CairoJack#47
Én meg azt várom már, hogy legyen végre az egész Metro (úgy PC-n, mint tableten/telefonon) sokkal szebb, kiforrottabb, használhatóbb, testre szabhatóbb és (igény esetén) komolyabb. Nem mondom, hogy a mostani kinézetet dobják ki, legyen választható annak akinek tetszik, de azért valahogy meg kéne oldani, hogy legalább annyira nézzen már ki, hogy ne legyen vér ciki és nevettséges.
Ha ezt megoldaná az MS (közel sem lehetetlen feladat, annak a már említett 100 millió dolláros marketing kampány árának töredékéből meglenne) a problémái egy igen nagy része megoldódna, szvsz jóval több vásárlója lenne.
Egész egyszerűen azt kéne megoldani, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelően tudja használni az új felületet, innentől kezdve ezek a szubjektív ízlésbeli viták teljesen fölöslegessé válnának.
Még adnának a fejlesztőknek egy normális API-t, amivel végre tényleg lehetségessé válna a minőségi appok írása (a mostani agyon korlátolt vackok helyett) és máris megindulhatna szépen felfelé a Windows.
De amíg pl a Win-es Metrós böngészőben a mentett weblapok sorrendjét nem lehet megváltoztatni, ilyen és ehhez hasonló hiányosságok százaitól hemzseg a rendszer, WP-ből is alap dolgok hiányoznak, és még csak esély sincs más szoftver, app használatára, addig nincs miről beszélni.
Szerk: Jah értem, akkor te a tech újságírók 90%-át (is) "gyerekes óvodás"-nak tartod. Meg persze ők az iSheep. Értem. Ok. Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.05.03. 13:58:04