs rendszert a WP-től az asztalra és akkor gyere vissza ha a világ 3%-a azt használja. De persze jó magyar szokáshoz híven egyszerűbb leszarozni mindent ami nem tetszik meg azokat is akik használják. Az esetleg megfordult már valaha a kis fejecskédben, hogy (hála a jó Istennek) nem mindenkinek olyan a gondolkodásmódja mint neked?
Leírtad egyszer majd mégegyszer majd jött a kisregény majd megint stb., stb., stb. Miért jó ez neked? Én se fröcsögöm tele a droid topikot felesleges baromságokkal. Tudod miért? Mert nem szeretem a droidot és nem is érdekel ergó nem kommentelgetek effajta cikkekhez.. Tippelek: A szüleid meg a kis iskolás társaid annyira elnyomtak, hogy itt próbálsz érvényesülni. Nem kell, nem leszel több ember attól, hogy próbálod ez a sok kutyaszart lenyomni a torkunkon. Nőj fel végre. Bevallom őszintén eddig szerettem veled szórakozni mert tényleg gázos amiket írogatsz, de most már kezdem megérteni a mögöttes dolgokat és igazából sajnállak is egy kicsit.
A Windows meg köszöni szépen jól van a Metro-val együtt, egyre több a WP-s telefon is és az eddig termelt veszteség ellenére ezek is tények. Hogy mit hoz a jövő az kérdéses, remélem marad a platform (több mint valószínű, hogy igen) mert egy nagyon szerethető rendszer. Ha egyszer használnád talán te is rájönnél végre.